Olsun genele bakarsan nerdeyse 90 lardan 70 lere inmişsin. 20 kiloya yakon vermişsin. Ufak bebeği olan bir kadına göre süper. Çocuk oldumu evdeki hesap çarşıya uymuyor. İnanırmısın gündüz çocuk daha fazla uyusun diye sabahları erken kaldırıyorum onları. Akşamda erken yatırıyorumki sabah erken kalksınlar diye yoksa geceye kadar oturcaz uyumucaz diyorlarhafta sonu bozdu beni ya.bugün toparladım şükür de spor az oldu
Yok canım hiç acıkmıyorum. Ameliyatla sanki midemide küçülttü doktor. Sadece bişeyi nefis çekiyor. Azcık yedimmi yetiyor önceki gibi öküz gibi yiyemiyorum. Yağlı ağır yemekleride zaten yiyemiyorsun için almıyor kızartma filan hepsi bitiyor istesende yiyemiyorsun Safra kesesinde taş olan hemen aldırsın çok işe yarıyorakşam çok az acıkmicakmısın?
Diyet yapıyoruzKızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz? Benim günler çok yoğun geçiyor okuldan dolayı ancak akşam girebiliyorum siteye
ay cocuk sahibi olmak da ne cileli is. Akciger yapiyon cocuga odev
Bende neden böyle etkiler olmadı acabaYok canım hiç acıkmıyorum. Ameliyatla sanki midemide küçülttü doktor. Sadece bişeyi nefis çekiyor. Azcık yedimmi yetiyor önceki gibi öküz gibi yiyemiyorum. Yağlı ağır yemekleride zaten yiyemiyorsun için almıyor kızartma filan hepsi bitiyor istesende yiyemiyorsun Safra kesesinde taş olan hemen aldırsın çok işe yarıyor
Acıkmadığına emin misin HugoDiyet yapıyoruz
Bende onu diyecektim salıver ablanıkız yok bunlar küçük 4 5 6 yaş grubu bacım bunlarınki tamamen aman gitsinlerde biraz rahat edeyim.kavgacı bir kadın değilim yerimde zonturlu biri olsa varya ağzına eder bunların.ablamımı salsam üstlerine
Benim bünyem alışmış canım eşşek gibi neye vursan gık demez domuz gibiyim. Birde bu l karnitin içmiş halim. Yağ yakımını arttırıyorya ondan nabzı yükseltiyor. Yoksa bu tempoda uyuklardımBen okurken sıkışıyorum ya. Nabız 130-150 arası diyon ya... Ben o kadar kossam nabzim 500 bulur...
Akşamı erken yediyse sorun yok bence. Çok mu öğün araların, ondan da olur. Ben mesela dayanamam uzun aralara.Merhabalar
Bugün aksama kadar diyetime uydum ,aksam olunca sapittim. Yazayimda bir degerlendirin hanımlar
Sabah
Karatay kahvalti
Ara
Sekersiz cay,kahve,kefir
Aksam
Bir corba kasesi kadar asure,kucuk bir tabak haslama et suyu,icinde bir iki parca patates,kibrit kutusu kadar peynir,8-10tane taze siyah uzum tanesi,yarim cay bardagi findik ici (ciğ)
En pisman oldugum asure oldu. Kac gundur asureyle nefs imtihani yapiyordum,bugun kaybettim.
1 mil yapıyoruz canım hadi bakalım başla. Sonra da günlük zorunlu yaptığım 20 squatı yaparsınMerhabalar
Bugün aksama kadar diyetime uydum ,aksam olunca sapittim. Yazayimda bir degerlendirin hanımlar
Sabah
Karatay kahvalti
Ara
Sekersiz cay,kahve,kefir
Aksam
Bir corba kasesi kadar asure,kucuk bir tabak haslama et suyu,icinde bir iki parca patates,kibrit kutusu kadar peynir,8-10tane taze siyah uzum tanesi,yarim cay bardagi findik ici (ciğ)
En pisman oldugum asure oldu. Kac gundur asureyle nefs imtihani yapiyordum,bugun kaybettim.
Ben yaptım hocam, 5 verin bana.1 mil yapıyoruz canım hadi bakalım başla. Sonra da günlük zorunlu yaptığım 20 squatı yaparsın
Squat mı yaptınBen yaptım hocam, 5 verin bana.
Saat 6 da yedim. İki ogun beslenmeye calisiyorum. Arada kefir ictim bugunAkşamı erken yediyse sorun yok bence. Çok mu öğün araların, ondan da olur. Ben mesela dayanamam uzun aralara.
EveetSquat mı yaptın
Oooo 10,puan o zaman.
Walk walk Walk. Ben her aşure yediğimde leslir yaptım hiç etkilemedi kilo vermemi.Saat 6 da yedim. İki ogun beslenmeye calisiyorum. Arada kefir ictim bugun
Ya bu squat nedir kaptan, çok sık adi geciyiyor ama ben sporu sevmedigimden pek ilgilenmedim simdiye kadar1 mil yapıyoruz canım hadi bakalım başla. Sonra da günlük zorunlu yaptığım 20 squatı yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?