Sagol canim.geçer inşallah yaGeçmiş olsun canım.
Hoşgeldin tatlım. Bizimle zayıflamak ister misin. Ben de Karatay yapıyorum. Tam uyamasam da arada kaçırsam da güzel kilo verdim.ben 78 kıloyum adet olduğum için arttı bu kılo mutemelen
Sagol canim.geçer inşallah ya
Sen toplamda kaç kilo verdin kaptanHoşgeldin tatlım. Bizimle zayıflamak ister misin. Ben de Karatay yapıyorum. Tam uyamasam da arada kaçırsam da güzel kilo verdim.
12 verdim canım. İki ileri bir geri dı dı dıt diye diye 12 olduSen toplamda kaç kilo verdin kaptan
Evet ya olabilir çok fenaArtarsa bi doktora git canım. Belki başka biyerdendir Allah korusun.
Ayyy kardeşleri neden ayırdılar ki.mahkeme neden sana vermedi. Şikayet etsene canım nasıl göstermez çok üzüldüm şimdi yaa orda haklar daha çok Türkiye'ye göre alamıyor musun yanına. Benim kızımın adı da zeynep bu arada. Gozlerim doldu inan ki
12 verdim canım. İki ileri bir geri dı dı dıt diye diye 12 oldu
Cok yoruldum canim..
Tek basina o adamla ugrasmaktan cok yoruldum inan..
Ama tasinmaydi yeni isti derken anca kendime geliyorum.
Genclik dairesi ile iletisime gecmeyi düsünüyorum o da bi sürü lüzumsuz görüsmeler demek bakalim
Evet takım sayesinde çok şükür.olsun bak hedefe az kaldı sonradan sıkı toparladin
Allah kolaylık versin canım içime oturdu inanki yanına gelip sımsıkı sarılasım geldi sana. Allah güç kuvvet versin inşallah alırsın kuzunu canım dua edelim hep beraber canım
Rabbim inşallah yavrunu kavuştursun sana canımAlamam yani 18 olmadan gelmez de vermez yani ayda bi kere ya da tatillerde üc bes gün görsem de raziyim inan
eger evlenirsem hic göstermeyebilir o da var
Kurallari okudum kacirdigim varsa hatirlatin lutfen telefondan fotograf yukleyemiyorum tarti fotosu mecburi mi yazsak olur mu neden fotograf yukleyemiyorum anlayamadimHoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Her gün menu paylaşıyoruz ve en az 30,dakika spor yapıyoruz. Yediklerimize dikkat edip sporla destekleyince çok hızlı gidiyor zaten. Geri de gelmiyor kolay kolay. Yaparız canım sen yeter ki iste.
Kekik çayi icin migde icin cok iyidir hazimsizlik icin cok rahatlatirKızlar benim midem çok kötü.hem ağrıyor hem bulanıyor ve taş gibiyine 30 dk yürüyüş yaptım ama pert halde napsam ki.
disiplin iyidirEli sopalida bi gaptaniniz var niye dimedin ha niye dimedin
Anladım canım. İnşallah çozersin sorunlarını kavuşursun yavruna. Gonulden dua edicem sana.Alamam yani 18 olmadan gelmez de vermez yani ayda bi kere ya da tatillerde üc bes gün görsem de raziyim inan
eger evlenirsem hic göstermeyebilir o da var
Kurallari okudum kacirdigim varsa hatirlatin lutfen telefondan fotograf yukleyemiyorum tarti fotosu mecburi mi yazsak olur mu neden fotograf yukleyemiyorum anlayamadim
disiplin iyidir
Şu an 57.9 ilk hedef 53.La Que Sabe sen kac kilosun hedefin ne :)
50 miŞu an 57.9 ilk hedef 53.
50 olmak 2. hedef Eli. :)
1.58 :)50 miçok değil mi ya boyun kaç senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?