Ben tarçın kok zencefil karanfil katıyorum canım. Ama yarın başka tariflerde atayım hatırlat olur mu
Hatırlatırım tabi kiBen tarçın kok zencefil karanfil katıyorum canım. Ama yarın başka tariflerde atayım hatırlat olur mu
Kemik yapindan olabilir cnmkız siz beni kandırıyonuz hee38 40 bedenden 42 ye çıktım puf gibi hissediyorum kendimi
Kilo verecez die denemedigim bitki cayi kalmadi resmen bitki cayi hazirlarken kendimi labaratuar da deney yapior gibiyimBen tarçın kok zencefil karanfil katıyorum canım. Ama yarın başka tariflerde atayım hatırlat olur mu
Bnde baktim cnm o alet yok bnde halis muhlis iple devam edicez artikStepper spor aletinin adı canım. Onla çalıştım azcık dehşet terledim şimdi bıcı bıcı sonra uyku.
Ohh valla keske bnde cikabilseydimKızlar yürüyüş diye çıktım 20 dk bisiklet sürdüm
hm tmStepper spor aletinin adı canım. Onla çalıştım azcık dehşet terledim şimdi bıcı bıcı sonra uyku.
yok kemiklerim kalın değil ama boyum kısa :) ondan snırımKemik yapindan olabilir cnm
Kac boyunki cnmyok kemiklerim kalın değil ama boyum kısa :) ondan snırım
Katıklı ekmek ne demek canım hiç duymadım.İyi akşamlar kızlarr
Menüm
12'de 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
14'te 1 armut
19'da 1 katıklı ekmek
21'de yarım şeftali,
Su:1.5 lt
Spor: 35 dk zumba, 45 dk leslie
Maşallah sen baya dip köşe bucak heryeri hallettin. Eline sağlık miss gibi otur artık.Menumu paylasiyorum
Sabah 9
2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Az sekerli 1 kupa cay
Domates, biber salatasi
1 tatli kasigi kayisi receli
1 yk keci peyniri
Ara kahve
Aksam yemegi 16
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
20.00
5 incir
Su 2 lt
Spor yine yok, her yer citir citirdi evi bastan supurup sildim. Aksam da cekyatlar yikandi.
Sorma valla, tam bayram temizligi oldu :)Maşallah
Maşallah sen baya dip köşe bucak heryeri hallettin. Eline sağlık miss gibi otur artık.
Ohh çok da güzel olduSorma valla, tam bayram temizligi oldu :)
Ah bir de dayansa... sali gunu gel bakOhh çok da güzel oldu
Oooo neredesin sen ya sabahtan beri gelmeyince kaçtın sandımNormalde fosur fosur uyudum sabah güneşin bile doğmadığı saatlerde yürüyüşe çıktım hanımlarr
Bir buçuk 2 saat yürüdüm, terlemedik yerim kalmadı
Kahvaltıyı erkek arkadaşımla dışarda yaptık
Açık büfe vardı fakat ben birazcık omlet ve peynir çeşitleirnden aldım sadece ve ekmeksiz yedim
Akşam yemeği olarak çin mutfağı sipariş ettik
2 tane çin mantısı
3 sushi
Ve dana etli patlıcan yedim
Üzerine de daha bir şey yemedim
Gün içinde bir soda bir de icetea içtim
Bakalım haydi siftaaah
Dip köşe temiz olduktan sonra günlük işler yapılır boşver.Ah bir de dayansa... sali gunu gel bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?