Kaptan aşure yaktı milleti bu hafta vallaaslında ortalama bi yerdeyiz ama bu hafta diğer takımlara göre 4. olduk. :))
Aşure ben de yedim canım... TembelliktenKaptan aşure yaktı milleti bu hafta valla
Ben yimedim çok şükür
Maşallah canım hiç bozmuyorsun karşılığını da alıyorsun12'de: 4 kaşık meyhane pilavı, 1 bardak ayran
14'te: sade kahve
16'da: 1 gofret
19'da: sulu patates, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase cacık
Su:1.5 lt
Spor:3 mil leslie
Ay ben seni tebrik edemedimmmm superdin canım bu hafta. Tebrik ederim. Sabrettin meyvesini yedinAkşam menüm bir fiyasko oldu benim için birde size sorayım kızlar.
2 kase mercimek çorbası
2 şiş kuşbaşı kebap
2 şişe maden suyu
1 dilim kavun
Teşekkür ederim canım.Ay ben seni tebrik edemedimmmm superdin canım bu hafta. Tebrik ederim. Sabrettin meyvesini yedib
Çorba 1 kase olsa yetermiş gerisinde sorun yok üzülme
Vayshaftaya pis geliyorum bak. Bu hafta sonu bile full konsantrasyon
Neden vuruyosun diye sorduğunda çünkü bu abla benim annem olacak dedi. Kadında şaşırdı. Ben öğretmene ilettim o da tuhaf bir durum dedi. Bugün kavga etmişlerdi dedi. Çocuk sürekli oğlumun peşinden gidip annen benim annem olacak diye söylüyormuş haliyle oğlumda sinirleniyomuş. Geçen gün cam açıktı bende duymuştum herkese beni gösterip bu benim annem diyordu. Bakalım öğretmen çözecek inşallahaa gerçekten tuhaf bir durum.zarar da vermiş bak çocuğaabbesi bişey demiyor mu çocuğa.oda küçük de hani neenini merak ettim.
Olsun yürümekte koşmak gibi yağ yakar. Tek fark koştuğunda daha fazla kalori yakarsın ve vücudunu zorladığından metabolizman hızlanır. Ama yağ yakma açısından ikiside yağ yakarhımm anladım.ben koşamıyorum yürüyorum da ama varya o sporun verdiği rahatlık şahane tek kelimeyle
Maşallah canım iradeneKaptan aşure yaktı milleti bu hafta valla
Ben yimedim çok şükür
Güne meyhane pilavıylanmı başladın canım12'de: 4 kaşık meyhane pilavı, 1 bardak ayran
14'te: sade kahve
16'da: 1 gofret
19'da: sulu patates, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase cacık
Su:1.5 lt
Spor:3 mil leslie
Patates un var mıydı içinde.Teşekkür ederim canım.
İnşallah devam ı gelir.
Güya 2 kase içip tokluk sağlamak ve az yemek istedim ama maalesef benim ki başlarsan duramazsın oldu
Sivmem benMaşallah canım iradene
Aşureye şeker yerine pekmezle tatlandırınca diyette olur ama yinede çok kaçırmamak lazım
Ama pekmezli aşureyi severmisiniz bilemiyorum
Yoktu canım soğan sarımsak et suyu mercimekPatates un var mıydı içinde.
Gofreti görmemişim benGüne meyhane pilavıylanmı başladın canım
Gofret neliydi
O zaman çok güzel olmuş ondan dayanamamışsın. Neyse bişey olmaz ya...Yoktu canım soğan sarımsak et suyu mercimek
%2 bekliyorum o zaman senden hadi bakalım.Vayshaftaya pis geliyorum bak. Bu hafta sonu bile full konsantrasyon
Ben yiyorum ama yaa bişey olmaz inşallah.Safra kesesi alınana yasakya sadece sabahları 1 yumurtanın beyazını yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?