- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
Vücudum çok yemeye alışık değildir zaten. Mesala 6 öğün hicbir zaman mümkün olmadi benim için.1000 kalori altı beslenme diye Google amcaya sor bak, sonra korkarsın zaten.
aynen tehlikeli ama bayağıda etkili :) yüzü koruyup yapınca bi kerden bişey olmaz benceAmaç hepsinde aynı, biti nefessiz bırakıp boğarak öldürmek. İlaç ve gazyagi tehlikeli. Küçükken bana da gazyagi sürmüşlerdi.
Ne takvileri bu kaptan
200 küsür olan ne
O kadar yüksek meblağ ya aloeveradir, ya lrdir ya herbalifetir
daha eve yeni girdim gaptan
zor o dedigin sürünüyom zati
6 öğün benim için de ütopya ama yağ yakmak için protein ağırlıklı beslenilmelidir ve karbonhidrat alımı azaltılmalıdır. Fatsecret diye bir program var. İndirip kullan. Besinlerin değerleri de yazıyor orada. Bugün haşlanmış mercimek yeseydin ya da kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta daha iyi olurdu.Vücudum çok yemeye alışık değildir zaten. Mesala 6 öğün hicbir zaman mümkün olmadi benim için.
Standart diyet listeleri pek ise yaramiyor.
Lanet olası doğum kiloları işte:)
Sen dediğinden beri ben de kaşınıyorum psikolojik olmasınkestirdimde saçını saç dibi berrak temiz tellerinde falan gözüme beyazlık gelmedi.bilmiyorum nasıl yapsam.sadece durduk yere kaşıntısı varmış
Sen dediğinden beri ben de kaşınıyorum psikolojik olmasınkestirdimde saçını saç dibi berrak temiz tellerinde falan gözüme beyazlık gelmedi.bilmiyorum nasıl yapsam.sadece durduk yere kaşıntısı varmış
E öyle yedim zaten. Sabah 2 yumurta öğlen mercimek.6 öğün benim için de ütopya ama yağ yakmak için protein ağırlıklı beslenilmelidir ve karbonhidrat alımı azaltılmalıdır. Fatsecret diye bir program var. İndirip kullan. Besinlerin değerleri de yazıyor orada. Bugün haşlanmış mercimek yeseydin ya da kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta daha iyi olurdu.
Öğlen ayran akşam da az kabak ve yoğurt yiyen sensin sandım pardon ya. Bir yandan film izleyince karıştı :)E öyle yedim zaten. Sabah 2 yumurta öğlen mercimek.
Ben fitwell kullanıyorum. Sporumu da ordan yapiyorum.Eki Görüntüle 2037039
İşler sana kaldı sonunda.. Kolay gelsin.Kızlar katlanacak bir suru çamaşırım var sonra kalan mesajlara bakacağım..
Telefon duzeltmeden daha iyi anlıyordum seni şimdi baya uğraşıyorum ne demek istemiş diyeAnnesinin haberi olmalı bence ama. Önlem almali. Anneden bir şey saklanmamalı bir de.
Yanlış olmuş düzelttim dönüp hemen :)Telefon duzeltmeden daha iyi anlıyordum seni şimdi baya uğraşıyorum ne demek istemiş diye
Vallahi akşama da köfte ve yoğurdu koymuşum ki protein bombası gibi dolaşıyorum ortalikta. Önemli değil ne demek.Öğlen ayran akşam da az kabak ve yoğurt yiyen sensin sandım pardon ya. Bir yandan film izleyince karıştı :)
Sen dediğinden beri ben de kaşınıyorum psikolojik olmasın
canım sen bir sprey demiştin 40 tl falan diye.ne içindi o hatırlayamadım.kökten çözümmü o birdeAnnesinin haberi olmalı bence ama. Önlem almali. Anneden bir şey saklanmamalı bir de.
Evet. Sirkeleri şişiriyor ve yatağa daha iyi geliyor. Kokusu kötü ama epey ise yarıyorcanım sen bir sprey demiştin 40 tl falan diye.ne içindi o hatırlayamadım.kökten çözümmü o birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?