Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar napıyorsunuz?ben oğlanı yıkadım 1 saat yatar belki yürürüm dedim 48. dk da uyandı sıpaya dibimden ayrılmıyor oyuncak döküyorum reklam açıyorum seviyor diye öylecene mızmızlanıyor kafayı yicem.dünde bugünde 6 da uyandık.gece de yatırmadı.dün gece oturdum ağladım ya Allahım sen sabır ver kolaylık ver diye.bu çocuk yatmıyor

ben neden koşamıyorum acaba.ağırlığım fazla diye i ki?menün de çok iyi canım sağlıklı kilo vermek diye buna derim ben

Şu eski mankenler çocuk doğuruyp nasıl zayıf kalıyo diye merak ediyordum 36 bedenler. Hepsi hergün spor yapıyor haftada 1 gün sadece yapmıyorlarmış.
Demet şenerle konuştum birebir. Ve onların normal beslenmeleri bizim diyet dediğimiz şey. Sadece demet şener öğlen ve akşam yemeklerindede esmer ekmek yiyormuş. Hatta dediki karbonhidratı azaltıp proteini arttır bak nasıl gidiyo kiloların inat edebiliyormu dedi bana. Ama ilk kuralın sabır olcak dedi bekleyeceksin sabredeceksin demişti. Ömür böyle geçermi geçmez bence. Ama onların metodu şu. Haftada 6 gün spor artı diyet tarzı beslenme. Haftada 1 gün ise serbest gün istediklerini yiyip içiyorlarmış. Özge ulusoyda böyle yapıyormuş hatta özge ulusoy dikkat etmeyeyim hemen kilo alırım diyordu.
Bende 36 beden olmak istiyorum. Olurmuyum engel hastalık çıkmaz ise bahar gibi olurum ama onu koruyabilirmiyim onun için bu yöntemi uygulayayım bende diyorum. Haftada 1 gün serbest günde istediğimi yer içerim diğer günler diyet tarzı beslensem olur. Mutlu olurum sıkılmam yapabilirim. Benim daha çok yolum varda belki zayıflamış arkadaşlara fikir olsun diye yazdm bunu. Kilo korumak zayıflamaktan çok daha zor

Aman valla bende bıktım küçük 19 aylık zırlayıp ağlayıp duruyo ne istediği belli değil mıy mıy mıy. Abisi varkende öyle. Hep sokak gezsin istiyor. Yemek yemesi dert. Müziksiz yemez telden çocuk şarkıları açıyorum öyle yer onuda beyenmez değiştir dur
İlk oğlum dahada berbattı biberon mama bağımlısı idi. Mama içer uyur yarım saate uyanır mama isterdi 3 yaşından sonra artık dayanamadım mamayı bıraktırdım. Küçük 2 hafta öncw kendiliğinden mamayı bıraktı şimdi içmiyo yattımı uyuyo o yüzden. Emmeyide 6 aylıkken bırakmıştı kendiliğinden. Emsin diye zorladık bu sefer kızıp yapışıp var gücüyle ısırır çığlık çığlığa kalırdım hepsi ayrı psikopat bu bebeklerin

ben neden koşamıyorum acaba.ağırlığım fazla diye i ki?menün de çok iyi canım sağlıklı kilo vermek diye buna derim ben
Zamanla canım zamanla olcak. Her ay veya 2 haftada bir seviyeni arttır. Baştan zor gelcek ama onada alışacaksın. Ben daha önce zayıfladıktan sonra 1 saatte 10 km koşuyordum. Sonra epey ara verdikten sonra denedim zar zor yaptım ama 1 haftada bileklerimde şiddetli ağrılar oluştu bırakmak zorunda kaldım. Yavaş yavaş vücut tempoya alıştıkça yükselteceksin

