Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben 1.63 boyunda 77 kiloyum 28 yasinda evliyim hedefim oncelikle 65 kilo olmak normalde 60_ 65 kilo arasindayim malum dogum kilolari kisin 82 kiloydum yavas yavas veriyorum ama biraz hizlanmak istiyorum bu ara daha once de kilo aldigimda k.k den destek alarak zayiflamistim

Hoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Her gün menu paylaşıyoruz ve en az 30,dakika spor yapıyoruz. Yediklerimize dikkat edip sporla destekleyince çok hızlı gidiyor zaten. Geri de gelmiyor kolay kolay. Yaparız canım sen yeter ki iste.

Eli sopali da bi gaptaniniz var niye dimedin ha niye dimedin

Oooo neredesin sen ya sabahtan beri gelmeyince kaçtın sandım

İlk gün için güzel. Hemen kasmayalım. Çin mantısı falan ne bilmiyorum gerçi
İcetea olmasa daha iyiymiş.

Burdayım yahuu bana uzatılan yardım elini itmem ben

Evet icetea içmesem iyiydi ama şekersiz olandan aldım diye avutuyorım kendimi

Bugün biraZ geç uyandım
Kahvaltı olarak bakla yemeği yedim
Yanına birazcık yeşillikk
Akşam da aynısını yemeyi planlıyorum

Bakla kahvaltıda hımmm ilginççççç. Yumurta peynir yok muydu

Şekersizse tatlandırıcı vardır daha tehlikeli daha sinsi zehirliyor. Ama tabii ilk günden herşeyi bırakamazsın yavaş yavaş sindire sindire gidelim.

Kücük kizim 14 yasinda son alti ay da bir kere görebildim babasi göstermiyor
Ayyy kardeşleri neden ayırdılar ki. mahkeme neden sana vermedi. Şikayet etsene canım nasıl göstermez çok üzüldüm şimdi yaa orda haklar daha çok Türkiye'ye göre alamıyor musun yanına. Benim kızımın adı da zeynep bu arada. Gozlerim doldu inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…