kız tamam yapıyorda çocuklar.sen 3 saatte 1 kere bile seslenmezmisin.ben bunların tövbe seslendiğini duymuyorum canım.ancak ya çocuk kendini yırtacak yada çocuk birileriyle kavga edecek öyle çıkıyolarAy öyle demeyin. Ankayla benim oğlanı evde tutabilene aşk olsun. Sokak diye ödevleri 15 dakikada yapıyor vınnn...
evet caım ahh o ilk irademle devam etseydim çoktan 55 teydim ahh ahhh.gerçi Allah için söylemek gerekirse oğlanın dişi anamı ağlattı ama bende iradesizlik yaptımOlsun genele bakarsan nerdeyse 90 lardan 70 lere inmişsin. 20 kiloya yakon vermişsin. Ufak bebeği olan bir kadına göre süper. Çocuk oldumu evdeki hesap çarşıya uymuyor. İnanırmısın gündüz çocuk daha fazla uyusun diye sabahları erken kaldırıyorum onları. Akşamda erken yatırıyorumki sabah erken kalksınlar diye yoksa geceye kadar oturcaz uyumucaz diyorlar
Allah yardımcın olsun canım. Şimdi ver işte takır takır. İnşallahevet caım ahh o ilk irademle devam etseydim çoktan 55 teydim ahh ahhh.gerçi Allah için söylemek gerekirse oğlanın dişi anamı ağlattı ama bende iradesizlik yaptım
innşallahhhAllah yardımcın olsun canım. Şimdi ver işte takır takır. İnşallah
İnşallah canım ya. Her şey gönlünce olsun.innşallahhhçokk istiyorumm yaa.eşimin vardiyesi dönse o da oğlanı alır biraz üstümden de daha zaman ayırırım kendime.daha sıkıya alırım
Diş deyip geçme canım insanı çok üzüyor yıpratıyor uykusuz bırakıyor. İnsan kendine bakamıyor depresyona sokuyor insanı. Sen yine çok iyi vermişsin. Kaç ayda verdin canımevet caım ahh o ilk irademle devam etseydim çoktan 55 teydim ahh ahhh.gerçi Allah için söylemek gerekirse oğlanın dişi anamı ağlattı ama bende iradesizlik yaptım
Kızlar ben yatıyorum. Allah herkese rahatlık versin. Yarın çok stresli bir gün olacak benim için. Uyuyup uyanmasam ne güzel olur
Yarın nolcakki canım
Night night beybiler
Kızlar ben yatıyorum. Allah herkese rahatlık versin. Yarın çok stresli bir gün olacak benim için. Uyuyup uyanmasam ne güzel olur
Night night beybiler
Yarın nolcakki canınKızlar ben yatıyorum. Allah herkese rahatlık versin. Yarın çok stresli bir gün olacak benim için. Uyuyup uyanmasam ne güzel olur
Night night beybiler
Hey maşallah,süpersinBen bugün 75 dakika koştum oğlan uyando. Toplamda 8 km koştum. Eğimsizdi bugün
Eğim:yok
Nabız:130 ile 150 arası
Hız:5 te ısınma. Maksimum 6.4 seviyesinde
Km:8 km.
Süre:75 dakika
Kalori: 475
Emzirdiğinden canım. Aşure yiyipte kilo almama sebebinde bu iyi değerlendirBende neden böyle etkiler olmadı acaba
Telden zor oluyo pc yokki kuşlar pcye işemişler bozuldu telden giriyoz. Televizyonada işemişler o da gittiAcıkmadığına emin misin Hugo
Sen neden avatar kullanmıyon eskiden hugo vardı. Bende de kalimero..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?