Arkadaşlar ben şimdi eşimden gizli para biriktiriyorum. Söylesem muhakkak çarçur olur. Ailem varlıklı ev kira değil babamın evi. Bunlarada güveniyo hiç para biriktiremiyoruz. 30 bin tllik motor aldı onun borcunu bitirmeden jeep aldı filan yani kredimiz var. Neyse işte oturduğumuz ev birinci kat. Burdaki diğer dairelerim bize uygun değil. Biri 2+1 küçük diğeride çok uzakta merkeze. Bu ev pazara çarşıya hastaneye yürüme mesafesinde okula çok yakın. Büyük balkonları kapalı ama tek sıkıntı zemin kat oluşu. Altı boş soğuk geliyo. Kalın halılarla ve yakarak kombiyi rahat ediyoruz ama alttan yalıtım olsa süper olacak balkonlarda kapalı panjurda var. 120 metrekare eve 4 bin tl yalıtım ücreti istediler. Para briktiriyorum her ay 300 filan gizlice atıyorum pazar market parasından. Amacım evin altını yaza yaptırtmaktı. Artık ne biriktirirsem yettiği yere kadar mantolama yaptırırım dedim. Kredimiz çocukların giderleri filan eşim savsaklıyo sonra sonra deyip duruyo. Borçtanda bıktı zaten.
Ama ben karın estetiği ameliyatı olmak istiyorum. Eşim kredi kartı borçları 2 aya bitiyo para atarız senin ameliyat önümüzdeki sene eylül gibi olur diyor ama biz hiç para arttıramıyoruz. Eşim şef maaşı iyi ama illa bişey çıkıyor bir ay artsa öbür ay bişey çıkıyo arttırdığımızda gidiyo. Şimdi sizce ben biriktirdiğim parayla evin altınımı yaptırayım yoksa ameliyatmı olayım. Ameliyat olmazsam ne zaman olurum bilemiyorum ben gençken olmak istiyorum. Ameliyatsız karın gider ama orda oluşacak deri sarkması sporla gitmez bunuda biliyorum napsamki

Evet günü kapattım

9:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 YK lor
1 domates

11:00
1 haşlanmış yumurta

13:00
1 küçük kase üzüm
2 YK et suyuna şehriye çorbası

17:00
1 kase yoğurt
Yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

Su 1.5 lt daha...

Balığı cok severim bugün balik almakti niyetim ama alamadim.protein gunune uygun yaptim sayilir. Bakalim tarti ne gostrecek yarın.
Menum
Sabah8.0p,iki bardak su, ılık ve linonlu,kayisi,findik,2 yumueta,zeytin,peynir,domates, salatalık

Ara,sekersiz cay,kahve

Aksam,18.00 2 yumurta,buyuk bir kase ev yogurdu,3-4 dilim sucuk

Su,1,5 litre

Ben spora akşamlar çocukları uyutunca 22:30 gibi başlayıp 24 gibi bitiriyordum. Bugün düşündümde büyük oğlumu öğlen 1 de okula bırakıyorum eve geliyorum ufaklığı uyutuyorum. 1 ile 2 saat arası uyuyor. Koşu bandımda kapalı balkonda. Ama çocukları görebilecek şekilde yerleştirdim. Balkonda koşarken biyandanda beşikte uyuyan oğluma bakabiliyorum. Artık gündüz koşmaya karar verdim. Gece büyük oğlum bazen uyanıyo uyumuyo sorun çıkarıyo filan zor oluyo veya eşim musallat oluyo benim koşu aksıyor. Hafta içi öyle yapayım diyorum en azından haftada 5 gün gündüz 2 gün gece koşarım

Bu lahana metabolizmayı hızlandırıyormudur nedir bugün acıktım

Canım menü güzel afiyet olsun. Her gün böyle yesen çok güzel gider kilolar. Yalnız tam olarak protein olmamış. Domates salatalık kayısı zeytin vs var

Saf protein günü örneği vereyim
Sabah: şekersi çay. Lorlu yağsız tavada pişmiş yumurta
Ara:şekersiz sade filtre kahve veya sütlü türk kahvesi şekersiz
Öğlen: tavuk veya balık yağsız pişmiş
Ara: yeşilçay
Akşam:tavuk veya balık veya kırmızı et veya ekmeksiz yapılmış köfte

Ben 1 gün bu diyetle 1 günde 1 kilo vermiştim ama sonrasında 1 hafta hiç verememiştim. Kilo verme duraksadığında yapılabilir. Ama mesela metabolizma uzmanlarıda diyorki arada ağır yiyin gidin kebap iskender yiyin metabolizma şaşırsın ateşlensin diyor valla bilmiyorum hangisi doğru.
Ama benim yolum uzun ayda 1 gün serbest gün yaptım sıkılmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…