Silah mı dayadı kafana simi. Benim seksu olmam lazım sen yi gari. Çokoprensimle goruşene kadar 80 olmam lazım diyemedin mi ha
5 hafta azmış gerçekten ama nefsine hakim olursan haftada 1 versen 5 kilo bile çok farkettirir. Çok heyecanlııııııValla dayardi hatun
Ama bak valla cok uzun zaman olmustur hamur isi yememisim can bu çekiyi
Allah'mi söyletti seni
Kiz 5 haftada nasi 15 kilo verem
Hayali bile süper ötesi gerci de
Bugün dün denedigim buz mavisi pantilima girmenin keyfindeyim kaptan
5 hafta azmış gerçekten ama nefsine hakim olursan haftada 1 versen 5 kilo bile çok farkettirir. Çok heyecanlıııııı
Amannn her erkek evlenince evrim geçiriyor bi maçoluk çıkıyor içinden seninki erkenden göstermiş kendiniHe vallah
Atarli sevgilimle hakket çok heyecanli
Ben gibi bi hatun nasi bi maço sever kine
Dedigin gibi 5 haftada 89'u görsem yeter
Hoşgeldin canım. Fazla kilon yok zaten deneme suren bitmeden mezun olursun zaten.Merhaba arkadaşlar ben 3 temmuzda beri diyetteyim. 58.8 ile başladım suan 52.8 kiloyum. 1.5 ayda 6 kilo verdim. Hedefim cuma günü 51 olmak. Asıl hedef kurban Bayramına kadar 50 olmak
Amannn her erkek evlenince evrim geçiriyor bi maçoluk çıkıyor içinden seninki erkenden göstermiş kendiniatar matar fazla yuz verme bence sonra kendilerini bişey sanıyorlar
Inşallah bebisim. Ağzından bal damliyoHoşgeldin canım. Fazla kilon yok zaten deneme suren bitmeden mezun olursun zaten.
+1 'di duzelttim sonra :)))Kızzzz + 1 yazmasana yüreğime iniyordu az daha... 0.1 o 100 gr cık. Cumaya gider eksiye bile geçer
Tam aradığım kisi.Merhaba arkadaşlar ben 3 temmuzda beri diyetteyim. 58.8 ile başladım suan 52.8 kiloyum. 1.5 ayda 6 kilo verdim. Hedefim cuma günü 51 olmak. Asıl hedef kurban Bayramına kadar 50 olmak
Hedefe ne kalmış ki surda. Tebrik ederim.Bu sabah gerçekten mutluluktan ağlamak üzereydim o kadar uzun zamandan beri ilk defa 63 leri gördüm. Bunu size borçluyum canım takımım ve canım kaptanımAnka artık ben böyleyim diyip kendimi kabulleniyordum nerdeyse bide şimdi ki halime bakın size minnetle borcluyuum
Teşekkür ederimHedefe ne kalmış ki surda. Tebrik ederim.
Canımmmm çok sevindim gerçekten. Çok mutlu oluyorum böyle dönüşler olunca. Ama çok hızlı veriyorsun hemen ayrılacaksın aramızdan.Bu sabah gerçekten mutluluktan ağlamak üzereydim o kadar uzun zamandan beri ilk defa 63 leri gördüm. Bunu size borçluyum canım takımım ve canım kaptanımAnka artık ben böyleyim diyip kendimi kabulleniyordum nerdeyse bide şimdi ki halime bakın size minnetle borcluyuum
Canım o kadar mutluyum ki ben gerekirse aranızdan ayrılmam yeter ki vereyim şu kiloları hedefine ulasayımCanımmmm çok sevindim gerçekten. Çok mutlu oluyorum böyle dönüşler olunca. Ama çok hızlı veriyorsun hemen ayrılacaksın aramızdan.
Merhaba tabii,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?