Ara oğun yapmıyorum ben ama meyve yersen 1 bardak süt veya ayran mutlaka içilmesi gerekiyormuş.Ara öğünlerde neler yenir?
Tavsiyelere açığımm kızlar
Olacak canım olacak sabırla devam edersen hepsi olacak58 mi
Benimde ilk hedefim 86 nın 6 sını silmek ve 7 nin yanına sayılar eklemek
Ara öğün bende pek sevmiyorum ama yapmak gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde?Ara oğun yapmıyorum ben ama meyve yersen 1 bardak süt veya ayran mutlaka içilmesi gerekiyormuş.
Meyve kan şekerini yükseltiyormuş canım süt içersen dengeliyormuş. Ben yapamadım 6 oğun. Yemeğe programlanmış robot gibi hissettimAra öğün bende pek sevmiyorum ama yapmak gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde?
Hangisi daha doğru ki acaba
Meyve yersek neden ayran veya süt içmek lazım acaba?
Motor fanından geliyordur tahminimce, değiştirince geçer.Günaydın canlarımmmm.... Sabah kalktık buzdolabından değişik sesler geliyor. Onu one çektik baktık inşallah bozulmaz... Çekmişken altını sildim ustunu sildim. Şurası burası derken iç dış hallettim
79.9u gördüğünde çok mutlu olacaksın. Ben de 69u bekliyorum .58 mi
Benimde ilk hedefim 86 nın 6 sını silmek ve 7 nin yanına sayılar eklemek
Çok sağol canım benim
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayran süt veya yoğurt deneyeyim o zaman ben canım.Meyve kan şekerini yükseltiyormuş canım süt içersen dengeliyormuş. Ben yapamadım 6 oğun. Yemeğe programlanmış robot gibi hissettim
Çok sağol canım.Valla iyi yapmışsın , aman ihmal etme, ben ettim gördüm günümü.Artık ilaçları bırakmadan devam edeceğim.Çok geçmiş olsun canım. Bendede demir eksikliği oluyo. Diyet yapınca çok oluyo. Kaşık şeklindeki sıvı demir takviyesi kullanıyodum umursamadım ama dünden beri başladım yine bende
Saol tatlım. Biara eliptik düşündüm ama o da omurgaya çok zararlı diyorlar. Bana bişey olmaz kızz yıllardır koşarım vücudum alıştı. Yılllar önce koşa koşa ronaldo gibi bacak kasları yaptım ben bişeycik olmaz bacaklarımda yağda yok sırf kas.
İnşallah canım. Benim kilo almamda rahatsızlığımında payı büyük diye düşünüyorum. Sürekli mide kazıntısı. Açlık hissi. Aşırı yorgunluk bitkinlik uyku hali. Koşarken sporu işkenceye çeviren hızlandıkça ağrının şiddetlenip engel olması filan bunlarla mücadele zordu. Çok zordu. Yarım bıraktırdı hep. Şimdi bu akşam 73 dakika koştum hızımı arttırdıkça açıldım. Nefesim açıldı. 6 da 6.4 te koştum çok rahattım. Eğim bile vardı hiç zorlanmadım. Allahıma binlerce kez şükürler olsun dünyaya yeniden gelmiş gibiyim
Ben 6 yıl önce bıraktığımda koşuyordu 6 yıl geçti hala koşuyorolmaz inşallah alışmıştır bunca yıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?