- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
pilav yediğim icin yemicem hafif geçirsem öğleni dayanamazdım zatenÇok oğun atlıyorsunuz ama sağlıksız oluyor
vay yine güzel menü
Bol bol yumurta. Ekmek kızartma olmasa fırında olsa iyi olurdu ama sonraki günler telafi edersin.isteye girdim,mutlu oldum
Menüm
Sabah,
2 bardak ılık ve sirkeli su, karatay kahvalti.
Ara,sekersiz kahve ve yesil cay
Kacamak, maalesef bugün iki dilim yumurtaliekmek kacamagim var.
Aksam,
kiymali yumurta,salata,bir bardak kefir
1 saat sonra turk kahvesi
2,5 l su
Benim kilom fazla canim ondandir.sen de guzel vermissin, sakın pes etme, sonucta tartı eksi gostermis.biz seninle aynı başladık ben 400 gr vermisim sen bir kilo ben niye veremedim yaaa
İki aydir ekmek yemiyordum, aramiyordum da.yumurtalı olunca gozume başka türlü cazip geldi heralde. Telafi edecegim inşallahBol bol yumurta. Ekmek kızartma olmasa fırında olsa iyi olurdu ama sonraki günler telafi edersin.
Hastane islerim vardı canim boynumda fitik varmis firsat bulamadim 4.takimmiydiSaskinAnne zayıflamaktan vaz mı geçtin gelmedin yamacıma.
ya ne bilim o kadar aç kalma ve spora rağmen az gibi geldi bana ilerleyen günlerde yağlardan yağlardan gitsin inşAllah kilolarımızBenim kilom fazla canim ondandir.sen de guzel vermissin, sakın pes etme, sonucta tartı eksi gostermis.
Kendine hakim ol canım gecicek sonuctaaaMenum
Sabah
1dilim tam tahilli ekmekden yapmis tost sekersiz cay
Ara
2 top dondurma
Ara
Turk kahvesi
Aksam 16.00
1 tavuk incik 2 kasik yogurtlu makarna
Ara 21:00
Yarim kase uzum
Off bu regl donemleri tatli ve hamur isi istegi bozmadan pazartesiyi eysem krizim baya gecer ve açımmmmm
Merhabalar kızlarrr 65 kiloyumm diyete başladığımda 63.7'ymişim şuan reglimin 2. Günü aynı zamanda yolculuk geçirdiğim için tok karna tartıldım
Menümü veriyorum
Sabah 9 maydanoz limon kürü
9.30 kahvaltı
3 incir
1 kase domates, salatalık, dereotu salatası
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı yarım çay kaşığı şekerli çay
17:30 akşam
1 kase cacık
1 tabak kabak yemeği
1 kibrit kutusu pide
Su 2 lt şimdilik
isteye girdim,mutlu oldum
Menüm
Sabah,
2 bardak ılık ve sirkeli su, karatay kahvalti.
Ara,sekersiz kahve ve yesil cay
Kacamak, maalesef bugün iki dilim yumurtaliekmek kacamagim var.
Aksam,
kiymali yumurta,salata,bir bardak kefir
1 saat sonra turk kahvesi
2,5 l su
geçmiş olsun canım benim de var 3 tane. burası 12. takım 4. takımdan da teklif gelmişti oraya da geçebilirsin.Hastane islerim vardı canim boynumda fitik varmis firsat bulamadim 4.takimmiydi
simeranya7 nasıl oldun geçti mi ağrıların
İnşallah çıkmaz. Ben 2 ay kadar önce taş düşürdüm çok beterdi yaa. Doğum sancısı yanında sinek ısırığı gibi kaldıböbrek agrisi hemen gecmiyo canim
umarim sonrasinda ciddi bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?