E diyorya ailem orda diye muhakak gidip geliyordurHep Konyada yaşayan biri gelse de tanışsak diye bekliyorum. Konyalıyım deyince heyecan yapmıştım.
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara.
1 dilim pasta yesen yeterdi abartmasan iyiydi ama olsun olmuş artık. Sana hediye vermek isterdim yakın olsak ama imkanIm yok maalesef. Ama spor cezası vermemek için bir engelim yok. Leslie 2 mil veya 30 dakika yürüyüş yapıp beni etiketlersen sevinirim... Sevgiler saygılar
Çok teşekkürlernice mutlu yıllara
Çoook teşekkür ederim canım benimmmDoğum günün kulu olsun baliim inşallah bol ekşili olan bir yaş olur
Ereglide dogdum buyudum halen gidip geliyorum 2 hafta once de konyadaydimHep Konyada yaşayan biri gelse de tanışsak diye bekliyorum. Konyalıyım deyince heyecan yapmıştım.
O zaman bi daha gelirsen beklerimEreglide dogdum buyudum halen gidip geliyorum 2 hafta once de konyadaydim
Kızlar bu arada dışarıda spor yapma imkanı olmayanlar netten step tahtası siparişi verdim ben 1 saat yapıp hakkını verirseniz 500 kaloriye kadar yakıyosunuz. Açın müziği çıkın inin değişik hareketler geliştirin hem çok zevkli hem çok faydalı
Ben step tahtamı sipariş ettim beklemedeyim
AyyyyO zaman bi daha gelirsen beklerim
Kızlar bu arada dışarıda spor yapma imkanı olmayanlar netten step tahtası siparişi verdim ben 1 saat yapıp hakkını verirseniz 500 kaloriye kadar yakıyosunuz. Açın müziği çıkın inin değişik hareketler geliştirin hem çok zevkli hem çok faydalı
Ha hayırlı olsun yansın yağlarrrrrKızlar bu arada dışarıda spor yapma imkanı olmayanlar netten step tahtası siparişi verdim ben 1 saat yapıp hakkını verirseniz 500 kaloriye kadar yakıyosunuz. Açın müziği çıkın inin değişik hareketler geliştirin hem çok zevkli hem çok faydalı
Ben de 9 yıl önce gittim en son Isparta'ya bi daha gidemedim. Çok isterdim gitmek. Senin ailen nerde peki. Türkiye'de mi? Yurt dışı daha zor ben yapamam sanırım Allah kolaylık versin.3 yildir turkiyeye gelmedim cok ozledim
Dimiii direk buraya yazdın sen gerçekten. İyiki geldin...Ayyyykaptanim benim canim benim kaptanim hemserim cikti yala cunkuuuu 1 ve 2 benim rakamlarim tesadufen gelmedim onca takim icinde buraya
Ailem turkiyede abimler bna 2 saat uzak ama ablamlar ve annem babam yanimda olsun isterdim bu aralik ayinda gidicem Inşallah 3 yil aradan sonraBen de 9 yıl önce gittim en son Isparta'ya bi daha gidemedim. Çok isterdim gitmek. Senin ailen nerde peki. Türkiye'de mi? Yurt dışı daha zor ben yapamam sanırım Allah kolaylık versin.
Niye gitmedinkiBen de 9 yıl önce gittim en son Isparta'ya bi daha gidemedim. Çok isterdim gitmek. Senin ailen nerde peki. Türkiye'de mi? Yurt dışı daha zor ben yapamam sanırım Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?