Canım sen yazmıştın mesajlarında. Süt gerçekten çok fazla insülin salgılatıyor. Protein diyor herkes ama bence şeker grubuna giriyor süt. Geçmiş olsun canım bu ara. Yaraların açılmış üzüldüm bak. Kötü olmuşAynen benide yavaşlatıyo peynir yoğurt daha iyi
aslında ortalama bi yerdeyiz ama bu hafta diğer takımlara göre 4. olduk. :))Çok mu kötüyüz kaptan
Vaysaslında ortalama bi yerdeyiz ama bu hafta diğer takımlara göre 4. olduk. :))
Canım afiyet olsun. Ekmek yerine 2 haş yumurta kaldırır bünye. Daha doyurucu oluyor.Menümü yazayım fırsat bulunca tekrar girerim işlerimi halledince
Sabah:1 buçuk dilim esmer ekmek. 1 yumurta beyazı. Domates yeşilbiber şekersiz limonlu ıhlamur 2 dilim hellim
Arada bişey yok
Öğlen tavuk göğsü salata
Ara sade koyu filtre kahve
Akşam:6 kaşık karnıbahar yemeği
2 yrmek kaşığı chia tohumu eklenmiş 3 kaşık ev yoğurdu
Spor:72 dakika koşu
40 dakikada ağırlıkla göğüs çalışacağım bu akşam. Çalıştığım kas gruplarının set ve sayı miktarlarınıda yazacağım. Sporu 2 sefere çıkarıyorum günlük.
ayy benimki yatmadı bugün hiçSelam kızlae sabah baktım ufaklık öksürüyo alelacele kahvaltı yaptık doktora götürdüm. Çok kalabalık oluyo çünkü. Büyük oğlum iyiymiş ufaklığın boğazlarında varmış antibiyotiğini değiştirdi. Koşarak eve geldik az sağı solu topladım okula büyüğü bıraktım geldim öğle yemeği yedim ayaküstü ufağı uyuttum. Koşu bandına bindim 72.ci dakikada uyandı toplamda 7 küsür km koştum
Ama dren yerim koşarken azcık açılıp kanamış kötü oldu. Tekrar pansuman yaptım kapattım eczanede su geçirmeyen bantlardan alcam şidi çocuğu okuldan alcam sütçüye gidip süt alıp gelip pişirmem lazım geceleri ballı süt iyi geliyo sıpalara. O ballı sütle ilkkez bu sene büyük oğlumda rahatladık hastalığı hafif geçiyor. Bu arada alelacele ateşe karnıbahar yemeği koydum çok severim
Saol tatlım koşarken açıldı ama az bişey. Küçük yani. Pansumanımı yaptım zaten tekrar bantladım.Canım sen yazmıştın mesajlarında. Süt gerçekten çok fazla insülin salgılatıyor. Protein diyor herkes ama bence şeker grubuna giriyor süt. Geçmiş olsun canım bu ara. Yaraların açılmış üzüldüm bak. Kötü olmuş
süperrrraslında ortalama bi yerdeyiz ama bu hafta diğer takımlara göre 4. olduk. :))
bendeeeeVayshaftaya pis geliyorum bak. Bu hafta sonu bile full konsantrasyon
Evet canım ama bu sefer koşamam karbonhidratı sevmiyorum ama onsuzda olmuyor düzenli spor yapabilmek için. kısıtlamak yetiyorCanım afiyet olsun. Ekmek yerine 2 haş yumurta kaldırır bünye. Daha doyurucu oluyor.
Safra kesesi alınana yasakya sadece sabahları 1 yumurtanın beyazını yiyorumEki Görüntüle 2052590 Canım H hugocuk ben bunun gibi ekmeği denemiştim bir ara. Dürüm olmuyor dağılıyordu. İçindekiler ufalanmamış olduğundan. Bir dilimi 100-120 kalori bir saat sonra midem gur gur ediyordu sabah yiyince peynirle. 2 yumurta ve daha rahatım aynı kaloriye. Yoğurt orman meyveleri denedim kahvaltı niyetine. O da tutmuyor yumurta gibi. Bir başkadır yımırta
koşunca karbonhidrat tüketmen mi gerekiyorEvet canım ama bu sefer koşamam karbonhidratı sevmiyorum ama onsuzda olmuyor düzenli spor yapabilmek için. kısıtlamak yetiyor
Sabahtan hastanedeydim ufaklık düzelmedi kontrole götürdüm öğleden sorada oğlumun okuluyla uğraştım. Ana okuluna gidiyor. Sınıfındaki bir çocukla tartışmışlar. Çocuk bikaç gün önceden beridir senin annen benim annem olcak diyordu oğluma. Bende duymuştum. Bugün kavga etmişler çocuk oğlumun karnını tırmalamış. Oğlum kavgacı değildir. Neyse annesine şikayet ettik çocukta ordaydı. Annesine diyorki bu kadın benim annem olcak mehmetin annesi olmayacak diyor. Anne diye yanıma geliyordu. Bende öğretmenini aradım anlattım o da tuhaf bir durum ben müdahale ederim bidahakine dedikızlar naptınız?gününüz nasıl geçti.ben tüm gün ablamla ilgilendim.spor yaparım diyordum da piyangodan çıktı.
aa gerçekten tuhaf bir durum.zarar da vermiş bak çocuğaabbesi bişey demiyor mu çocuğa.oda küçük de hani neenini merak ettim.Sabahtan hastanedeydim ufaklık düzelmedi kontrole götürdüm öğleden sorada oğlumun okuluyla uğraştım. Ana okuluna gidiyor. Sınıfındaki bir çocukla tartışmışlar. Çocuk bikaç gün önceden beridir senin annen benim annem olcak diyordu oğluma. Bende duymuştum. Bugün kavga etmişler çocuk oğlumun karnını tırmalamış. Oğlum kavgacı değildir. Neyse annesine şikayet ettik çocukta ordaydı. Annesine diyorki bu kadın benim annem olcak mehmetin annesi olmayacak diyor. Anne diye yanıma geliyordu. Bende öğretmenini aradım anlattım o da tuhaf bir durum ben müdahale ederim bidahakine dedi
Koşunca vücudun en ihtiyaçkoşunca karbonhidrat tüketmen mi gerekiyor
hımm anladım.ben koşamıyorum yürüyorum da ama varya o sporun verdiği rahatlık şahane tek kelimeyleKoşunca vücudun en ihtiyaçşey karbonhidrattır. Enerji için. Ama kısıtlı verip basit karbonhidratta vermezsek zayıflama devam eder. Vermezsek sporu düzenli yapamayız hem canımız istemez hemde zorlanırız mutsuz halsiz oluruz diyet bozarız. İlla ekmek yemek şart değil bulgur kısırlık bulgur esmer makarnalar integral makarnalarda olur. İlla ekmek şart değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?