Evet hamilelikten önce içiyordum 1 hafta 10 gün falan içip 10 gün ara veriyordum. Devamlı içmedim. Şimdi emziriyorum diye içemiyorum. Güzel odem attırıyor.Sen uygulamistin değilmi canım bunu
Hoşgeldin tatlım tabii ki katılabilirsin. Kendini tanıtarak başlayabilirsin.Slm ben de grubuna katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Her gün menu paylaşıyoruz ve en az 30,dakika spor yapıyoruz. Yediklerimize dikkat edip sporla destekleyince çok hızlı gidiyor zaten. Geri de gelmiyor kolay kolay. Yaparız canım sen yeter ki iste.Ben 1.63 boyunda 77 kiloyum 28 yasinda evliyim hedefim oncelikle 65 kilo olmak normalde 60_ 65 kilo arasindayim malum dogum kilolari kisin 82 kiloydum yavas yavas veriyorum ama biraz hizlanmak istiyorum bu ara daha once de kilo aldigimda k.k den destek alarak zayiflamistim
Kızlar benim midem çok kötü.hem ağrıyor hem bulanıyor ve taş gibiyine 30 dk yürüyüş yaptım ama pert halde napsam ki.
Eli sopaliHoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Her gün menu paylaşıyoruz ve en az 30,dakika spor yapıyoruz. Yediklerimize dikkat edip sporla destekleyince çok hızlı gidiyor zaten. Geri de gelmiyor kolay kolay. Yaparız canım sen yeter ki iste.
Oooo neredesin sen ya sabahtan beri gelmeyince kaçtın sandım
İlk gün için güzel. Hemen kasmayalım. Çin mantısı falan ne bilmiyorum gerçi
İcetea olmasa daha iyiymiş.
Aaaaaa kuru iftira siz diyetinize uydunuz sporunuzu yaptınız da ben mi sopa çıkardım.Eli sopalida bi gaptaniniz var niye dimedin ha niye dimedin
Bakla kahvaltıda hımmm ilginççççç. Yumurta peynir yok muyduBurdayım yahuu bana uzatılan yardım elini itmem ben
Evet icetea içmesem iyiydi ama şekersiz olandan aldım diye avutuyorım kendimi
Bugün biraZ geç uyandım
Kahvaltı olarak bakla yemeği yedim
Yanına birazcık yeşillikk
Akşam da aynısını yemeyi planlıyorum
O kim ki
O kim ki
İçerim biraz dan.ay sanki tekme yemisim mideme öyle ağrıyor iki buklum duruyorum şu anBen genelde soguk süt iciyorum iyi geliyor
Ayyy kardeşleri neden ayırdılar ki.Kücük kizim 14 yasinda son alti ay da bir kere görebildim babasi göstermiyor
Geçmiş olsun canım.İçerim biraz dan.ay sanki tekme yemisim mideme öyle ağrıyor iki buklum duruyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?