Hos geldin cnm insallah basarirsin kilon kacKendince birşeyler yapmaya çalışıyorum a becermiyorum irade 0 resmen motivasyona ve disipline çok ihtiyacım.var
Ayy senin avatarını yirim nasıl tatlı öyle...Kendince birşeyler yapmaya çalışıyorum a becermiyorum irade 0 resmen motivasyona ve disipline çok ihtiyacım.var
Kizim bagirmasin bnim icin zarari yok zaten ama insallah geceröyle deme kız yazık.biraz kendine zaman ayır eşin baksın.sende sakinlersin.
Yaparsın sen. Yarın tartı kontrol var unutma sabah kilonu paylaş. Cumaya kadar kapışalım istersen seninleInsallah yarin daha dengeli cikicam karsiniza
Canım öyle avaz avaz sebepsiz bağırıyorsa bi pedagogla görüşün. Faydası olur. Kriz anında ne yapmanız gerektiğini öğrenirsin en azından.Kizim bagirmasin bnim icin zarari yok zaten ama insallah gecer
hoşbuldum :) şu sıra 64.5 kiloyum diyerek balşlıyım sözeTabii ki katılabilirsin canım. Hoş geldin
Kendinden bahsetsene biraz
hoşbuldum inşallah ya ..Hos geldin cnm insallah basarirsin kilon kac
evet ya RAabbim herkese önce hayırlı sağlıklı sonrada böyle cimcime evlatlar nasip etsin :) desteğin için çok sagol canım aslında evlenmeden önce kilom gayet iyiydi 54 kiloydum irademde iyiudi evlenince hp geldi kilolar gitti iradelerAyy senin avatarını yirim nasıl tatlı öyle...
Canım sen istedikten sonra herşeyi yapabilirsin. Biz de destek oluruz. Sen yeter ki iste.
Çok yokmuş canım kilon inşallah aralığa kadar veririz. Acele etme. Acele edip şok diyetlere falan baş vurunca içinden çıkılmıyor. Kısır döngüye giriyorsun. Kasmadan yavaş yavaş sporla destekleyerek veririz inşallahhoşbuldum :) şu sıra 64.5 kiloyum diyerek balşlıyım söze158 boyum var anlıcanız tombişim bir yıl 3aydır evliyim 23 yaşındayım ev hanımıyım hem zayıflamaya hem anne falan çalışıyorum
evlilik kilo yapıyor derler zaten hep. Ben de evlenmeden 45 kiloydum. 3. Çocukla 75 e çıktım. Nerdeyse ikiye katladım kendimievet ya RAabbim herkese önce hayırlı sağlıklı sonrada böyle cimcime evlatlar nasip etsin :) desteğin için çok sagol canım aslında evlenmeden önce kilom gayet iyiydi 54 kiloydum irademde iyiudi evlenince hp geldi kilolar gitti iradeler
Super olur vallaYaparsın sen. Yarın tartı kontrol var unutma sabah kilonu paylaş. Cumaya kadar kapışalım istersen seninle
Almanyadayim doktoruyla gorustum kendini ifade edecegi zamanCanım öyle avaz avaz sebepsiz bağırıyorsa bi pedagogla görüşün. Faydası olur. Kriz anında ne yapmanız gerektiğini öğrenirsin en azından.
Çok yokmuş canım kilon inşallah aralığa kadar veririz. Acele etme. Acele edip şok diyetlere falan baş vurunca içinden çıkılmıyor. Kısır döngüye giriyorsun. Kasmadan yavaş yavaş sporla destekleyerek veririz inşallah
Bn bi 63 goreyim bi hamburger yiyecemevlilik kilo yapıyor derler zaten hep. Ben de evlenmeden 45 kiloydum. 3. Çocukla 75 e çıktım. Nerdeyse ikiye katladım kendimi
Hamburger ne yaa bozacaksın bari değsinBn bi 63 goreyim bi hamburger yiyecem
e bi on kilocuk :) aralıık çok gec değil mi ya :)spor olarak leslie var bana uygun sizce kaç mil yapsam iyi olur bir çok kolay iki ya da üç düşünüyorum ben ama nasıl sizceÇok yokmuş canım kilon inşallah aralığa kadar veririz. Acele etme. Acele edip şok diyetlere falan baş vurunca içinden çıkılmıyor. Kısır döngüye giriyorsun. Kasmadan yavaş yavaş sporla destekleyerek veririz inşallah
evet ama tecrübe etmek hiç güzel değilmişevlilik kilo yapıyor derler zaten hep. Ben de evlenmeden 45 kiloydum. 3. Çocukla 75 e çıktım. Nerdeyse ikiye katladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?