Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar. Resmen butun gun yattım. Üzerimde bi ağırlık var. Noldu anlamadım.

Rabbim eksikliklerini vermesin kurban olurm verene ama gerçekten pilim bitiyor.ya kiöi çocuklar ne güzel yatıyor besleniyor.benimki anamı ağlatıyor.bak seninkilerde öyleymiş.eşimde yok geceleri gece vardiyesinde.gündüzde hışı çıkmış halde o benden kötü.varya debeleniyorum resmen

denicem.peki zayıflamıştım demişsin ger mi aldın

akşam az olmuş ama tertemiz bir menü

kızlar menüm

sabah 9,30
2 haş yum peynir domayes 4 zeytin çay

öğle 13,30
4 kaşık kısır esmer bulgurla yaptım ve bulguru az diğer malzemeler daha çok tu
4 kaşık yopurt

akşam
4 et köfte
kabak yoğurtladım 5 kaşık falandı

su 3 lt
spor 90 dk yürüyüş,plank,ve karın için egzrsizleri yaptım

İyi akşamlar kızlar..
Bu akşam çok kaçırdım sanırım

1 kase yeşil mercimek
1 tabak salata
1 bardak ayran
5 kaşık erişte

1 dilim kavun
6 Antep fıstığı

2 kupa maydanoz saplarıyla çay
Birde yemekten sonra Leslie 1...
Bugün toplamda 3 kez yapmış oldum

denicem.peki zayıflamıştım demişsin ger mi aldın
Canım çocuklar yokken diyetisyene giderek ve sporla 7 ayda 20 kilo vermiştim ama hamileliklerim zordu mide bulantısı tavuk balık yumurta süt yiyemezdim. Hamurişi yedim onu yiyebiliyordum çünkü. Ve geri aldım. Doğumdan sonra veririm dedim ilk oğlum 9 ay kolikten gece gündüz durmadan ağladı. Psikolojimi bozdu. Ondan sonrada dişleri başladı. 3 yaşına kadarda ona ağladı geceleri uyumadı. 3 yaşında rahat ettik derken ikinciye hamile kaldım. Ondada yatarak yine bulantılarla geçti düşük erken doğum tehlikesi vardı. İkinci oldu. Onunda dişleri 4 aylık çıkmaya başladı o da sürekli ağladı diş çıkarırken. Kimsemde yok anneme zor gelir ya kavga çıkarır bağırır çağırır yada kaçar gider. Ameliyattan hastanede yatarken bağırmış hep büyük oğluma hakaret etmiş ezmiş. Eşim sabah 6 da işe gider işi uzak. Akşam 8 de gelir onunda faydası yok velhasıl hayatım zor ben ancak kendime bakabilecek zamanı buldum

İyi akşamlar kızlar. Benim de iki gündür dişim ağrıyor. Kabir azabı gibi bir şey. Ay at kendini camdan aşağı diyorum. Dışardan eve gelince kendimi sızmış halde buluyorum. Sanki biri uyku ilacı karıştırmış suyuma. sorun ben de niye? Elim kolay kolay ilaçla varmıyor. Kalkıp iki ağrı kesici içiyorum şimdi ..

Geçmiş olsun canım diş doktoruna git en kısa zamanda,aksatma. Diş ağrısı çok kötü

8'de: 1 yumurtayla omlet, 1 kk peynir

11.30'da: 1 kase yoğurt, yarım dilim revani

14'te: sade kahve

19'da: 4 kaşık taze fasülye, 2 dilim çavdar, yarım kase yoğurt

Su: 1.5 lt
Spor: yok

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda doktora git kurtul. Diş ağrısı insana hayatı zindan ediyor

Süpersin valla ben bugün spor yapamadım. Çok yorgunum yapamayacam galiba
Olsun canım yarın yaparsın. Ben çok yorgunsamda zorluyorum koşacak halim yok ise yürüyorum. Yürüyüş beni dinlendiriyor o zaman daha iyi uyuyorum. Benim sorunum 2 çocukla vakit kısıtlılığı. İlla birinden biri uyanıp planladığım sürede bitiremiyorum. Bu akşam 80 küsür dakika koşacakken 53.cü dakikada ikiside uyandı. Hastalıklarıda devam ediyo azaldı ama öksürük başladı. Eşimde ne sıkıştırıyosun her akşam diyo yarım saat koş diyo ameliyattan yeni çıktın acelen ne diyo. Öyle işte hep sorun. Bakalım yarından itibaren oğlumu anaokuluna bıraktıktan sonra eve gelince ufaklığıda öğle uykusuna yatırınca koşacağım bakalım

8'de: 1 yumurtayla omlet, 1 kk peynir

11.30'da: 1 kase yoğurt, yarım dilim revani

14'te: sade kahve

19'da: 4 kaşık taze fasülye, 2 dilim çavdar, yarım kase yoğurt

Su: 1.5 lt
Spor: yok
Canım revani çok iştah açar zorlanırsın yarım dilim değilde 1 çatal filan tadına bakmalık ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…