Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tabii ki katılabilirsin canım. Hoş geldin
Kendinden bahsetsene biraz
hoşbuldum :) şu sıra 64.5 kiloyum diyerek balşlıyım söze 158 boyum var anlıcanız tombişim bir yıl 3aydır evliyim 23 yaşındayım ev hanımıyım hem zayıflamaya hem anne olmaya çalışıyorum

Ayy senin avatarını yirim nasıl tatlı öyle...
Canım sen istedikten sonra herşeyi yapabilirsin. Biz de destek oluruz. Sen yeter ki iste.
evet ya RAabbim herkese önce hayırlı sağlıklı sonrada böyle cimcime evlatlar nasip etsin :) desteğin için çok sagol canım aslında evlenmeden önce kilom gayet iyiydi 54 kiloydum irademde iyiudi evlenince hp geldi kilolar gitti iradeler

Çok yokmuş canım kilon inşallah aralığa kadar veririz. Acele etme. Acele edip şok diyetlere falan baş vurunca içinden çıkılmıyor. Kısır döngüye giriyorsun. Kasmadan yavaş yavaş sporla destekleyerek veririz inşallah

evlilik kilo yapıyor derler zaten hep. Ben de evlenmeden 45 kiloydum. 3. Çocukla 75 e çıktım. Nerdeyse ikiye katladım kendimi

evlilik kilo yapıyor derler zaten hep. Ben de evlenmeden 45 kiloydum. 3. Çocukla 75 e çıktım. Nerdeyse ikiye katladım kendimi
Bn bi 63 goreyim bi hamburger yiyecem

e bi on kilocuk :) aralıık çok gec değil mi ya :)spor olarak leslie var bana uygun sizce kaç mil yapsam iyi olur bir çok kolay iki ya da üç düşünüyorum ben ama nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…