Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay öyle demeyin. Ankayla benim oğlanı evde tutabilene aşk olsun. Sokak diye ödevleri 15 dakikada yapıyor vınnn...
kız tamam yapıyorda çocuklar.sen 3 saatte 1 kere bile seslenmezmisin.ben bunların tövbe seslendiğini duymuyorum canım.ancak ya çocuk kendini yırtacak yada çocuk birileriyle kavga edecek öyle çıkıyolar

evet caım ahh o ilk irademle devam etseydim çoktan 55 teydim ahh ahhh.gerçi Allah için söylemek gerekirse oğlanın dişi anamı ağlattı ama bende iradesizlik yaptım

innşallahhhçokk istiyorumm yaa.eşimin vardiyesi dönse o da oğlanı alır biraz üstümden de daha zaman ayırırım kendime.daha sıkıya alırım
İnşallah canım ya. Her şey gönlünce olsun.

Dünden beri ben de bir gaza geldim. Her lokmayı sayarak yiyorum . İnşallah devam eder böyle bir süre

evet caım ahh o ilk irademle devam etseydim çoktan 55 teydim ahh ahhh.gerçi Allah için söylemek gerekirse oğlanın dişi anamı ağlattı ama bende iradesizlik yaptım
Diş deyip geçme canım insanı çok üzüyor yıpratıyor uykusuz bırakıyor. İnsan kendine bakamıyor depresyona sokuyor insanı. Sen yine çok iyi vermişsin. Kaç ayda verdin canım

Kızlar ben yatıyorum. Allah herkese rahatlık versin. Yarın çok stresli bir gün olacak benim için. Uyuyup uyanmasam ne güzel olur
Yarın nolcakki canım
Night night beybiler
Kızlar ben yatıyorum. Allah herkese rahatlık versin. Yarın çok stresli bir gün olacak benim için. Uyuyup uyanmasam ne güzel olur

Night night beybiler

Zıkkım yiyesice boğazım durmadı ne vardıda yediysem. Sanki noldu şimdi çok mutsuz oldum. Moralim bozuldu. Valla kendi kendini üzen ben varım valla ben kendimden bıktım

Çocukları uyutur uyutmaz dumbbelle kol günü bugün. Hareketlerin isimlerini ve kaç set ne kadar yapmışım yazacağım

Menüm

Sabah 08:00 tam buğday ekmeğine tost peynir ve domatesli

Ara 10:30 Bir avuç fındık,probiyotik yoğurt

Öğlen 12:30 4 yk bezelye ve bir kase yoğurt

Ara :aşure bir kase

Akşam 19:00 Bir kase mercimek çorbası bir dilim kavun

2 litre su
3 mile Leslie
50 mekik
50 squat

2 adet 2 kiloluk dumbbelle 1 saat kol ve omuz çalıştım.
Kol
3×15= dumbbell curls

3×15=hammer curls

3×15= dumbbell preacher curls

Omuz arka kol

3×15= Neck dumbbel press

3×15= Dumbbel lateral raises.
Bunları yaptım 3 set 15 sayı. Eksiklerim oldu sevmediğimden atladım. Yarın bacak günü inşallah

Ameliyat masasında ölmeyeceğimi bilsem valla mide küçültme ameliyatı olcam yeminle. Zati yarısını boş bırakıyoz azcık azcık yiyoz gerisi boş kullanmıyoruz atalım bari
Ama burda devlette 2 kişi masada kalmış gencecik ondan korkuyorum
Canım çok kıymetli ya ölüverirsem diye olmuyorum hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…