Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

e bi on kilocuk :) aralıık çok gec değil mi ya :)spor olarak leslie var bana uygun sizce kaç mil yapsam iyi olur bir çok kolay iki ya da üç düşünüyorum ben ama nasıl sizce
Daha çabuk da verebilirsin canım bu sana bağlı. Ben bu aya 2 yazdım diğerlerine de 3 yazdım kafamdan sen 4 4 verirsen kasıma biter... Daha da acele etme ama 1 ayda 10 kilo gitmez :))

hmm çok güzel olur yapabilirsem bazen sabah iki mil akşam iki mil yapsamda olur sanırım stepper nasıl bi spor hiç duymadım

merhaba kızlar sonunda gelebildim lazeri oldum kurtuldum ekran yasağımda bitti nere girebiliyorum yeniden sıkı bi şekilde başlıcam kaç gündür tatilin son günleri ameliyat stresi derken cozuttum az biraz ama aranızda hala bana yer warsa yarından itibaren menü paylaşımına başlıyayım mı

Tabii ki sen istedikten sonra her zaman yer var. Ne lazeri canım geçmiş olsun gözüne çi yapıldı benim haberim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…