Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Preacher i yaparken yastık tepsi falan mi kullanıyorsun?

kız tamam yapıyorda çocuklar.sen 3 saatte 1 kere bile seslenmezmisin.ben bunların tövbe seslendiğini duymuyorum canım.ancak ya çocuk kendini yırtacak yada çocuk birileriyle kavga edecek öyle çıkıyolar
Kapının önünde oynamıyor ki, köy yeri rahat, her yerde geziyorlar. Biz apartmanda otururduk, bir kere bağırdım anneme, o da balkona çıkmadı, sonra hiç bağırmadım. 4. Kata da seslenmek ne ses varmış bende

Günaydın. Herkes dağıldı. Minişle başbaşa kaldık. Limonlu karanfilli suyla basladim güne. Çocuklara ekmek kizarttim mis gibi koktu. 1 cmden azıcık ince 2 dilim ekmek kestim kendime. Az daha zaman geçsin yiyeceğim. Belki isteğim geçer, birini yemem... 2 de küçük yumurta kaynatım.

Benim de canım çekti ekmek ya. Yumurta kırıp ekmekle yiyim bari.

Günaydın kızlar. Sabah geç uyandım okula yetişmek için kahvaltı yapamadım 1 paket sade çubuk yedim kahvaltı yerine

Kizlar pek yazamiyorum cunku yazacak yuzum yok ama sizi takip ediyorum
Bn 1 gun diyorumki diyete basladim hop 2. gun oluyor diyet miyet kalmiyor.happur huppur yiyorum kendime engel olamiyorum siz nasil basariyorsunuz. 70 kiloyum gobegim bagimsizligini ilan etti aldi basini gitti ne yapacagim

Kendi adıma yazayım, efendim çok zor oluyor. Bazen ipin ucu kaçıyor da. Çok uzun süre aç kalmamak ve öğün atlamamak benim çarem oldu. Bir de hamur işi yapınca kalanını ya dondurucuya atıyorum hemen ya da çocuklarla okula gönderiyorum. Kalınca yiyorum maalesef. Bol su içmek de faydalı. Eve abur cubur almıyorum. Misafire alırsak da hepsini misafire çıkarıp eve ayirmiyorum. Fırsatım oldukça da yürüyüş yapıyorum. Buraya sık girip paylaşımda bulunmak da frenliyor.

Aç kalarak mı zayıflamaya çalışıyorsun acaba. Bi anda bırakma herşeyi azalt. 2 şeker atıyorsan 1,at. 3 dilim ekmek yiyorsan 1 dilim ye. Sofrada 2. tabağı alma. Yiyecekleri uzun uzun çiğne. Aralarda atıştırmamaya çalış. Hepimiz yaşadık aynı şeyleri. De ki 2 ay abur cubur yemicem. Omur gidiyor 2 ay nedir. Sık dişini abur cubur yeme. Ben günde 2 paket pringles 2.5 lt kola içtiğim günleri biliyorum şimdi aklıma bile gelmiyor. Gerçi şimdi yazınca geldi
Küçük değişimlerle başla. Bir anda herşeyden vazgeçersen beyin noluyoruz yahu der korumaya alır kendini. Hiç yemediğin şeyleri bile yiyesin gelir.
Yavaş yavaş aldık kiloları. Alışa alışa sindire sindire. Bir gece yatıp sabah kilolu uyanmadık.
Yavaş yavaş da vereceksin. Amaç zayıflamak değil de sağlıklı beslenmek olsun. Hem sağlığın duzelsin hem kiloların gitsin.

Bi de yaz buraya. Diyete alıştıktan sonra ne faydası olacak grubun. Alışana kadar olan vakitte lazım asıl. Yediğin herşeyi yaz biz de onun yerine şunu koy, şunu yeme şundan şu kadar ye diye düzeltmeye çalışalım elimizden geldiğince.

Selam kızlar nasılsınız. Menüm belli hemen yazayım
Sabah:1 dilim esmer ekmek. 1 yumurtadan yeşilsoğanlı yağsız omlet ve 2 dilim hellim peyniri şekersiz çay
Ara:2 mandalin 5 badem
Öğlen: 6 kaşık kapuska 1 bardak ayran
Ara: filtre kahve
Akşam: 6 kaşık kapuska 1 bardak ayran
Yeşilçay
Gün içinde elma sirkeli ballı su.
Spor:70-90 dakika arası eğimli koşu
Spor: dumbbelle bacak egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…