- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Eveeet çok heyecanlıyımOooo ilk tartı günü dimi seninnnnn çok heyecanlııııı...
Kaçmamışlardır yaa nerdesiniz kızlarKaçtı onlar en iradeli sen çıktın
Oh ellerine sağlıkGünaydın canlarımmmm.... Sabah kalktık buzdolabından değişik sesler geliyor. Onu one çektik baktık inşallah bozulmaz... Çekmişken altını sildim ustunu sildim. Şurası burası derken iç dış hallettim
Ben de çok heyecanlıyım 58 görürüm belki.Eveeet çok heyecanlıyım
Bozulursa benim 5000 hedef hayal olurOh ellerine sağlık
İftardan sonra kavuna sarılıyorum onun dışında yemeğimi güzel yediğim için yiyecek birşey istemiyor canım hiç.Ben her 1 ampul alıyorum canım dvit. Ama yetmemiş doktor haftada yazdı 6 ampul bitince tekrar bakacak bakalım.
Afiyet olsun canım. İftardan sonra kendini kaybetmiyorsun ya bence sen kırdın şeytanın bacağını
Kaslar dinlenmiştir dun bakalım kilon kaç çıkacak.
Bozulmaz inşallah canımBozulursa benim 5000 hedef hayal olur
1-2 dilimden bişey olmaz canım. Menülerin güzel :))İftardan sonra kavuna sarılıyorum onun dışında yemeğimi güzel yediğim için yiyecek birşey istemiyor canım hiç.
Çok kararlıyım Allah'ın izni ile yılbaşına kadar zayıflamak istiyorum.
DolAbım severek aldığım ama içine girince beni boğduğu için giymediğim birsürü elbiseyle dolu .hepsini kullanmak istiyorum.
58 miBen de çok heyecanlıyım 58 görürüm belki.
baskül Yok diye yazılmaz mı buraya mavi patikliGünaydın kızlar..
Baskül /tartı hala almadım ben
baskül Yok diye yazılmaz mı buraya mavi patikli
Sen hele hergün menünü falan yaz buralar da ol . Elbet bi eczane falan bulursun tartı günü gelince
Güzel afiyet olsun canım
Kahvaltı 2 dilim ekmek, 10 zeytin, 2 kibrit kutusu peynir, salatalık, çay
Ara, 1 meyve
Ben size göre kahvaltıda biraz fazla yiyorum galiba.Güzel afiyet olsun canım
Diğer kızlar sizi de bekliyoruz
Benimde en sevdiğim öğün kahvaltı. Bugünlerde oruç olduğu için sahur dA yapıyorum .Ben size göre kahvaltıda biraz fazla yiyorum galiba.
Ama öğlen ve akşam az yiyorum..
Bir de sporum sadece yürüyüs benim
Allah kabul etsin..Benimde en sevdiğim öğün kahvaltı. Bugünlerde oruç olduğu için sahur dA yapıyorum .
Normal de ara öğün yapmadan 5 saat kadar birşey yememek iyiymiş ama acıkırsan;Ara öğünlerde neler yenir?
Tavsiyelere açığımm kızlar
Ben sabah kahvaltıda 2 yumurta 1 kk peynir 17 zeytin 6 ceviz 1 domates 1 salatalık 1,biber yedim yuhBen size göre kahvaltıda biraz fazla yiyorum galiba.
Ama öğlen ve akşam az yiyorum..
Bir de sporum sadece yürüyüs benim
Ben hepsi buradadan almıştım. Çıkma imkanın yoksa ordan alabilirsin.Günaydın kızlar..
Baskül /tartı hala almadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?