Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vayyy başak mısın sen. Benim oğlan da 6 eylül. Kur falan yaparsan gider belki. İnstagramda kürler paylaşan bi kız vardı. İstersen bulayım senin için.
Bu nasıl psikoloji... Kur yazmışsın kür değil de kur olarak okuyorum, diyorum ki ne alaka. Defalarca okudum, o derece.

Vayyy başak mısın sen. Benim oğlan da 6 eylül. Kur falan yaparsan gider belki. İnstagramda kürler paylaşan bi kız vardı. İstersen bulayım senin için.
Instagramda bende cok kisiyi takip ediyorum diyet yapan bi de odem sokturucu su iciyorum aksamda bi surahiye salatalik nana limon koyoyorum ertesi gun bi surahi o sudan 1 surahide normal su zayiflamaya yardimci oluyor gercekden

Kur da yaparim kür de sorun degil kaptan bi de o mate cayi farkli mi
1. Kur 10 gün yapılacak.
1 büyük fincan sıcak su içine
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
1 limon suyu
1 çay kaşığı bal ekle sabahları aç karna iç. Dibinin tortusunu dök. Bunu 10 gün yapıp diyet ve sporla destekleyince kilona göre 3 ila 5 arasında gidiyor diye yazmışım. Ama emzirince yapamadım tabii. Öyle defterimde kaldı..yapmak isteyen olursa denesin kızlar.

Deniyecegim bunu
1 tum limon mu sikiyoruz cok degilmi ama deniyecegim bunu yarin sabah baslarim boyle kürlerin etkisi oluyor gercekden sagol kaptan

Deniyecegim bunu

1 tum limon mu sikiyoruz cok degilmi ama deniyecegim bunu yarin sabah baslarim boyle kürlerin etkisi oluyor gercekden sagol kaptan
Evet canım. Sadece 10 gün yapacaksın ama fazlası zararlı olabilir. Bunu yaparken diğer detox suyu da içme ama. Normal 2.5 lt su iç böbreklerine zararı olmasın.

Bu arada kızlar dün 5. olduk. Ama kötü olduğumuz için değil diğer takımların yuzdeleri çok yüksekti. Bizim yüzdemiz de iyiydi çok şükür. Haftaya cuma bayramın birinci günü olduğu için bildirim yok. Sonraki hafta bomba gibi bekliyorum sizi. Yeni uyeler de listeye girecek çok çekişmeli bir hafta olacak.

Bildirimi perşembeye alsalar olmaz mı? Bildirim yok diye salmayalım sonra? Ya da biz kendi aramızda mı yapsak perşembe günü?

kızlar napıyorsunuz?2 gündür aktif olamadım pek.eşim iş yeri için öğlen de yemek istiyor hem öğlen hem akşam yemek ayrı gönderiyorumbayram temiliği de bir yandan giremedim pek.dün bir cam silmem vardı oğlan paçamdan çekiştiriyor ben camları siliyorum sıpa iyicene alıştı bana.babasıda gececi olunca pek göremiyor babyı.gündüz hep yatıyor çünkü.sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…