- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
bu gecen haftakiydi. Bugunu simdi ekledimHangilerini yaptın canım bu gün. Son sütun mu
kiz son sutunu nasil yapayim bi gundeHangilerini yaptın canım bu gün. Son sütun mu
supersinDumbbelle göğüs çalıştım bu akşam ve arka kol çalıştım geldim
bu gecen haftakiydi. Bugunu simdi ekledim
kiz son sutunu nasil yapayim bi gunde
Öğlen bişey yememişin acıkmadınmı canım
Merdivenlerden düştüm cnm . Allaha şükür iyiyim şuan. Ama toparlanmam zaman aldı. Doğru dürüst yemek yiyemedim. Ama ilaclar serumlar derken bırak kilo vermeyi +1 kg almışım. Vücudum çok şiş.
Suan 61 kiloyum. Artik ilaclari kestim. Kaldığım yerden devam edeceğim kızlar yarın
Ben de yiyemem çok ağır gelir ama yemek lazım aslında o daha faydalı. Benim eşim çok sever bizde o yer sadece. Sofrada bile kokar banaAz önce keçi loru yedimde kızlar evlerden ırak. Çok yoğun bir tadı vardı. Ben en iyisi inek sütüne devam
Aynen canım ya çok yoğun kokusu. Sütü bile kokuyor. Koyun da denedim geçen hafta. O da yağından ölüyor çok yağlı hayvanın verdiği her şeyBen de yiyemem çok ağır gelir ama yemek lazım aslında o daha faydalı. Benim eşim çok sever bizde o yer sadece. Sofrada bile kokar bana
çok haklısın...Kızlar bugün şunu farkettim
Beni hayatımda kilolarım kadar hiçbişey üzmedi. Kendi kendimi üzdüm. Vücudum kilo almaya müsait olsada eğer boğazımı tutsaydım almazdım. Şimdi nasıl tutuyorum. Demekki yapabiliyormuşum. Şu dünyada kaç sene yaşayacağız zaten. Onuda kiloyla kendime eziyet edip üzmeye değer mi. Değmez. Bundan sonra beslenme şeklim bu. Zayıf olup zayıf kalmak için açlığa bile razıyım o derece. Arada yersem kaçırırsam insanım olur ama bir gün iki gün üç gün. Dördüncü gün olmaz. Yine bu şekil beslenmeye aynen dönüş yaparım.
Çok geçmiş olsun canım . İyimisin şimdi
Çok geçmiş olsun canımmm nasıl olduu.. Allah korusun kazanın nereden geleceği belli olmuyor işte. Nasılsın şimdi ağrın sızın var mı.
Ay canım benim çok çok geçmiş olsun. Kötü olmuş
Canım çok çok geçmiş olsun.Merdivenlerden düştüm cnm . Allaha şükür iyiyim şuan. Ama toparlanmam zaman aldı. Doğru dürüst yemek yiyemedim. Ama ilaclar serumlar derken bırak kilo vermeyi +1 kg almışım. Vücudum çok şiş.
Suan 61 kiloyum. Artik ilaclari kestim. Kaldığım yerden devam edeceğim kızlar yarın
Canım bu nasıl bir düşme? Yuvarlandın mı noldu ya? Çok geçmiş olsun.Günaydın
Herkese hayırlı sabahlar
Hepinize teşekkürler kızlar. Kırık çıkık vs yok. Ama vücudumda ezikler var. Sol tarafım komple çürüdü. İlaçlar sayesinde ağrılarım dindi. Dün itibariyle ilaçları kestim yürümeye başladım. Ezikler morluklar yavaş yavaş gidecek artık
Flo naber canım yaa. Muhabbet edemedik bayadır.Canım bu nasıl bir düşme? Yuvarlandın mı noldu ya? Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?