Aman iyi gonyalı olmasın da. Ben test ettim onayladım gonyalıyla evlenilmezbenimki yine Isparta görünce accık çıkmış o havadan
Heee 180 dk spor hadi bakalım kaç kiloyla gelcen bu hafta. Cuma tartınla gel bana
Ayyy sesli güldüm kiz cok yasa mutlu yaşa sen emileynn teker teker gelin uleyyn
ise gidiyom kalpten gitcem sonra Abuziddin ve Cünübittin yollarimi gözleycek
Afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 2036868 herkese tek tek gunaydin dun butun aksam su fistigi yememek icin cok zor tuttum kendimi ve kahvaltida bulustuk kavustuk fistigimla:)
Yapsın yapsın sporcu gençlik lazım ilerde.
Yok ben goller bolgesinden. Ama Konyadan katılıyorumKizlar doğulu olan varmi aranizda
Kork benden sekerim bunu diyeyim yeterli balim
Goller mi ben saskin:)))Yok ben goller bolgesinden. Ama Konyadan katılıyorum
Kork benden sekerim bunu diyeyim yeterli balimkupa bnim
Anka kuzum bırak sohbeti hadi kalk run run run.
Aaa sende mi ordasın.Goller mi ben saskin:)))
77 kilo ile basladim kocumyasamrenk sen kaç kiloydun
:) İnternet ruhumuza işlemiş. Bilgisayar ne kadar büyük kulfetmis. Kullan, kaldır, otomatik düzeltme de yok.. Yaşasın akıllı telefon.Evet yaa 2 kere bende gönderdim de
Gonlum hep seni arıyorrrrr neredesinnn seeeennnn diye diye dolanıyordum :
Benim de duduklu tencerem gelecek bu gün garantiden. Çok heyecanlıyım.. Mutfağı tertemiz yaptım temiz temiz gorsun diyeÇok özledim
Ohöm öhöm ben konyaliyimAman iyi gonyalı olmasın da. Ben test ettim onayladım gonyalıyla evlenilmezbenimki yine Isparta görünce accık çıkmış o havadan
Heee 180 dk spor hadi bakalım kaç kiloyla gelcen bu hafta. Cuma tartınla gel bana
Ohöm öhöm ben konyaliyim
Hayir adanada yasiyorumA
Aaaa kızları çok marifetli maşallah Allah için hakkını yemiyim... Konyada mı oturuyorsun peki.
Hayallerimin yıkıldığı an.Hayir adanada yasiyorum
Hayallerimin yıkıldığı an.Bir an nasıl da heveslenmiştim
Hep Konyada yaşayan biri gelse de tanışsak diye bekliyorum. Konyalıyım deyince heyecan yapmıştım.Neden hayalleriniz yikildi anlamadim konya eregliliyim ailwm halen orda yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?