Bence o mate çayıydı.Mathe cayi bana vahsi guzel dizisini hatirlatir milo ve ivo mathe cayi icme bahanesiyle bulusurlardi 2000 li yillarda oynayan bi pembe dizi
Ayyy canim benim cok sagol destegin icin bayrama ragmen basarmaya calisacagim hic bozmayacagim insallahYaparsın sen cnm hadi güveniyorum sana 3 kilo bile vermsn yeterli bnce :)
Bu nasıl psikoloji... Kur yazmışsın kür değil de kur olarak okuyorum, diyorum ki ne alaka. Defalarca okudum, o derece.Vayyy başak mısın sen. Benim oğlan da 6 eylül. Kur falan yaparsan gider belki. İnstagramda kürler paylaşan bi kız vardı. İstersen bulayım senin için.
Ay telden yazınca ü ye basmak oyalıyor. Kusura bakmaBu nasıl psikoloji... Kur yazmışsın kür değil de kur olarak okuyorum, diyorum ki ne alaka. Defalarca okudum, o derece.
Instagramda bende cok kisiyi takip ediyorum diyet yapan bi de odem sokturucu su iciyorum aksamda bi surahiye salatalik nana limon koyoyorum ertesi gun bi surahi o sudan 1 surahide normal su zayiflamaya yardimci oluyor gercekdenVayyy başak mısın sen. Benim oğlan da 6 eylül. Kur falan yaparsan gider belki. İnstagramda kürler paylaşan bi kız vardı. İstersen bulayım senin için.
Kur da yaparim kür de sorun degil kaptanAy telden yazınca ü ye basmak oyalıyor. Kusura bakma
Sorun sende değil ki bacım, benim beyinde. Arada bdv ye bakınca akla hiç kür gelmiyorAy telden yazınca ü ye basmak oyalıyor. Kusura bakma
Evet canım mate çayı mate bitkisinin çayı. Bu matcha yeni çıktı galiba toz yeşil çay diyor.Kur da yaparim kür de sorun degil kaptanbi de o mate cayi farkli mi
1. Kur 10 gün yapılacak.Kur da yaparim kür de sorun degil kaptanbi de o mate cayi farkli mi
Sorun sende değil ki bacım, benim beyinde. Arada bdv ye bakınca akla hiç kür gelmiyor
Deniyecegim bunu1. Kur 10 gün yapılacak.
1 büyük fincan sıcak su içine
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
1 limon suyu
1 çay kaşığı bal ekle sabahları aç karna iç. Dibinin tortusunu dök. Bunu 10 gün yapıp diyet ve sporla destekleyince kilona göre 3 ila 5 arasında gidiyor diye yazmışım. Ama emzirince yapamadım tabii. Öyle defterimde kaldı..yapmak isteyen olursa denesin kızlar.
1 tum limon mu sikiyoruz cok degilmi ama deniyecegim bunu yarin sabah baslarim boyle kürlerin etkisi oluyor gercekden sagol kaptan1. Kur 10 gün yapılacak.
1 büyük fincan sıcak su içine
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
1 limon suyu
1 çay kaşığı bal ekle sabahları aç karna iç. Dibinin tortusunu dök. Bunu 10 gün yapıp diyet ve sporla destekleyince kilona göre 3 ila 5 arasında gidiyor diye yazmışım. Ama emzirince yapamadım tabii. Öyle defterimde kaldı..yapmak isteyen olursa denesin kızlar.
Evet canım. Sadece 10 gün yapacaksın ama fazlası zararlı olabilir. Bunu yaparken diğer detox suyu da içme ama. Normal 2.5 lt su iç böbreklerine zararı olmasın.Deniyecegim bunu
1 tum limon mu sikiyoruz cok degilmi ama deniyecegim bunu yarin sabah baslarim boyle kürlerin etkisi oluyor gercekden sagol kaptan
Hazır kek değilse bir nebze daha iyi. 1 dilimden bir şey olmaz. Akşamı hafif geçir ve bol su iç.Günah çıkarmaya geldim.
Az önce bir dilim çikolatalı kek benimle butunlesti.
Pişman değilim. Valla.
Fakat pazartesi bildiriminde pişman olabilirim :))
Imm şey hazır kek. :)Hazır kek değilse bir nebze daha iyi. 1 dilimden bir şey olmaz. Akşamı hafif geçir ve bol su iç.
Evet ve hepsi karbonhidrat. Ev keki olsa içinde süt var yumurta var.... Vitamini, proteini... Hazırda hiç bir şey yok.Imm şey hazır kek. :)
Fazla fazla hesapladim 190 kalori.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?