Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Migren olabilir canım. Temizlik deterjanlarından hemen atak gelir bana. Bitkisel kullanırım o sebeple. Tuvalet banyoyu eşim yıkar.. Ben yıkarsam soluğu acilde alırız

Günaydın, bugün ben de geç kalktım. 10da kalktım yataktan, dolayısıyla kahvaltı geç oldu. 11 de yaptık, ve çok iyi başlayan kahvaltı tereyağ ve bal yüzünden fiyaskoyla uğradı. 3 dilim ekmek yedim. Neyse, sabah ve öğlen bir olduğu için endişe etmiyorum ancak akşam yemeğinde ekmek kesinlikle yememeliyim. Bu arada kekin ödemi gitmiş, bu sabah 74 çıktım, perşembe pisbogazliliginin sonucu işte...

Cuma takımlarında yarıştın mı önceden. Ben genelde buralardayım yıllardır arada temizlik birikim falan yapmaya kalksam da dönüp dolaşıp diyet topiklerine geliyorum
Cuma takımlarında yarıştın mı önceden. Ben genelde buralardayım yıllardır arada temizlik birikim falan yapmaya kalksam da dönüp dolaşıp diyet topiklerine geliyorum

Ben 2014 yilinda esnek diyet arkadasligi topigindeyim 2. Bebegimden sonra aldigim kililari ordaki arkadaslarla vermistim 74 den 62 ye dusmustum ben hamile kalmazsam cok kilo almiyorum.ama gamileliklerde 20

Gunaydin arkadaslar 7 eylul benim dogum gunum o tarihe kadar 12 gun var sizce 12 gunde 4.5 kilo verebilirmiyim? Hedef koymak istiyorum kendime
Vayyy başak mısın sen. Benim oğlan da 6 eylül. Kur falan yaparsan gider belki. İnstagramda kürler paylaşan bi kız vardı. İstersen bulayım senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…