- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Menu yaz bakalım neler yemişsin. Belki de az yedin sana çok geldi.Bana moral veren Arkadaslara cok tesekkur ederim ...kizlar iyiki varsiniz:*
Sabah zencefilli cayKaç yaşında canım kızın. Çocuktur olabilir. Benimkiler de öyle her gün kavga kıyamet birbirlerine giriyorlar.. Eşin mi kızıyor neden kavga ediyorsunuz.
Az değil mi?Hatunlar ben bugün sabah 8:30 da
1 adet haşlanmış yumurta
1 tk lor
3 dilim salatalık
4 dilim domates yedim.
Öğle 14:20 gibi sanırım
2 adet armut yedim
17:00 1 adet ayran
Biraazdan düğüne gideceğim düğün yemeği yiyeceğim inşallah :$
Cnm kizim bagiriyo babasi kiziyo bnde babasina kiziyorum tartisiyoruz sonra 2 yasindaKaç yaşında canım kızın. Çocuktur olabilir. Benimkiler de öyle her gün kavga kıyamet birbirlerine giriyorlar.. Eşin mi kızıyor neden kavga ediyorsunuz.
Cnm kizim bagiriyo babasi kiziyo bnde babasina kiziyorum tartisiyoruz sonra 2 yasinda
Daha duğunde yediklerini yazmadı bakalım ne oluyor düğündeAz değil mi?
Menu yaz bakalım neler yemişsin. Belki de az yedin sana çok geldi.
Bnim kizin huyuna gidioruz yine bagiriyo2 yaş sendromu... zor oluyor canım o yaşlar maalesef. Babası niye kızıyor 2 yaşındaki çocuk ne anlayacak ki kızmaktan.. Huyuna gideceksin. İnatlaştıkça çocuk da inatlaşır. Allah kolaylık versin.
Şimdide Allah kısmet ederse yürüyüşe çıkcamİşte buuuuuu
Yani öyle ahlanıp vahlanacak kadar da çok olmamış yarın protein yapıp dengelersin canım. Hatta yatmadan 2 mil leslie yapsan bile giderler onlar.Sabah zencefilli cay
2 tane tost ekmegi
Patates kizartmasi arasina koyup yedim
Oglen taze sogan ve bir tane haslama patates tuzsuz
Ara :1turk kahvesi 50 gram bitter cikolata
Aksam bir misir haslama tuzlu
5 gibide bir kup dondurma meyveli karisik ve
1 lt su
Daha icerimde cnm
Oooo gunun en güzel haberi bu işteBugün gecen sene icine giremedigim 5 pantolona sigdim çok mesudum
Oooo bir açıldı pir açıldı bizim kız durduramıyoruzŞimdide Allah kısmet ederse yürüyüşe çıkcam
Foto atarımmm
öyle deme kız yazık.biraz kendine zaman ayır eşin baksın.sende sakinlersin.Kizim herseye bagiriyo biktim artik biktim kafayi yiyecem bi gun esimle bu yuzden kavga ediyoruz
Kendince birşeyler yapmaya çalışıyorum a becermiyorum irade 0 resmen motivasyona ve disipline çok ihtiyacım.varAnka bende katilabilir miyim takima ?
Tabii ki katılabilirsin canım. Hoş geldinAnka bende katilabilir miyim takima ?
Insallah yarin daha dengeli cikicam karsinizaYani öyle ahlanıp vahlanacak kadar da çok olmamış yarın protein yapıp dengelersin canım. Hatta yatmadan 2 mil leslie yapsan bile giderler onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?