Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok iyi kilo vermişsin canım. 79 lardan inmişsin. Çokta sürmemiş mayıstan beri. Bende şu 70 lere insem rahatlayacağım. Şimdi rahatsız oluyorum sabırsızlanıyorum biran önce 70lere ineyim istiyorum of pof.
70 lere insem kafam rahat olur. 60 da bırakırım artık.

Kış geldi güneş gitti. Yazın kilo kaybı daha hızlıyken eğer d vitamini eksikliğiniz var ise kilo vermeniz zorlaşır. Demir eksikliğindede öyle. Demir eksikliği varsa kilo verme yavaşlar. Sağlık ocaklarında vitamin testi yapılıyor sabah aç karnına. Aile hekiminden isterseniz yaptırır meymenetsizin biri değilse
Ben bu kış d vitamini kullanmayı düşünüyorum

Sen de çok iyi vermişsin 13 kilo çok çok iyi.
İnşallah en yakın zamanda da hedefine ulaşırsın canım. İsteyince oluyor gerçekten. Pes etmediğimiz sürece er ya da geç vericez bu kiloları

Sen de çok iyi vermişsin 13 kilo çok çok iyi.
İnşallah en yakın zamanda da hedefine ulaşırsın canım. İsteyince oluyor gerçekten. Pes etmediğimiz sürece er ya da geç vericez bu kiloları
İnşallah canım. Benim kilo almamda rahatsızlığımında payı büyük diye düşünüyorum. Sürekli mide kazıntısı. Açlık hissi. Aşırı yorgunluk bitkinlik uyku hali. Koşarken sporu işkenceye çeviren hızlandıkça ağrının şiddetlenip engel olması filan bunlarla mücadele zordu. Çok zordu. Yarım bıraktırdı hep. Şimdi bu akşam 73 dakika koştum hızımı arttırdıkça açıldım. Nefesim açıldı. 6 da 6.4 te koştum çok rahattım. Eğim bile vardı hiç zorlanmadım. Allahıma binlerce kez şükürler olsun dünyaya yeniden gelmiş gibiyim

Hareket30/09 ctesi1/10 pazar2/10 ptesi3/10 sali4/10 cars5/10 pers6/10 cuma7/10 toplam
bisiklet..15dk.....
yuruyus105dk30dk.30dk60dk...
salon..50dk spinning/625kal.....
squat100100.100....
dag tirm100 .......crunch100100.100....
plank190sn.......
sinav45.......
ip.10dk/1333adet ......
diger 25 burpees 50 side crunch20dk dumbbell ust govde.30dk dumbbell ust/alt....

[tr]

[/tr]

Günaydın kızlar

Az önce kahvaltımı yaptım

- 2 haş yumurta
- 1 minik parça somon
- 1 avuç yaban mersini
- 1 fincan koyun sütüne kahve (midem fenalarda, çok yağlı ya sabah sabah)

Akşam topluca girerim menüyü tekrar

Günaydın canlarımmmm.... Sabah kalktık buzdolabından değişik sesler geliyor. Onu one çektik baktık inşallah bozulmaz... Çekmişken altını sildim ustunu sildim. Şurası burası derken iç dış hallettim

Ben her 1 ampul alıyorum canım dvit. Ama yetmemiş doktor haftada yazdı 6 ampul bitince tekrar bakacak bakalım.

Sahurumu yaptım kızlaar

2 haşlanmış yumurta
Biraz domates
Peynir
Zeytin
Maydanoz marul
3 tane ceviz

İftar dan beri bir litrede su içtim .

Afiyet olsun canım. İftardan sonra kendini kaybetmiyorsun ya bence sen kırdın şeytanın bacağını

Kaslar dinlenmiştir dun bakalım kilon kaç çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…