- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Sporla ilgili her şeye varımArkadaşlar bu günden itibaren yavaş yavaş ortak spor yapalım. Mesela bu hafta herkes 20 squat yapsın. Yapanlardan akşam liste yapalım. Yapmayanlar ortaya çıksın. Grubu toplamak lazım. Dereceler lazım bize. Böyle gıdım gıdım nereye kadar.
Bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın da okumayanlar için tekrarlayalım sonra
Yaa ama ne tatlılardır şimdi onlar benim yerime yanaklarından mıncırır mısınUfaklık mekik çekerken karnıma oturup zıplıyor. Kalça kareketleri yaparken altıma uzanıyor, bazen taklidimi yapıyor. Ya da gelip sarılıyor..
Ben diyecektimde kendin bak istedimAz önce keçi loru yedimde kızlar evlerden ırak. Çok yoğun bir tadı vardı. Ben en iyisi inek sütüne devam
Tekrar geçmiş olsun canım kırığın olmaması iyiymiş Allah korumuşGünaydın
Herkese hayırlı sabahlar
Hepinize teşekkürler kızlar. Kırık çıkık vs yok. Ama vücudumda ezikler var. Sol tarafım komple çürüdü. İlaçlar sayesinde ağrılarım dindi. Dün itibariyle ilaçları kestim yürümeye başladım. Ezikler morluklar yavaş yavaş gidecek artık
Seviyom tabiii hepiciğinizi... Bi tek simiye accuk gıcık oluyor. Beğenip beğenip kaçıyo.Kaptan seviyo bizi
Tozpembe bakıyo bize
aaaYok canım 70.2 idin 70 oldun.
bu hafta küsüratta değil o 69 görülecek yaa başka yolu yokGeçen haftaki listemizasya_01
bıraksalardı çocuk yatacaktı bende yürüyordum ne güzel.şu rahatına bakıpta çocuğu sokağa salan kadınlara -kıl oluyorum. sonrada çocuk sokakta avazı çıktığı kadar bağarıyor.bide totosunu kaldırdı diye çocuğa niye sesleniyorsun diye fırça atıyorlar.hayırlısıyla şurdan bir çıksaydımBüyüğü okula bıraktım ufak uyudu ayaküstü öğlen yemeğimi yedim şimdi 85 dakika koşu
Akşama dumbbelle kollar bu sefer
Ben de senin Kilonu 39 binli sayfada geçen önceki haftanın bildiriminden aldım.aaakız hatta hatırlayamadım önceki kilomu size sordum frolance 71 mişsin dediydi.anammmm kız o kadar mı vermişim ben
Aynen öyle canım. Çocukları sokağa salıp kendileri evde rahatlarına bakıyorlarbıraksalardı çocuk yatacaktı bende yürüyordum ne güzel.şu rahatına bakıpta çocuğu sokağa salan kadınlara -kıl oluyorum. sonrada çocuk sokakta avazı çıktığı kadar bağarıyor.bide totosunu kaldırdı diye çocuğa niye sesleniyorsun diye fırça atıyorlar.hayırlısıyla şurdan bir çıksaydım
Olsun canım sonuçta hergün spor yapıyosun sen. Gayette güzel kilo vermişsin üzülmebıraksalardı çocuk yatacaktı bende yürüyordum ne güzel.şu rahatına bakıpta çocuğu sokağa salan kadınlara -kıl oluyorum. sonrada çocuk sokakta avazı çıktığı kadar bağarıyor.bide totosunu kaldırdı diye çocuğa niye sesleniyorsun diye fırça atıyorlar.hayırlısıyla şurdan bir çıksaydım
Benim erkenden listeyi eklemem lazım da kalıyor hep.Anaaam yanlış yere bakmisim löö. Önceki hafta 71 mısın bacım ya. Bir de sevindin boş yere, hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?