Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar menümü paylaşayım sizlerle

Sabah 9:00
- 2 haş yumurta
- 0,3 litre koyun sütü (bardak o kadardı)

Bu süt taze gelmişti. Merakımdan abanmıştım. Bugün sonunu içtim çok şükür.

Öğle 13:00
- 200 gr füme alabalık
- sütlü kahve

Akşam 16:30
- 1 kase yoğurt

Spor 1:10 saat yürüyüş
Su 2 litre, yatana kadar 3 olur inşallah

Canım afiyet olsun. Ekmek yerine 2 haş yumurta kaldırır bünye. Daha doyurucu oluyor.

Canım H hugocuk ben bunun gibi ekmeği denemiştim bir ara. Dürüm olmuyor dağılıyordu. İçindekiler ufalanmamış olduğundan. Bir dilimi 100-120 kalori bir saat sonra midem gur gur ediyordu sabah yiyince peynirle . 2 yumurta ve daha rahatım aynı kaloriye. Yoğurt orman meyveleri denedim kahvaltı niyetine. O da tutmuyor yumurta gibi. Bir başkadır yımırta

ayy benimki yatmadı bugün hiçspor yapamadım.ablamda geldi onla oturduk gitti bugün.yarın yaparım inşallah.çocuk 2 tane olunca daha da koşturmalı oluyor

kızlar menüm
sanah
2 yum ile omlet
zeytin peynir domates salatalık çay

akşam tavuk haşlama salata

su 2 ancak.unuttum su içmeyi desem yeridir

Saol tatlım koşarken açıldı ama az bişey. Küçük yani. Pansumanımı yaptım zaten tekrar bantladım.
Canım neden oluyor bilmiyorum ama kesinlikle süt kilo vermemi yavaşlatıyor. Bir ara filtre kahve yerine yarım yağlı sütten şekersiz türk kahvesi içiyordum. Diye diyet spor fullken 1 haftada 1 gram veremedim. Sonra filtreye geçince kilo verme yavaşlasa bile her hafta 1 kilo garanti gidiyor. Bende sütü bıraktım. Chialı yoğurt yiyorum yazık onca emeciklerimize bee

kızlar naptınız?gününüz nasıl geçti.ben tüm gün ablamla ilgilendim.spor yaparım diyordum da piyangodan çıktı.

Safra kesesi alınana yasakya sadece sabahları 1 yumurtanın beyazını yiyorum

kızlar naptınız?gününüz nasıl geçti.ben tüm gün ablamla ilgilendim.spor yaparım diyordum da piyangodan çıktı.
Sabahtan hastanedeydim ufaklık düzelmedi kontrole götürdüm öğleden sorada oğlumun okuluyla uğraştım. Ana okuluna gidiyor. Sınıfındaki bir çocukla tartışmışlar. Çocuk bikaç gün önceden beridir senin annen benim annem olcak diyordu oğluma. Bende duymuştum. Bugün kavga etmişler çocuk oğlumun karnını tırmalamış. Oğlum kavgacı değildir. Neyse annesine şikayet ettik çocukta ordaydı. Annesine diyorki bu kadın benim annem olcak mehmetin annesi olmayacak diyor. Anne diye yanıma geliyordu. Bende öğretmenini aradım anlattım o da tuhaf bir durum ben müdahale ederim bidahakine dedi

aa gerçekten tuhaf bir durum.zarar da vermiş bak çocuğaabbesi bişey demiyor mu çocuğa.oda küçük de hani neenini merak ettim.

koşunca karbonhidrat tüketmen mi gerekiyor
Koşunca vücudun en ihtiyaç şey karbonhidrattır. Enerji için. Ama kısıtlı verip basit karbonhidratta vermezsek zayıflama devam eder. Vermezsek sporu düzenli yapamayız hem canımız istemez hemde zorlanırız mutsuz halsiz oluruz diyet bozarız. İlla ekmek yemek şart değil bulgur kısırlık bulgur esmer makarnalar integral makarnalarda olur. İlla ekmek şart değil

hımm anladım.ben koşamıyorum yürüyorum da ama varya o sporun verdiği rahatlık şahane tek kelimeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…