Gercekten mi ,dur kalkip yapayim. Yazik olacak -700 gr mımaWalk walk Walk. Ben her aşure yediğimde leslir yaptım hiç etkilemedi kilo vermemi.
Ya bu squat nedir kaptan, çok sık adi geciyiyor ama ben sporu sevmedigimden pek ilgilenmedim simdiye kadar
Canım işte 2 öğ0n yapamazsın. Bu beslenmeyle spor hele hiç yapamazsın. Karatay için kötü demiyorum ancak sporla uygulanabilecek bir diyet değil illa sapıtırsın. Çünkü bende karbonhidratı kestim sadece sabahları alıyorum ve zorlanıyorum pamuk ipliğine bağlı herşeySaat 6 da yedim. İki ogun beslenmeye calisiyorum. Arada kefir ictim bugun
Koyun loru nasıl olur acaba. Manda loru fevkaladenin fevkinde oluyor. Manda da sevimli bir hayvan değil aslındaBen diyecektimde kendin bak istedim
Sen squat yaptın mu hugo. Listeye girmesen de kurallar sana da geçerliCanım işte 2 öğ0n yapamazsın. Bu beslenmeyle spor hele hiç yapamazsın. Karatay için kötü demiyorum ancak sporla uygulanabilecek bir diyet değil illa sapıtırsın. Çünkü bende karbonhidratı kestim sadece sabahları alıyorum ve zorlanıyorum pamuk ipliğine bağlı herşey
Canım işte 2 öğ0n yapamazsın. Bu beslenmeyle spor hele hiç yapamazsın. Karatay için kötü demiyorum ancak sporla uygulanabilecek bir diyet değil illa sapıtırsın. Çünkü bende karbonhidratı kestim sadece sabahları alıyorum ve zorlanıyorum pamuk ipliğine bağlı herşey
Arkadaşlar bu günden itibaren yavaş yavaş ortak spor yapalım. Mesela bu hafta herkes 20 squat yapsın. Yapanlardan akşam liste yapalım. Yapmayanlar ortaya çıksın. Grubu toplamak lazım. Dereceler lazım bize. Böyle gıdım gıdım nereye kadar.
Bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın da okumayanlar için tekrarlayalım sonra
Canım işte 2 öğ0n yapamazsın. Bu beslenmeyle spor hele hiç yapamazsın. Karatay için kötü demiyorum ancak sporla uygulanabilecek bir diyet değil illa sapıtırsın. Çünkü bende karbonhidratı kestim sadece sabahları alıyorum ve zorlanıyorum pamuk ipliğine bağlı herşey
Canım iki öğüne ben de dayanamıyorum. Ne oruçta ne normal hayatta. Bir öğünden birini mutlaka abartıyorum o zaman
Canım bir daha canının çok çektiği cısları sabah ye. Hiç dokunmaz o zamanMerhabalar
Bugün aksama kadar diyetime uydum ,aksam olunca sapittim. Yazayimda bir degerlendirin hanımlar
Sabah
Karatay kahvalti
Ara
Sekersiz cay,kahve,kefir
Aksam
Bir corba kasesi kadar asure,kucuk bir tabak haslama et suyu,icinde bir iki parca patates,kibrit kutusu kadar peynir,8-10tane taze siyah uzum tanesi,yarim cay bardagi findik ici (ciğ)
En pisman oldugum asure oldu. Kac gundur asureyle nefs imtihani yapiyordum,bugun kaybettim.
Koyun loruda ağır olur canımKoyun loru nasıl olur acaba. Manda loru fevkaladenin fevkinde oluyor. Manda da sevimli bir hayvan değil aslında
Yok canım yapmadım dahaSen squat yaptın mu hugo. Listeye girmesen de kurallar sana da geçerli
Daha düzenli bir liste uygulasan daha kolay olur işinCanım iki öğüne ben de dayanamıyorum. Ne oruçta ne normal hayatta. Bir öğünden birini mutlaka abartıyorum o zaman
Sabah diyete uymak daha kolay ama akşamları çok zor oluyorCanım bir daha canının çok çektiği cısları sabah ye. Hiç dokunmaz o zaman
Canım bir daha canının çektiği tatlıyı kahvaltının ardından yemeye çalış. Hiç kilo yapmaz o zaman. Akşam açlığı bu yıl Nobel tıp ödülü aldı. Akşam yemeği çok önemliAsyacım haklıymışsın akşam yemeğim azmıştı. Salata ayran az geldi
5 kaşık kavurma yedim
Sonra 2 kaşık aşure. 2 parmak bitter ve 1 mandalina yedim. Canım aşırı tatlı çekiyo of. Bunla kapattım. Daha gofretede saldıracaktımda zor tuttum kendimi
Anlıyorum seni canım. Ben kiloları akşam yemeklerinden aldım zaten. İşten geliyordum yemeğe saldırıyordum. Duygusal yemeye alışmıştım baya baya. Şimdi de veremiyorum kilolarıSabah diyete uymak daha kolay ama akşamları çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?