- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
biz seninle aynı başladık ben 400 gr vermisim sen bir kilo ben niye veremedim yaaaGunaydin takım arkadaşlarım,
Gecen hafta listede yoktum.takima giris kilom 115.5kg. simdiki kilom 114,5kg
Kilosu çok olan çok verir canım. Bu yüzden sonuçları yuzdeye göre hesaplıyoruz.biz seninle aynı başladık ben 400 gr vermisim sen bir kilo ben niye veremedim yaaa
yani iyi mi benim durum?Kilosu çok olan çok verir canım. Bu yüzden sonuçları yuzdeye göre hesaplıyoruz.
Ay verdiğiniz kilolardan gozlerim kamaşıyor. Harikasınız canlarım yaa. Siz bu işi başaracaksınız
kotu değil diyelim. 2 kere makarna yedin sanırım dimi.. yanlış hatırlamıyorum galibayani iyi mi benim durum?
daha ne olsun canım yaa... ilk hafta için çok iyiBi de regl.olasaydim ve kabizlik daha iyi olurdu ama 4 gunde buna da sukur
Hee doğru ya ne biliyim ben direk şey yaptım :)İkiye bolunecek o yüzde. 2 haftalık ya.
Bu hafta yarim verirsin gelecek hafta 1.5 sıkınti etme canimyani iyi mi benim durum?
Hakkını helal et lütfenkızlar listemizi paylaştım çok acil çıkmam lazım yeni üyelerin kilosunu donunce girerim... cuma diye salmayın kendinizi bayrama az kaldı bakın
Rica ederim ne yaptım ki.Hakkını helal et lütfen
Uğraştın bızımle
Benim için fark etmez canım girmek istersen düzelteyim. Paylaştım listeyi ama.Anka canım bu haftaki kilomu girmem gerekiyor mu idi gerçi çok bir fark Yok ama sorayım dedim
Hem toksun hem yolculuk yapmışsın hem reglsin. Bunlara rağmen yine iyi kilon üzülme hiç. Bu hafta daha çok gider.Merhabalar kızlarrr 65 kiloyumm diyete başladığımda 63.7'ymişim şuan reglimin 2. Günü aynı zamanda yolculuk geçirdiğim için tok karna tartıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?