- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
Sabahları güne enerjik uyanmakta önemli tabiKızlar içimde bir enerji var yerimde duramıyorum kabıma sığamıyorum hoplayıp zıplayıp koşasım var. Sabah erkenden spor yapmanın verdiği mutluluk sanırım
Gunaydin cnm Ben esimCanimcim isim degistim bugun regl oldum tartida baktim 67.5 bucuk gosteriyorum.Kızlar içimde bir enerji var yerimde duramıyorum kabıma sığamıyorum hoplayıp zıplayıp koşasım var. Sabah erkenden spor yapmanın verdiği mutluluk sanırım
Hoşgeldin canım. Sağol isim değişikliği için. Benim telefonda etiketlerken altta çıkmıyor da butun ismi yazmam lazım zor oluyordu böyle kolay olur artıkGunaydin cnm Ben esimCanimcim isim degistim bugun regl oldum tartida baktim 67.5 bucuk gosteriyorum.
Elisabethh i kimse kandıramıyor hızla hedefine ilerliyorduuuuBu Sabah ki ilk sinavimi da gectim cook sukur komsunun getirdigi sicacik pogacalari gormezden geldim
Canım o kadar mutluyum ki ben gerekirse aranızdan ayrılmam yeter ki vereyim şu kiloları hedefine ulasayım
Yok cnm emzirmiyorum aslinda regl olunca daha dikkatli olursak ve spor yaparsak daha hizli kilo verirmisizHoşgeldin canım. Sağol isim değişikliği için. Benim telefonda etiketlerken altta çıkmıyor da butun ismi yazmam lazım zor oluyordu böyle kolay olur artık
Regl olunca hepimiz oluyoruz canım. Sıkma canını. Regl zamanı fazla geldim deyip salmazsan metabolizma hızlı çalıştığı için bi anda gidiyor sonrasında.haftaya da benim var bakalım. Emziriyor muydun sen.
Aynen öyle canım. Metabolizma hızlanıyor. Detox su içsene emzirmiyorsan. Cumaya odem atarsın. Dur atayım malzemeleri. Hamilelikten önce çok içtim ben.Yok cnm emzirmiyorum aslinda regl olunca daha dikkatli olursak ve spor yaparsak daha hizli kilo verirmisiz
Canım ideal kilona yaklaştıkça da yavaslarBenim de kilo vermem yavaşladı nedense. Safra kesemin alınmasından mı acaba anlamadım. Dr. Hastalıktan dolayı çok hızlı verdiğimi hızlı veremeyeceğimi söyledi ama bu da resmen kaplumbağaya bağladı
Bu yaptıklarıma 61 gelmem gerekirdi.
Katıklı ekmek ne demek canım hiç duymadım.
Hımmm anladım afiyet olsun canım.Antakya'ya özel bi yemek, pide yada lahmacun gibi bişey ama etle değil çökelek , biber ya da ıspanakla filan yapılıyor. Ben dün çökeleklisini yemiştim
Sen uygulamistin değilmi canım bunuHanevin tarifin resmini bulamadım
1 lt oda sıcaklığında suya
1 salatalık dilimle
1 limon doğra kabuklarıyla
1 poşet yeşil çay at
1 tarçın kat oda sıcaklığında 8 saat beklesin. Sonra buz dolabına kaldır içinden malzemeleri çıkar tabii. Yemeklerden önce tuket.
Ya sende banaAyrılma canım canım enerji veriyorsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?