Ailem Bodrum'a taşındı oraya gidiyorduk. Şimdi İstanbul'a taşındılar. Isparta'yla bağlantımız kalmadı.Niye gitmedinki
Iyiki geldim :) hep beraber en kisa zamanda kurtulacagiz bu kilolardan cuma gunu tarti gunu hepimiz mutlu olacagiz ve ben en az 2.5 kilo vermis olacagimDimiii direk buraya yazdın sen gerçekten. İyiki geldin...
Anladim cnmAilem Bodrum'a taşındı oraya gidiyorduk. Şimdi İstanbul'a taşındılar. Isparta'yla bağlantımız kalmadı.
2.5 mu wavvvv harikaaaaIyiki geldim :) hep beraber en kisa zamanda kurtulacagiz bu kilolardan cuma gunu tarti gunu hepimiz mutlu olacagiz ve ben en az 2.5 kilo vermis olacagim
Aboooo çok kötü. Kaç yaşında kikızlar yiğenim bitlenmiş ne yapabilirim onun için.şampuan aldım ona banyoya koydum yıkadım güzelcene taradım da ama hala kaşınıyor diyor.yarın tekrarlicam şampuanı da saçı da uzun biraz onun dışında ne yapmalıyım
Anti bit fisss. 35-40 TL olan paranit tarzı ilaçlar var, sikicaksin, bekliyip içindeki tarakla tarayacaksin, haftada bir yapacaksın bir kaç hafta boyunca. Tarak dişleri çok sıkı, kız ise yeğenin saçını kısaltmalar fayda var, çok acır uzunsa.kızlar yiğenim bitlenmiş ne yapabilirim onun için.şampuan aldım ona banyoya koydum yıkadım güzelcene taradım da ama hala kaşınıyor diyor.yarın tekrarlicam şampuanı da saçı da uzun biraz onun dışında ne yapmalıyım
Sanırım avatar benzerliği :) k bakmaBen bir yildir sadece 90'larin oldugu topikteyim canim
esimden ayrilali 3 yil oldu karistirdin mi biriyle acaba?
İspartalimisin gaptan sen ben Burdurluyum da :) bir bir buçuk saatlik ısparta yaBen de 9 yıl önce gittim en son Isparta'ya bi daha gidemedim. Çok isterdim gitmek. Senin ailen nerde peki. Türkiye'de mi? Yurt dışı daha zor ben yapamam sanırım Allah kolaylık versin.
Tabii ki. Yoksa da galeta unu.Hatun kişiler köfte yaparken ekmek koyuyor musunuz?
Tabii ki. Yoksa da galeta unu.Hatun kişiler köfte yaparken ekmek koyuyor musunuz?
10 kilo versem ne ki 1. Sayfadaki tabloda adim olmayacak 15 gun cok uzun bari 1 hafta olsun deneme suresi2.5 mu wavvvv harikaaaa
Sevgili kaptanim,yuruyus yerine oynadim,daha eglenceli benim icin,olmaz mı. Takibinde olmakta guzel bu arada
10 kilo versem ne ki 1. Sayfadaki tabloda adim olmayacak 15 gun cok uzun bari 1 hafta olsun deneme suresi
Şimdi onun tadı başka güzel gelmiştirEki Görüntüle 2036868 herkese tek tek gunaydin dun butun aksam su fistigi yememek icin cok zor tuttum kendimi ve kahvaltida bulustuk kavustuk fistigimla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?