- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Canım çok çok geçmiş olsun.
Sağolun kızlarCanım bu nasıl bir düşme? Yuvarlandın mı noldu ya? Çok geçmiş olsun.
Sorma valla. Son günlerde çok yoğundum. Bugün az kuyruğu diktim hemen evi temizledim. Haftasonu yapamadım. Oğlanı uyutup yemek yapacağım, büyükler de o arada gelmiş olur. Pertim çıktı şimdiden. 4 gün silmedim evi yatakların altı hemen toz yumağı olmuş. Sende durumlar nasıl?Flo naber canım yaa. Muhabbet edemedik bayadır.
Allah korumuş, dikkat et kendine.Sağolun kızlar
Bir anda gözüm karardı cnm ya. O sırada merdivenin korkuluklarına tutunayım dedim. Ama Tutunamadım kendimi boşlukta buldum. O şekilde de yuvarlanıp bayılmışım
Gelmiş geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun. Bi sadaka ver inşallah.Sağolun kızlar
Bir anda gözüm karardı cnm ya. O sırada merdivenin korkuluklarına tutunayım dedim. Ama Tutunamadım kendimi boşlukta buldum. O şekilde de yuvarlanıp bayılmışım
Ben de aynıyım valla iş güç bitmiyor. Akşam oğlanın ödevi vardı akciğer yapmıştık. Unutmuş evde koşa koşa onu verdim geldim. Okulda çok uzak spor oldu bana. Makineye çamaşır attım onu serdim tekrar attım tekrar sereceğim.tekrar atacağımSorma valla. Son günlerde çok yoğundum. Bugün az kuyruğu diktim hemen evi temizledim. Haftasonu yapamadım. Oğlanı uyutup yemek yapacağım, büyükler de o arada gelmiş olur. Pertim çıktı şimdiden. 4 gün silmedim evi yatakların altı hemen toz yumağı olmuş. Sende durumlar nasıl?
bencede kaptan.spor spor spor yaniArkadaşlar bu günden itibaren yavaş yavaş ortak spor yapalım. Mesela bu hafta herkes 20 squat yapsın. Yapanlardan akşam liste yapalım. Yapmayanlar ortaya çıksın. Grubu toplamak lazım. Dereceler lazım bize. Böyle gıdım gıdım nereye kadar.
Ben de uyuttum sabah bi sütçü geldi bi kargo geldi uyandırdı. Dolanıyor şimdi ortalıkta.kızçeler nerdesiniz?ben yürüyüş yapıyordum 35. dk da yiğenim anneeeeeee diye annesine seslenince benim oğlan kalktı.40 kere de söyledim aşağıdan seslenme diyekafayı yedim sinirden.giriş katta oturmaya doydum yani ya.eşimede dedim burdan çıkınca 3 5 fazlaysada fazla üst kat istiyorum.artık bıktımm.
Görmen lazım canım geçen hafta 200 gr verdin bu hafta fazla gider dikkat edersen.bencede kaptan.spor spor spor yanibu hafta o 69 görülecek o kadarr
Ben de uyuttum sabah bi sütçü geldi bi kargo geldi uyandırdı. Dolanıyor şimdi ortalıkta.
yok kaptan 1 kilo gitti geçen hafta.71 dim 70 oldum.yalnız pazartesi haftasonu gazabından sabit çıktımGörmen lazım canım geçen hafta 200 gr verdin bu hafta fazla gider dikkat edersen.
Ben bi Google ye soruyum squatı sonra da öğrenip yapayım inşallahArkadaşlar bu günden itibaren yavaş yavaş ortak spor yapalım. Mesela bu hafta herkes 20 squat yapsın. Yapanlardan akşam liste yapalım. Yapmayanlar ortaya çıksın. Grubu toplamak lazım. Dereceler lazım bize. Böyle gıdım gıdım nereye kadar.
Bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın da okumayanlar için tekrarlayalım sonra
Olur, ben varım.Arkadaşlar bu günden itibaren yavaş yavaş ortak spor yapalım. Mesela bu hafta herkes 20 squat yapsın. Yapanlardan akşam liste yapalım. Yapmayanlar ortaya çıksın. Grubu toplamak lazım. Dereceler lazım bize. Böyle gıdım gıdım nereye kadar.
Bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın da okumayanlar için tekrarlayalım sonra
Yok canım 70.2 idin 70 oldun.yok kaptan 1 kilo gitti geçen hafta.71 dim 70 oldum.yalnız pazartesi haftasonu gazabından sabit çıktım
Ben çamaşırı saymadım bile. 1 makina yıkadım bugün ama. Ufaklığı yıkadım, yemeği de koydum emziriyorum şuan.Gelmiş geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun. Bi sadaka ver inşallah.
Ben de aynıyım valla iş güç bitmiyor. Akşam oğlanın ödevi vardı akciğer yapmıştık. Unutmuş evde koşa koşa onu verdim geldim. Okulda çok uzak spor oldu bana. Makineye çamaşır attım onu serdim tekrar attım tekrar sereceğim.tekrar atacağımKurutma makinesi istiyorum artık valla bıktım as topla.
Ben sabahları eşim gitmeden yapabilirsem yapıyorum. Yoksa biri engellemezse biri engelliyor.çıldırdım yeminle yaa.1 saat uyurdu bari yürürdüm tam 1 saat.bulaşığı bile bıraktım dünü telafi edecem dedim.akşamüstü de yürümem lazım şimdi.o arkadaşta ekti beni fallik zayıf ya bir kaç gün geldi sonra su koyverdi.oğlanlada tek çıkınca arabada durmuyor ters dönüyor kendini atmaya çalışıyor.seninkide uyanmış bak sen yürüyüş yapmıyorsun ama galiba.engelliyormu seni spor yaparken
Ufaklık mekik çekerken karnıma oturup zıplıyor. Kalça kareketleri yaparken altıma uzanıyor, bazen taklidimi yapıyor. Ya da gelip sarılıyor..Ben sabahları eşim gitmeden yapabilirsem yapıyorum. Yoksa biri engellemezse biri engelliyor.
Ben cardiyo seviyorum. Steppera taktım son günler. Onun da gidonu sağa sola dönüyor çocuklar için tehlikeli. Mekiğe de başlasam olacak ama zor geliyor.Ufaklık mekik çekerken karnıma oturup zıplıyor. Kalça kareketleri yaparken altıma uzanıyor, bazen taklidimi yapıyor. Ya da gelip sarılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?