- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Çok zor geçti telefonunuz günlerim. Bir daha vermem çocukların eline artık. O kadar alışmışım ki her aklıma gelene bakayım, gazete okuyayım vs. Bu dönemde bol bol TV izledim.Hoşgeldin canım çok şukur sonunda artık eskisi gibi görürüz inşallah aramızda.
Gunaydin cnm bnde bugun cok enerjigim nedense
Çokoprensin Konya'da mıydı simi.aslinda tam tersiydi öglen iyi yiyip aksam hafif atlatiyordum ama ise ne götürüyosam yiyemiyorum öglenleri bu ara
yasasin özgürlük diyemiyciim çünküm çokoprensimle her an nikah masasina oturabilirim
nikahima sizi de cagiriyim mi
istersem sahidim olur musunuz
bu hatunlar kim diye soran olursa
eski bi tanidiklar diyim mi
Aç kalıp koşturan biziz simi o konuda pek takılmıyor bize.Yok yok dert ortaklarim dersin cnm hemde buyuk dert birlikte ac kaldik birlikte kosusturduk biz bu yollarda
Evet yaa 2 kere bende gönderdim deÇok zor geçti telefonunuz günlerim. Bir daha vermem çocukların eline artık. O kadar alışmışım ki her aklıma gelene bakayım, gazete okuyayım vs. Bu dönemde bol bol TV izledim.
Gunaydınnnnnn himuyomcuğumCanlariiiimm gunaydiinn
Bak o zaman bugun butun islerin dogru gidecekAllah'tan başka bişey istesem olacakmış dilek hakkımı senle kullandım
İnşalllahhhhBak o zaman bugun butun islerin dogru gidecek
Bizde bi gun ona hava atariz insallahAç kalıp koşturan biziz simi o konuda pek takılmıyor bize.
Çokoprensin Konya'da mıydı simi.
ba ba ba laflara heleAç kalıp koşturan biziz simi o konuda pek takılmıyor bize.
Aynen nikahına 0 beden gidelim o dombik gelin olsunBizde bi gun ona hava atariz insallah
Bizde bi gun ona hava atariz insallah
Çayımı icip spor yapayim kizim bnden merakli acsam bi spor direk bni kaldiriyo alisti kiz cagiz zaten zayif fit olucekİnşalllahhhh
Aynen nikahına 0 beden gidelim o dombik gelin olsun
Aman iyi gonyalı olmasın da. Ben test ettim onayladım gonyalıyla evlenilmezyok o Tokat yapragi
ba ba ba laflara hele
gaptanim bende aç galiyom
hem bi kerem bu hafta 180 dk sporum var
hakkimi yiyin he midene dokuncek yime hakkimi
vay isbirlikci cete ruhu hee
Yapsın yapsın sporcu gençlik lazım ilerde.Çayımı icip spor yapayim kizim bnden merakli acsam bi spor direk bni kaldiriyo alisti kiz cagiz zaten zayif fit olucek
Tamam tamam sustum. Sonra gizli gizli evlenirsin falan heeleynn teker teker gelin uleyyn
ise gidiyom kalpten gitcem sonra Abuziddin ve Cünübittin yollarimi gözleycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?