1 hafta için izne ayrılma canım. 3 hafta giremiyorsun sonra. Ayarlarız duruma göre.Anka Ayın 1inde kilo bildirimi yapıp izne ayrılmak istiyorum ama kesin de değil. Son gün belli olacak gidip gitmeyeceğimiz. 1 haftalık bir izin olacak, olursa eğer. Gittiğim yerde tartı yok. Ama olur da gidemezsek boşuna izin almış olmayayım diyorum. İzne çıkmadan 1 hafta bildirim yapmazsam olur mu ki?
Ben 82.4 geldim canım 100 gr eksi sadece etki çok etmez herhalde hayırlısı olsunBenim için fark etmez canım girmek istersen düzelteyim. Paylaştım listeyi ama.
Yok yok ümidimi kesmedim assslaaaaHem toksun hem yolculuk yapmışsın hem reglsin. Bunlara rağmen yine iyi kilon üzülme hiç. Bu hafta daha çok gider.
yok bir kez yedim sadece dünkotu değil diyelim. 2 kere makarna yedin sanırım dimi.. yanlış hatırlamıyorum galiba
bu hafta her gün olmasa da açlıkta zorluk çekiyorum haftaya daha rahat olur inşAllahBu hafta yarim verirsin gelecek hafta 1.5 sıkınti etme canim
olur mu kaptan misal sen olmasan ben dün makarnanın üstüne yatacaktımRica ederim ne yaptım ki.
Canım maydanoz limon kuru kaç gün oldu senin. 15 günden fazla yapılmayacak o aslında.Menümü veriyorum
Sabah 9 maydanoz limon kürü
9.30 kahvaltı
3 incir
1 kase domates, salatalık, dereotu salatası
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı yarım çay kaşığı şekerli çay
17:30 akşam
1 kase cacık
1 tabak kabak yemeği
1 kibrit kutusu pide
Su 2 lt şimdilik
Çok oğun atlıyorsunuz ama sağlıksız oluyorsabah 1 zeytin 1 dilim tereyağlı ekmek domates salatalık şekersiz çay
öğlen 10 kaşık p. pilavı yaklaşık bir tabak sebzeli et yemeği 7-8 biberiye turşusu
ara öğün 8 10 dilim karpuz
akşam yemicem
su bir litre
spor 45 dk leslie + 15 oynadım :)
15 günde bir 5 gün ara olacak evet. Hatırlattığın iyi oldu bilmem ki kaç gün :)Canım maydanoz limon kuru kaç gün oldu senin. 15 günden fazla yapılmayacak o aslında.
Bence 5 gün az. 10 falan yap arayı canım.15 günde bir 5 gün ara olacak evet. Hatırlattığın iyi oldu bilmem ki kaç gün :)
Menümü veriyorum
Sabah 9 maydanoz limon kürü
9.30 kahvaltı
3 incir
1 kase domates, salatalık, dereotu salatası
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı yarım çay kaşığı şekerli çay
17:30 akşam
1 kase cacık
1 tabak kabak yemeği
1 kibrit kutusu pide
Su 2 lt şimdilik
Çok canım çekti, dün de kek yemistim, yemeğin suyuna bandım onu da, koklaya koklaya yedim hem de :) Uzun zamandır ekmek tuketmiyordum, son 15 gündür yedim ve artık tekrar azaltmak istiyorum.bir kibrit kutusu pide mi
Allahim sana geliyorum
Çok canım çekti, dün de kek yemistim, yemeğin suyuna bandım onu da, koklaya koklaya yerim hem de :)
O pidenin hepsini de yemek vardı bana bana.. Ama cıssssssben tam tersine saaasirdim
bi kibrit kutusu nedir yau
iki dilim yiyrem
tadi damagimda kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?