ben neden koşamıyorum acaba.ağırlığım fazla diye i ki?menün de çok iyi canım sağlıklı kilo vermek diye buna derim benMenümü yazayım
Sabah:1 yumurta. 1 dilim peynir ve su ve 1 yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep yaptım yağsız tavada ve onu yedim domates ve şekersiz çayla
Arada:1 elma 4 badem
Öğlen: önce elma sirkeli su. Yağı süzülmüş ton balığı ve lahana salatası. Lahana salatasında bolca limon ve 2 kaşık yağ var. Çok yaptım öğlen ve akşamda yemek için
Arada: yeşilçay 5 badem
Akşam: 150 gram kadar fırında tavuk ve lahana salatası
İnşallah 80 dakika koşu
Aman valla bende bıktım küçük 19 aylık zırlayıp ağlayıp duruyo ne istediği belli değil mıy mıy mıy. Abisi varkende öyle. Hep sokak gezsin istiyor. Yemek yemesi dert. Müziksiz yemez telden çocuk şarkıları açıyorum öyle yer onuda beyenmez değiştir durkızlar napıyorsunuz?ben oğlanı yıkadım 1 saat yatar belki yürürüm dedim 48. dk da uyandı sıpaya dibimden ayrılmıyor oyuncak döküyorum reklam açıyorum seviyor diye öylecene mızmızlanıyor kafayı yicem.dünde bugünde 6 da uyandık.gece de yatırmadı.dün gece oturdum ağladım ya Allahım sen sabır ver kolaylık ver diye.bu çocuk yatmıyor
Zamanla canım zamanla olcak. Her ay veya 2 haftada bir seviyeni arttır. Baştan zor gelcek ama onada alışacaksın. Ben daha önce zayıfladıktan sonra 1 saatte 10 km koşuyordum. Sonra epey ara verdikten sonra denedim zar zor yaptım ama 1 haftada bileklerimde şiddetli ağrılar oluştu bırakmak zorunda kaldım. Yavaş yavaş vücut tempoya alıştıkça yükselteceksinben neden koşamıyorum acaba.ağırlığım fazla diye i ki?menün de çok iyi canım sağlıklı kilo vermek diye buna derim ben
83 muydun geldiğinde canımSabah dayanamadım tartıldım 82 olmuşum
İnşallah canım79.9u gördüğünde çok mutlu olacaksın. Ben de 69u bekliyorum .
Balığı cok severim bugün balik almakti niyetim ama alamadim.protein gunune uygun yaptim sayilir. Bakalim tarti ne gostrecek yarın.Canım ev yoğurdu, kendi yaptığın lor peynirle, 2 haşlabmış yumurta, 250 gr mantar, deniz balığıyla yapabilirsin protein günü. Oh şöyle 180 gr hamsi çıtır çıtır ne güzel öğle yemeği olur
Evet canım83 muydun geldiğinde canım
Ben spora akşamlar çocukları uyutunca 22:30 gibi başlayıp 24 gibi bitiriyordum. Bugün düşündümde büyük oğlumu öğlen 1 de okula bırakıyorum eve geliyorum ufaklığı uyutuyorum. 1 ile 2 saat arası uyuyor. Koşu bandımda kapalı balkonda. Ama çocukları görebilecek şekilde yerleştirdim. Balkonda koşarken biyandanda beşikte uyuyan oğluma bakabiliyorum. Artık gündüz koşmaya karar verdim. Gece büyük oğlum bazen uyanıyo uyumuyo sorun çıkarıyo filan zor oluyo veya eşim musallat oluyo benim koşu aksıyor. Hafta içi öyle yapayım diyorum en azından haftada 5 gün gündüz 2 gün gece koşarım
Canım menü güzel afiyet olsun. Her gün böyle yesen çok güzel gider kilolar. Yalnız tam olarak protein olmamış. Domates salatalık kayısı zeytin vs varBalığı cok severim bugün balik almakti niyetim ama alamadim.protein gunune uygun yaptim sayilir. Bakalim tarti ne gostrecek yarın.
Menum
Sabah8.0p,iki bardak su, ılık ve linonlu,kayisi,findik,2 yumueta,zeytin,peynir,domates, salatalık
Ara,sekersiz cay,kahve
Aksam,18.00 2 yumurta,buyuk bir kase ev yogurdu,3-4 dilim sucuk
Su,1,5 litre
Harika2 kilo sonra Allahın izni ile 80 lerden kurtuluyorum. Şaka gibi hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?