- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Preacher i yaparken yastık tepsi falan mi kullanıyorsun?2 adet 2 kiloluk dumbbelle 1 saat kol ve omuz çalıştım.
Kol
3×15= dumbbell curls
3×15=hammer curls
3×15= dumbbell preacher curls
Omuz arka kol
3×15= Neck dumbbel press
3×15= Dumbbel lateral raises.
Bunları yaptım 3 set 15 sayı. Eksiklerim oldu sevmediğimden atladım. Yarın bacak günü inşallah
Kapının önünde oynamıyor ki, köy yeri rahat, her yerde geziyorlar. Biz apartmanda otururduk, bir kere bağırdım anneme, o da balkona çıkmadı, sonra hiç bağırmadım. 4. Kata da seslenmek ne ses varmış bendekız tamam yapıyorda çocuklar.sen 3 saatte 1 kere bile seslenmezmisin.ben bunların tövbe seslendiğini duymuyorum canım.ancak ya çocuk kendini yırtacak yada çocuk birileriyle kavga edecek öyle çıkıyolar
Kapının önünde oynamıyor ki, köy yeri rahat, her yerde geziyorlar. Biz apartmanda otururduk, bir kere bağırdım anneme, o da balkona çıkmadı, sonra hiç bağırmadım. 4. Kata da seslenmek ne ses varmış bende
Benim de canım çekti ekmek ya. Yumurta kırıp ekmekle yiyim bari.Günaydın. Herkes dağıldı. Minişle başbaşa kaldık. Limonlu karanfilli suyla basladim güne. Çocuklara ekmek kizarttim mis gibi koktu. 1 cmden azıcık ince 2 dilim ekmek kestim kendime. Az daha zaman geçsin yiyeceğim. Belki isteğim geçer, birini yemem... 2 de küçük yumurta kaynatım.
Beni durdurun diye yazdım, bana uyun diye değil...Benim de canım çekti ekmek ya. Yumurta kırıp ekmekle yiyim bari.
Ben ekmeğe karşı değilim ki yiyebilirsin abartmadan.Beni durdurun diye yazdım, bana uyun diye değil...
Kantinde falan yok mu bişeyler. Aç kalma.Günaydın kızlar. Sabah geç uyandım okula yetişmek için kahvaltı yapamadım 1 paket sade çubuk yedim kahvaltı yerine
4 dilim yiyebilirim yaniBen ekmeğe karşı değilim ki yiyebilirsin abartmadan.ben 5-6 dilim yiyenlere kızdım yoksa ekmeğe hiç karışmadım.
Eti form falan alsaydın keşke.Günaydın kızlar. Sabah geç uyandım okula yetişmek için kahvaltı yapamadım 1 paket sade çubuk yedim kahvaltı yerine
Kantinde falan yok mu bişeyler. Aç kalma.
Eti form falan alsaydın keşke.
Kendi adıma yazayım, efendim çok zor oluyor. Bazen ipin ucu kaçıyor da. Çok uzun süre aç kalmamak ve öğün atlamamak benim çarem oldu. Bir de hamur işi yapınca kalanını ya dondurucuya atıyorum hemen ya da çocuklarla okula gönderiyorum. Kalınca yiyorum maalesef. Bol su içmek de faydalı. Eve abur cubur almıyorum. Misafire alırsak da hepsini misafire çıkarıp eve ayirmiyorum. Fırsatım oldukça da yürüyüş yapıyorum. Buraya sık girip paylaşımda bulunmak da frenliyor.Kizlar pek yazamiyorum cunku yazacak yuzum yokama sizi takip ediyorum
Bn 1 gun diyorumki diyete basladim hop 2. gun oluyor diyet miyet kalmiyor.happur huppur yiyorum kendime engel olamiyorum siz nasil basariyorsunuz. 70 kiloyum gobegim bagimsizligini ilan etti aldi basini gitti ne yapacagim
Aç kalarak mı zayıflamaya çalışıyorsun acaba. Bi anda bırakma herşeyi azalt. 2 şeker atıyorsan 1,at. 3 dilim ekmek yiyorsan 1 dilim ye. Sofrada 2. tabağı alma. Yiyecekleri uzun uzun çiğne. Aralarda atıştırmamaya çalış. Hepimiz yaşadık aynı şeyleri. De ki 2 ay abur cubur yemicem. Omur gidiyor 2 ay nedir. Sık dişini abur cubur yeme. Ben günde 2 paket pringles 2.5 lt kola içtiğim günleri biliyorumKizlar pek yazamiyorum cunku yazacak yuzum yokama sizi takip ediyorum
Bn 1 gun diyorumki diyete basladim hop 2. gun oluyor diyet miyet kalmiyor.happur huppur yiyorum kendime engel olamiyorum siz nasil basariyorsunuz. 70 kiloyum gobegim bagimsizligini ilan etti aldi basini gitti ne yapacagim
Evet canım öyle yapabiliyorumPreacher i yaparken yastık tepsi falan mi kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?