Daha çabuk da verebilirsin canım bu sana bağlı. Ben bu aya 2 yazdım diğerlerine de 3 yazdım kafamdane bi on kilocuk :) aralıık çok gec değil mi ya :)spor olarak leslie var bana uygun sizce kaç mil yapsam iyi olur bir çok kolay iki ya da üç düşünüyorum ben ama nasıl sizce
Tmm cnm kizi uyutup degiseyimOfff şu adını değişsek mi etiketlemesi çok zorEsim canım
Evet aklimda zaten unuturmuyum hahaytKızzzzzZ @esim canımcım bu hafta listeye gireceksin sen ya deneme suren bitmişç kendine gelllll listeye bomba gibi girrrr
Dur yaptigina bakim bn biHer gün sabah 3 mil yap. Akşam 1 mil. Çok güzel zayıflarsın sıkılaşırsın. Ben şu an stepperdan bağlanıyorum. Dehşet terledim.Dil-i bitab
Kiz bize uyarsan dikkatli verirsin cnm bnde 23 yasindayim kilon fazlada yokmuse bi on kilocuk :) aralıık çok gec değil mi ya :)spor olarak leslie var bana uygun sizce kaç mil yapsam iyi olur bir çok kolay iki ya da üç düşünüyorum ben ama nasıl sizce
kız siz beni kandırıyonuz heeKiz bize uyarsan dikkatli verirsin cnm bnde 23 yasindayim kilon fazlada yokmus
senn boy kilo kaç canımKiz bize uyarsan dikkatli verirsin cnm bnde 23 yasindayim kilon fazlada yokmus
Kızlar yürüyüş diye çıktım 20 dk bisiklet sürdüm
Stepper spor aletinin adı canım. Onla çalıştım azcık dehşet terledim şimdi bıcı bıcı sonra uyku.hmm çok güzel olur yapabilirsembazen sabah iki mil akşam iki mil yapsamda olur sanırım stepper nasıl bi spor hiç duymadım
bende çook dewrim bisiklete binmeyiiiii keşke burada fırsatım olsaKızlar bu da benden gelsinnnn
ewet canım bende dört sayfaları senden bi hbr war mı die hızla tarıodum@kelekkarpuz moralin mi bozuk neden yazmıyorsun canım.
Belki beş sene olmuştur binmeyelibende çook dewrim bisiklete binmeyiiiii keşke burada fırsatım olsa
Benden mi karpuzdan mı :))ewet canım bende dört sayfaları senden bi hbr war mı die hızla tarıodum
Tabii ki sen istedikten sonra her zaman yer var. Ne lazeri canım geçmiş olsun gözüne çi yapıldı benim haberim yok.merhaba kızlar sonunda gelebildim lazeri oldum kurtuldum ekran yasağımda bitti nere girebiliyorum yeniden sıkı bi şekilde başlıcam kaç gündür tatilin son günleri ameliyat stresi derken cozuttum az biraz ama aranızda hala bana yer warsa yarından itibaren menü paylaşımına başlıyayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?