Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah:1 dilim esmer ekmek. Şekersiz çay ve peynirli yeşilsoğanlı dereotlu yağsız omlet
Ara: 2 mandalina 5 badem
Öğlen: 6 kaşık kıymalı pırasa 1 dilim esmer ekmek
Ara:sade filtre kahve
Akşam: 4 kaşık yağsız pişmiş kuzu kavurma. Salata 1 kepçe mercimek. Çok minik bir lokmada peynirli tuzlu kekin tadına baktım
Ara: bol limonlu yeşilçay. Elma sirkeli ballı su.
Spor: eğimli koşu. Toplam 83 dakika. Toplam 9 km. Yokuşa ayarlayıp koştum. Öğlen
Spor: akşam: 2 adet 2 şer kiloluk dambılla göğüs egzersizleri. Tüm hareketler 3 set. 3×15 set şeklinde. Hareketlerin isimlerinide yazacağım şimdi

Arkadaşlar bu şekilde kaçamak çok oluyor. Benimde başıma geldi. Ben şu yolu buldum. Her ay 1 gün kendinize ödül günü yapın. O gün ne istiyorsanız öküz gibi yiyin. Pasta kek dondurma kebap. Çatlayana kadar yiyin
Ama geriye kalan günleri sıkı bir diyet ve sporla geçirin. O günü haketmek için çalışın. Böylece nasılsa serbest günüm var istediğimi yiyeceğim diye inanın diyeti bozmuyorsunuz. Öbür türlü sürekli mahrum kalacağım hissi oluyor ve sürekli o yiyeceklere yöneliyorsunuz. Tecrübeyle sabittir. Hem çok iyi kilo vereceksiniz hemde o gün herşeyi yiyeceksiniz

Ben bugün çok koşmuşum belim başım yamuldu ayaklarımın altı yanıyo
Bu kadar spora diyete eşşek olsa zayıflar bakalım cuma kaç çıkcam

2 şer kiloluk 2 adet dumbbelle bu akşam göğüs çalışacağım
3×15= dumbbell bench press

3×15= dumbbel flyess

3×15= dumbbel bwnch press close

3×15= dumbbel pullover
Yarım saat sürer. Sürekli uyguladıklarımdır beni zorlamaz ama yeni başlayanlar dikkatli olsun sakatlanma açısından filan
Netten bakıp evdede kas grupları dumbbelle çalıştırılabiliyor benim gibi imkanı olmayanlar evde çalışabilir

sempatik_kiz
@mavi_patikli
@Kafam-karisik
@sekerim00
@Suveybe13
@tobosoludulcinea
Kızlar nerdesiniz hiç menü vermiyorsunuz selam vermiyorsunuz

Merdivenlerden düştüm cnm . Allaha şükür iyiyim şuan. Ama toparlanmam zaman aldı. Doğru dürüst yemek yiyemedim. Ama ilaclar serumlar derken bırak kilo vermeyi +1 kg almışım. Vücudum çok şiş.
Suan 61 kiloyum. Artik ilaclari kestim. Kaldığım yerden devam edeceğim kızlar yarın

Geçmiş olsun canım Allah korumuş

10'da: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar, 1 domates, 1 kk peynir

20.30'da: fırında tavuk, salata, yoğurt

Su:1.5 lt
Spor: tam 1 saat yürüyüş

Kızlar bugün şunu farkettim
Beni hayatımda kilolarım kadar hiçbişey üzmedi. Kendi kendimi üzdüm. Vücudum kilo almaya müsait olsada eğer boğazımı tutsaydım almazdım. Şimdi nasıl tutuyorum. Demekki yapabiliyormuşum. Şu dünyada kaç sene yaşayacağız zaten. Onuda kiloyla kendime eziyet edip üzmeye değer mi. Değmez. Bundan sonra beslenme şeklim bu. Zayıf olup zayıf kalmak için açlığa bile razıyım o derece. Arada yersem kaçırırsam insanım olur ama bir gün iki gün üç gün. Dördüncü gün olmaz. Yine bu şekil beslenmeye aynen dönüş yaparım.

Çok haklısın

Çok geçmiş olsun canımmm nasıl olduu.. Allah korusun kazanın nereden geleceği belli olmuyor işte. Nasılsın şimdi ağrın sızın var mı.

gecen haftanin spor tablosu
Hareket30/09 ctesi1/10 pazar2/10 ptesi3/10 sali4/10 cars5/10 pers6/10 cuma7/10 toplam
bisiklet..15dk..15dk15dk45dk
yuruyus105dk30dk.30dk60dk.30dk255dk
salon..50dk spinning/625kal....50dk spinning
squat100100.100.100.400
dag tirm100 ......100crunch100100.100.100.400
plank190sn....120sn.310sn
sinav45....45.90
ip.10dk/1333adet .....10dk
diger 25 burpees 50 side crunch20dk dumbbell ust govde30dk dumbbell ust/alt.. 30dk dumbbell ust/alt 100 side crunch ..

[tr]

[/tr]

Hangilerini yaptın canım bu gün. Son sütun mu

Hareket7/10 ctesi8/10 pazar9/10 ptesi10/10 sali11/10 cars12/10 pers13/10 cumatoplam
bisiklet........
yuruyus........
salon..50dk spinning/650kal.....
squat..100(dumbell’le).....
dag tirm..100....crunch..100.....
plank..120sn.....
sinav........
ip........
diger ..100 side crunch .....

[tr]

[/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…