boşa sevinmişim yaaBen de senin Kilonu 39 binli sayfada geçen önceki haftanın bildiriminden aldım.
ay helal olsun canım yaa,aşk olsunAnaaam yanlış yere bakmisim löö. Önceki hafta 71 mısın bacım ya. Bir de sevindin boş yere, hakkını helal et
enn sevmediğim şeyAynen öyle canım. Çocukları sokağa salıp kendileri evde rahatlarına bakıyorlar
çocuklarda yazık yaa,ana ana değilki salıyor çocuğuBizim arkada da var anneeeee diye bağıran çocuk bi gün hay senin ananı diye çıkacam
hafta sonu bozdu beni ya.bugün toparladım şükür de spor az olduOlsun canım sonuçta hergün spor yapıyosun sen. Gayette güzel kilo vermişsin üzülme
Ben bugün 75 dakika koştum oğlan uyando. Toplamda 8 km koştum. Eğimsizdi bugün
Eğim:yok
Nabız:130 ile 150 arası
Hız:5 te ısınma. Maksimum 6.4 seviyesinde
Km:8 km.
Süre:75 dakika
Kalori: 475
akşam çok az acıkmicakmısın?Menüm
Sabah: 1 dilim esmer ekmek. 1 yumurta. 2 dilim hellim peyniri şekersiz çay
Ara:yok
Öğlen:1 dilim esmer ekmek. 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı ve közlenmiş kırmızı biber salatası az yağlı
Ara: sade zehir gibi filtre kahve
1 muz 5 badem ve yeşilçay
Akşam: 6 kaşık közlenmiş kırmızı biber salatası ve 1 bardak ayran
Spor: 75 dakika koşu
Spor: 2 adet dumbbelle kol egzersizleri. 1 saat sürüyor
Valla benim oğlumda çıkıyor dışarı şimdi salmak demeyelim. 9 yaşındaki çocuğun peşinden de koşulmaz da toplumu rahatsız etmemeyi de öğretmek lazım.çocuklarda yazık yaa,ana ana değilki salıyor çocuğu
kız yok bunlar küçük 4 5 6 yaş grubu bacım bunlarınki tamamen aman gitsinlerde biraz rahat edeyim.kavgacı bir kadın değilim yerimde zonturlu biri olsa varya ağzına eder bunların.ablamımı salsam üstlerineValla benim oğlumda çıkıyor dışarı şimdi salmak demeyelim. 9 yaşındaki çocuğun peşinden de koşulmaz da toplumu rahatsız etmemeyi de öğretmek lazım.
benimkide bitkin geçiyor.uykumu alamıyorum diye tüm gün uyuklar haldeyim.bugün tam sporda ter atmaya başladım kendime geliyordum oğlan uyandı.sen nerde yürüyorsun bantta mı?Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz? Benim günler çok yoğun geçiyor okuldan dolayı ancak akşam girebiliyorum siteye
benimkide bitkin geçiyor.uykumu alamıyorum diye tüm gün uyuklar haldeyim.bugün tam sporda ter atmaya başladım kendime geliyordum oğlan uyandı.sen nerde yürüyorsun bantta mı?
Gelmiş geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun. Bi sadaka ver inşallah.
Ben de aynıyım valla iş güç bitmiyor. Akşam oğlanın ödevi vardı akciğer yapmıştık. Unutmuş evde koşa koşa onu verdim geldim. Okulda çok uzak spor oldu bana. Makineye çamaşır attım onu serdim tekrar attım tekrar sereceğim.tekrar atacağımKurutma makinesi istiyorum artık valla bıktım as topla.
Ben okurken sıkışıyorum ya. Nabız 130-150 arası diyon ya... Ben o kadar kossam nabzim 500 bulur...Ben bugün 75 dakika koştum oğlan uyando. Toplamda 8 km koştum. Eğimsizdi bugün
O akciğer bize de lazım..ay cocuk sahibi olmak da ne cileli is. Akciger yapiyon cocuga odev
Ben bugün 75 dakika koştum oğlan uyando. Toplamda 8 km koştum. Eğimsizdi bugün
Ay öyle demeyin. Ankayla benim oğlanı evde tutabilene aşk olsun. Sokak diye ödevleri 15 dakikada yapıyor vınnn...enn sevmediğim şey
menüm
sabah
2 haş yum
köz patlıcan biber salatalık domates
10 zeytin
öğle
1 tabak tava
yoğurt
akşam
1 tabak mantar yemeği
salata yoğurt
su 2,5 olur ancak,boğazım ağrıyor
spor 35 dk yürüyüş,karın egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?