Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Saat 6 da yedim. İki ogun beslenmeye calisiyorum. Arada kefir ictim bugun
Canım işte 2 öğ0n yapamazsın. Bu beslenmeyle spor hele hiç yapamazsın. Karatay için kötü demiyorum ancak sporla uygulanabilecek bir diyet değil illa sapıtırsın. Çünkü bende karbonhidratı kestim sadece sabahları alıyorum ve zorlanıyorum pamuk ipliğine bağlı herşey

Sen squat yaptın mu hugo. Listeye girmesen de kurallar sana da geçerli

Canım iki öğüne ben de dayanamıyorum. Ne oruçta ne normal hayatta. Bir öğünden birini mutlaka abartıyorum o zaman

simeranya7
hergaf
kelekkarpuz

Yeni kuralımız arkadaşlar. Her gün 20 squat yapıyoruz bu hafta..

Sabah kahvaltısını tam karataya uygun yapınca dayanılıyor aslında. Ben de önceden 2 yapıyordum. Şimdi emzirince bazen 3 yapıyorum.

Canım iki öğüne ben de dayanamıyorum. Ne oruçta ne normal hayatta. Bir öğünden birini mutlaka abartıyorum o zaman

Canım bir daha canının çok çektiği cısları sabah ye. Hiç dokunmaz o zaman

Menümü paylaşayım kızlar

Sabah 7:30
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 kase keçi loru

Öğle 12:00
- 1 ızgara okyanus çuprası tavuk eti gibi lezzetliydi
- biber turşusu
- yarım fincan sütlü kahve

Akşam 17:00
- 1 kase ev yoğurdu

Tatilde su içmeyi unuttum ya nasıl içiliyordu su
1:40 saat yürüyüş

Çok yorgunum çoook

Asyacım haklıymışsın akşam yemeğim azmıştı. Salata ayran az geldi
5 kaşık kavurma yedim
Sonra 2 kaşık aşure. 2 parmak bitter ve 1 mandalina yedim. Canım aşırı tatlı çekiyo of. Bunla kapattım. Daha gofretede saldıracaktımda zor tuttum kendimi

Canım bir daha canının çektiği tatlıyı kahvaltının ardından yemeye çalış. Hiç kilo yapmaz o zaman. Akşam açlığı bu yıl Nobel tıp ödülü aldı. Akşam yemeği çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…