Geçmiş olsun canım. Migrenin mi var?Günaydın kizlar dün cok kötüydüm mide bulantısı feci bir bas ağrıyla gece nasıl uyudum bilemedim
Migren olabilir canım. Temizlik deterjanlarından hemen atak gelir bana. Bitkisel kullanırım o sebeple. Tuvalet banyoyu eşim yıkar.. Ben yıkarsam soluğu acilde alırızMenümü vereyim
Kahvaltı 12.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük haşlanmış patates
2 yk menemen
1 çay kaşığı dut pekmezi
Ara 15.00
1 dilim kek
1 dilim karpuz
Akşam 17.00
1 salkım üzüm
Spor : Bugünde ful temizlikteydim kızlar spor yapamadım yatmadan önce bişeyler yaparım sanırım
Yok cnm matcha çayı ictim yan etkisi oldu galibaGeçmiş olsun canım. Migrenin mi var?
Ben kişileri karıştırmışım çok pardon. Başı ağrıyan havin miş. Temizlik yapan himuyommuş. Çok uyumak yaramadı bana galiba
Hahahhaha kaptanım yaBen kişileri karıştırmışım çok pardon. Başı ağrıyan havin miş. Temizlik yapan himuyommuş. Çok uyumak yaramadı bana galiba
Hahahhaha kaptanım yasabah sabah iyi güldüm :)
Gecmis olsun neden surekli matcha cayi iciyorsun zayiflama yardimci olsun diye mi sevdigin icin miYok cnm matcha çayı ictim yan etkisi oldu galiba
Şimdi dikkatimi çekti sende eski KK lılardansınGecmis olsun neden surekli matcha cayi iciyorsun zayiflama yardimci olsun diye mi sevdigin icin mi
Karpuz nasılsın ağrılarım geçti mi spora ne zaman döneceksin. Programa başlayacağım seni bekliyorumreglin odemidir o canim, canini sikma hic
Evett 2010 dan beri falan daha once diyet topiklerine de katilmistim tanisiyormuyuz kaptan?Şimdi dikkatimi çekti sende eski KK lılardansın
Cuma takımlarında yarıştın mı önceden. Ben genelde buralardayım yıllardırEvett 2010 dan beri falan daha once diyet topiklerine de katilmistim tanisiyormuyuz kaptan?
Cuma takımlarında yarıştın mı önceden. Ben genelde buralardayım yıllardırarada temizlik birikim falan yapmaya kalksam da dönüp dolaşıp diyet topiklerine geliyorum
Cuma takımlarında yarıştın mı önceden. Ben genelde buralardayım yıllardırarada temizlik birikim falan yapmaya kalksam da dönüp dolaşıp diyet topiklerine geliyorum
Yok cnm sürekli içmiyorum 3 gün kullandım dün cok kötü oldum sonra aldim çöpe attim kimseyrde tavsiye etmemGecmis olsun neden surekli matcha cayi iciyorsun zayiflama yardimci olsun diye mi sevdigin icin mi
Yaparsın sen cnm hadi güveniyorum sana 3 kilo bile vermsn yeterli bnce :)Gunaydin arkadaslar 7 eylul benim dogum gunum o tarihe kadar 12 gun var sizce 12 gunde 4.5 kilo verebilirmiyim? Hedef koymak istiyorum kendime
Niye dokundu ki? Toz yeşil çay diyor, çok mu kullandın acaba?Yok cnm sürekli içmiyorum 3 gün kullandım dün cok kötü oldum sonra aldim çöpe attim kimseyrde tavsiye etmem
Mathe cayi bana vahsi guzel dizisini hatirlatir milo ve ivo mathe cayi icme bahanesiyle bulusurlardi 2000 li yillarda oynayan bi pembe diziYok cnm sürekli içmiyorum 3 gün kullandım dün cok kötü oldum sonra aldim çöpe attim kimseyrde tavsiye etmem
Vayyy başak mısın sen. Benim oğlan da 6 eylül. Kur falan yaparsan gider belki. İnstagramda kürler paylaşan bi kız vardı. İstersen bulayım senin için.Gunaydin arkadaslar 7 eylul benim dogum gunum o tarihe kadar 12 gun var sizce 12 gunde 4.5 kilo verebilirmiyim? Hedef koymak istiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?