Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ara öğün bende pek sevmiyorum ama yapmak gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde?
Hangisi daha doğru ki acaba
Meyve yersek neden ayran veya süt içmek lazım acaba?
Meyve kan şekerini yükseltiyormuş canım süt içersen dengeliyormuş. Ben yapamadım 6 oğun. Yemeğe programlanmış robot gibi hissettim

Bugün çok sıkı tutuyorum. Yürüyüşü akşam üstü yapacağım. Elektrikler olunca evi temizledim sabah. Yeşil çayımı içtim şimdi. Akşam yemegimi 4 gibi yemeyi planlıyorum. Oğlanlar okuldan gelir birazdan, benim tempo başlar.

Çok geçmiş olsun canım. Bendede demir eksikliği oluyo. Diyet yapınca çok oluyo. Kaşık şeklindeki sıvı demir takviyesi kullanıyodum umursamadım ama dünden beri başladım yine bende
Çok sağol canım.Valla iyi yapmışsın , aman ihmal etme, ben ettim gördüm günümü.Artık ilaçları bırakmadan devam edeceğim.

H hugocuk canım çok geçmiş olsun. Koşma kız başka spor bul. Dizleri haşat ediyor koşu. Bu kadar sorunun arasında bir de ortopedik sorunlar çıkmasın
Saol tatlım. Biara eliptik düşündüm ama o da omurgaya çok zararlı diyorlar. Bana bişey olmaz kızz yıllardır koşarım vücudum alıştı. Yılllar önce koşa koşa ronaldo gibi bacak kasları yaptım ben bişeycik olmaz bacaklarımda yağda yok sırf kas.
Koşmazsam vücudum hastalıyo uyuşuyorum ödemden şişiyorum koştummu açılıyorum ben
Evdedd hergün hangi kardiyoyu yapabilirimki yağ yakmak için. Başka bir imkanım yok ama kardiyo bitsin o zaman ağırlığa gircem yani ben evde düzenli ağırlıkla kol göğüs sırt bel karın çalışırım hergün bir bölge ama şimdi yağ yakmakya definasyon için kardiyo yapıyorum mecburen

Çok şükür canım düzelmişsin. Yavaş yavaş da olsa gider artık kilolar. Bende de demir eksikliği var. Bu yüzden çok zor veriyorum ama pes etmiyorum hiç

Menümü yazayım
Sabah:1 yumurta. 1 dilim peynir ve su ve 1 yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep yaptım yağsız tavada ve onu yedim domates ve şekersiz çayla
Arada:1 elma 4 badem
Öğlen: önce elma sirkeli su. Yağı süzülmüş ton balığı ve lahana salatası. Lahana salatasında bolca limon ve 2 kaşık yağ var. Çok yaptım öğlen ve akşamda yemek için
Arada: yeşilçay 5 badem
Akşam: 150 gram kadar fırında tavuk ve lahana salatası
İnşallah 80 dakika koşu

Şimdi acı zehir gibi filtre kahvemi içecem. Kızlar filtre kahve içince kilom daha hızlı gidiyor tartıda. Biara yarım yağlı sütten şekersiz türk kahvesi içiyordum o zaman yavaş gidiyordu. Birde doktor kilo almak isteyen tanıdığıma demişki demli şekersiz çay içip durma sütlü iç sütlü kahveler demişte aklımı kurcaladı

Geçen ay bir gün saf protein günü yapmıştım zorlandım. 1 gün yapmıştım sporda yapmıştım. 1 kilo vermiştim o gün ama sonrasında sıkı diyet ve spora rağmen 1 hafta boyunca 1 gram veremedim. Kitlendi sanki mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…