Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

akşam çok az acıkmicakmısın?

menüm
sabah
2 haş yum
köz patlıcan biber salatalık domates
10 zeytin

öğle
1 tabak tava
yoğurt

akşam
1 tabak mantar yemeği
salata yoğurt

su 2,5 olur ancak,boğazım ağrıyor
spor 35 dk yürüyüş,karın egzersizi

Menümü de yazayım şuraya

8'de: 1 haşlanmış yumurta, 4-5 siyah zeytin, 1 dilim salam, 1 dilim çavdar ekmeği

12'de: yarım porsiyon İzmir köfte, birkaç kaşık mercimek çorbası

18'de: 5 kaşıj meyhane pilavı, salata, yoğurt

Su:1.5 lt
Spor: şimdi yürüyüşe çıkacağım

Valla benim oğlumda çıkıyor dışarı şimdi salmak demeyelim. 9 yaşındaki çocuğun peşinden de koşulmaz da toplumu rahatsız etmemeyi de öğretmek lazım.
kız yok bunlar küçük 4 5 6 yaş grubu bacım bunlarınki tamamen aman gitsinlerde biraz rahat edeyim.kavgacı bir kadın değilim yerimde zonturlu biri olsa varya ağzına eder bunların.ablamımı salsam üstlerine

Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz? Benim günler çok yoğun geçiyor okuldan dolayı ancak akşam girebiliyorum siteye
benimkide bitkin geçiyor.uykumu alamıyorum diye tüm gün uyuklar haldeyim.bugün tam sporda ter atmaya başladım kendime geliyordum oğlan uyandı.sen nerde yürüyorsun bantta mı?

benimkide bitkin geçiyor.uykumu alamıyorum diye tüm gün uyuklar haldeyim.bugün tam sporda ter atmaya başladım kendime geliyordum oğlan uyandı.sen nerde yürüyorsun bantta mı?

Kolay gelsin canım valla bir yandan çocuk bir yandan spor zor oluyordur anlıyorum.. Valla kampüste yürüyorum ben. En işlek caddesini iki defa gidip geliyorum 1 saate tamamlıyorum sporumu

ay cocuk sahibi olmak da ne cileli is. Akciger yapiyon cocuga odev

Ben bugün 75 dakika koştum oğlan uyando. Toplamda 8 km koştum. Eğimsizdi bugün
Eğim:yok
Nabız:130 ile 150 arası
Hız:5 te ısınma. Maksimum 6.4 seviyesinde
Km:8 km.
Süre:75 dakika
Kalori: 475
Ben okurken sıkışıyorum ya. Nabız 130-150 arası diyon ya... Ben o kadar kossam nabzim 500 bulur...

patlicani baklava okudum. allahim sna geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…