Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cok yoruldum canim..
Tek basina o adamla ugrasmaktan cok yoruldum inan..
Ama tasinmaydi yeni isti derken anca kendime geliyorum.
Genclik dairesi ile iletisime gecmeyi düsünüyorum o da bi sürü lüzumsuz görüsmeler demek bakalim

Cok yoruldum canim..
Tek basina o adamla ugrasmaktan cok yoruldum inan..
Ama tasinmaydi yeni isti derken anca kendime geliyorum.
Genclik dairesi ile iletisime gecmeyi düsünüyorum o da bi sürü lüzumsuz görüsmeler demek bakalim

Allah kolaylık versin canım içime oturdu inanki yanına gelip sımsıkı sarılasım geldi sana. Allah güç kuvvet versin inşallah alırsın kuzunu canım dua edelim hep beraber canım

Allah kolaylık versin canım içime oturdu inanki yanına gelip sımsıkı sarılasım geldi sana. Allah güç kuvvet versin inşallah alırsın kuzunu canım dua edelim hep beraber canım

Alamam yani 18 olmadan gelmez de vermez yani ayda bi kere ya da tatillerde üc bes gün görsem de raziyim inan
eger evlenirsem hic göstermeyebilir o da var

Kurallari okudum kacirdigim varsa hatirlatin lutfen telefondan fotograf yukleyemiyorum tarti fotosu mecburi mi yazsak olur mu neden fotograf yukleyemiyorum anlayamadim
Kızlar benim midem çok kötü.hem ağrıyor hem bulanıyor ve taş gibiyine 30 dk yürüyüş yaptım ama pert halde napsam ki.
Kekik çayi icin migde icin cok iyidir hazimsizlik icin cok rahatlatir
Eli sopali da bi gaptaniniz var niye dimedin ha niye dimedin
disiplin iyidir

Kurallari okudum kacirdigim varsa hatirlatin lutfen telefondan fotograf yukleyemiyorum tarti fotosu mecburi mi yazsak olur mu neden fotograf yukleyemiyorum anlayamadim

Yoo kurallara foto mu yazmışım ki hiç farkında değilim. Fotoğraf paylaşmak isteğe bağlı öyle bir zorunluluk yok canım.

Yaa gordun mu simi herkes sen gibi tembel mi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…