Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hafta sonu bozdu beni ya.bugün toparladım şükür de spor az oldu
Olsun genele bakarsan nerdeyse 90 lardan 70 lere inmişsin. 20 kiloya yakon vermişsin. Ufak bebeği olan bir kadına göre süper. Çocuk oldumu evdeki hesap çarşıya uymuyor. İnanırmısın gündüz çocuk daha fazla uyusun diye sabahları erken kaldırıyorum onları. Akşamda erken yatırıyorumki sabah erken kalksınlar diye yoksa geceye kadar oturcaz uyumucaz diyorlar

Sabah 9
1 kibrit kutusu tost
1 haşlanmış yumurta

12de 3 kuru incir

16.30
4 YK bulgur pilavı
Yarım tabak taze fasulye
1 kase cacık

Su yatana 2 lt olur.

akşam çok az acıkmicakmısın?
Yok canım hiç acıkmıyorum. Ameliyatla sanki midemide küçülttü doktor. Sadece bişeyi nefis çekiyor. Azcık yedimmi yetiyor önceki gibi öküz gibi yiyemiyorum. Yağlı ağır yemekleride zaten yiyemiyorsun için almıyor kızartma filan hepsi bitiyor istesende yiyemiyorsun Safra kesesinde taş olan hemen aldırsın çok işe yarıyor

Bende neden böyle etkiler olmadı acaba

Ben okurken sıkışıyorum ya. Nabız 130-150 arası diyon ya... Ben o kadar kossam nabzim 500 bulur...
Benim bünyem alışmış canım eşşek gibi neye vursan gık demez domuz gibiyim. Birde bu l karnitin içmiş halim. Yağ yakımını arttırıyorya ondan nabzı yükseltiyor. Yoksa bu tempoda uyuklardım

Merhabalar
Bugün aksama kadar diyetime uydum ,aksam olunca sapittim. Yazayimda bir degerlendirin hanımlar
Sabah
Karatay kahvalti
Ara
Sekersiz cay,kahve,kefir
Aksam
Bir corba kasesi kadar asure,kucuk bir tabak haslama et suyu,icinde bir iki parca patates,kibrit kutusu kadar peynir,8-10tane taze siyah uzum tanesi,yarim cay bardagi findik ici (ciğ)
En pisman oldugum asure oldu. Kac gundur asureyle nefs imtihani yapiyordum,bugun kaybettim.

Akşamı erken yediyse sorun yok bence. Çok mu öğün araların, ondan da olur. Ben mesela dayanamam uzun aralara.

1 mil yapıyoruz canım hadi bakalım başla. Sonra da günlük zorunlu yaptığım 20 squatı yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…