Oğlana bağırıp çağırınca gücün tükenmiştirİyi akşamlar kızlar. Resmen butun gun yattım. Üzerimde bi ağırlık var. Noldu anlamadım.
Valla bilmiyorum uyuyamıyorum da sersem sersem dolanıyorumOğlana bağırıp çağırınca gücün tükenmiştir
İç bi kahve.Valla bilmiyorum uyuyamıyorum da sersem sersem dolanıyorum
Normal canım çocukları var bebekte var kolay değil birde diyet olunca bazen bitkin düşer insan. Özellikle gece sık uyanınca çok uykusuz oluyor insanİyi akşamlar kızlar. Resmen butun gun yattım. Üzerimde bi ağırlık var. Noldu anlamadım.
Rabbim eksikliklerini vermesin kurban olurm vereneAman valla bende bıktım küçük 19 aylık zırlayıp ağlayıp duruyo ne istediği belli değil mıy mıy mıy. Abisi varkende öyle. Hep sokak gezsin istiyor. Yemek yemesi dert. Müziksiz yemez telden çocuk şarkıları açıyorum öyle yer onuda beyenmez değiştir dur
İlk oğlum dahada berbattı biberon mama bağımlısı idi. Mama içer uyur yarım saate uyanır mama isterdi 3 yaşından sonra artık dayanamadım mamayı bıraktırdım. Küçük 2 hafta öncw kendiliğinden mamayı bıraktı şimdi içmiyo yattımı uyuyo o yüzden. Emmeyide 6 aylıkken bırakmıştı kendiliğinden. Emsin diye zorladık bu sefer kızıp yapışıp var gücüyle ısırır çığlık çığlığa kalırdım hepsi ayrı psikopat bu bebeklerin
denicem.peki zayıflamıştım demişsin ger mi aldınZamanla canım zamanla olcak. Her ay veya 2 haftada bir seviyeni arttır. Baştan zor gelcek ama onada alışacaksın. Ben daha önce zayıfladıktan sonra 1 saatte 10 km koşuyordum. Sonra epey ara verdikten sonra denedim zar zor yaptım ama 1 haftada bileklerimde şiddetli ağrılar oluştu bırakmak zorunda kaldım. Yavaş yavaş vücut tempoya alıştıkça yükselteceksin
akşam az olmuş ama tertemiz bir menüEvet günü kapattım
9:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 YK lor
1 domates
11:00
1 haşlanmış yumurta
13:00
1 küçük kase üzüm
2 YK et suyuna şehriye çorbası
17:00
1 kase yoğurt
Yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Su 1.5 lt daha...
Canım çocuklar yokken diyetisyene giderek ve sporla 7 ayda 20 kilo vermiştim ama hamileliklerim zordu mide bulantısı tavuk balık yumurta süt yiyemezdim. Hamurişi yedim onu yiyebiliyordum çünkü. Ve geri aldım. Doğumdan sonra veririm dedim ilk oğlum 9 ay kolikten gece gündüz durmadan ağladı. Psikolojimi bozdu. Ondan sonrada dişleri başladı. 3 yaşına kadarda ona ağladı geceleri uyumadı. 3 yaşında rahat ettik derken ikinciye hamile kaldım. Ondada yatarak yine bulantılarla geçti düşük erken doğum tehlikesi vardı. İkinci oldu. Onunda dişleri 4 aylık çıkmaya başladı o da sürekli ağladı diş çıkarırken. Kimsemde yok anneme zor gelir ya kavga çıkarır bağırır çağırır yada kaçar gider. Ameliyattan hastanede yatarken bağırmış hep büyük oğluma hakaret etmiş ezmiş. Eşim sabah 6 da işe gider işi uzak. Akşam 8 de gelir onunda faydası yok velhasıl hayatım zor ben ancak kendime bakabilecek zamanı buldumdenicem.peki zayıflamıştım demişsin ger mi aldın
İyi akşamlar kızlar. Benim de iki gündür dişim ağrıyor. Kabir azabı gibi bir şey. Ay at kendini camdan aşağı diyorum. Dışardan eve gelince kendimi sızmış halde buluyorum. Sanki biri uyku ilacı karıştırmış suyuma.sorun ben de niye? Elim kolay kolay ilaçla varmıyor. Kalkıp iki ağrı kesici içiyorum şimdi ..
Şimdi bende sıvı l karnitinimi içtim 1 kapak çocukları uyutuyorum onlar uyur uyumaz 80 dakika koşacağım inşallah
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda doktora git kurtul. Diş ağrısı insana hayatı zindan ediyorİyi akşamlar kızlar. Benim de iki gündür dişim ağrıyor. Kabir azabı gibi bir şey. Ay at kendini camdan aşağı diyorum. Dışardan eve gelince kendimi sızmış halde buluyorum. Sanki biri uyku ilacı karıştırmış suyuma.sorun ben de niye? Elim kolay kolay ilaçla varmıyor. Kalkıp iki ağrı kesici içiyorum şimdi ..
Olsun canım yarın yaparsın. Ben çok yorgunsamda zorluyorum koşacak halim yok ise yürüyorum. Yürüyüş beni dinlendiriyor o zaman daha iyi uyuyorum. Benim sorunum 2 çocukla vakit kısıtlılığı. İlla birinden biri uyanıp planladığım sürede bitiremiyorum. Bu akşam 80 küsür dakika koşacakken 53.cü dakikada ikiside uyandı. Hastalıklarıda devam ediyo azaldı ama öksürük başladı. Eşimde ne sıkıştırıyosun her akşam diyo yarım saat koş diyo ameliyattan yeni çıktın acelen ne diyo. Öyle işte hep sorun. Bakalım yarından itibaren oğlumu anaokuluna bıraktıktan sonra eve gelince ufaklığıda öğle uykusuna yatırınca koşacağım bakalımSüpersin valla ben bugün spor yapamadım. Çok yorgunum yapamayacam galiba
Canım revani çok iştah açar zorlanırsın yarım dilim değilde 1 çatal filan tadına bakmalık ye canım8'de: 1 yumurtayla omlet, 1 kk peynir
11.30'da: 1 kase yoğurt, yarım dilim revani
14'te: sade kahve
19'da: 4 kaşık taze fasülye, 2 dilim çavdar, yarım kase yoğurt
Su: 1.5 lt
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?