- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Camis gibi yatınca kalori kalori yakılıyor amaaaaaEvli arkadaşlar şey yapmakta spor sayılıyor hee
Çok kalori yaktırıyor haberiniz olsun bak
33 bildirimi görünce aha simi gelmiş dedydim, bir baktım harbiden gelmiş.
Evli arkadaşlar şey yapmakta spor sayılıyor hee
Çok kalori yaktırıyor haberiniz olsun bak
Camis gibi yatınca kalori kalori yakılıyor amaaaaa
33 bildirimi görünce aha simi gelmiş dedydim, bir baktım harbiden gelmiş.
İyi, şimdi anlat bakalım. (Bakalım tek tek mı okumuşsun yoksa sallamış misin)çeneniz düsmüs more
247 mesaj okudum
İyi, şimdi anlat bakalım. (Bakalım tek tek mı okumuşsun yoksa sallamış misin)
Hayirdir, ne çantası aldın?Koşa koşa pazara gittim çanta aldım geldim. 30 dakika koşu bu gün sporum.
Hayirdir, ne çantası aldın?
Yaw gebertcen bizihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-40#post-53082868
Analiz linkimiz burda kızlar. 50 karne notumuz kıl payı geçtik maalesef.lütfen biraz daha yüksek yüzde çıkaralım dereceler yapalım sonraki analizde daha güzel olsun sonucumuz. Yarın PC yi açınca tam inceleyeceğim bakalım en az kim kilo vermiş.
Valla bak beni edepsiz sanmayın diyetisyenim dediydi bende yazdım. Hiçbişey yapamıyosanız onu yapınBen beğeni bildirimini kapattım. Alıntılar etiketler arada kaynıyordu.
Sozum yapmayanlara zaten. Senin denemen dolsun hemen listeye alcam seni. Kaçamican.Yaw gebertcen bizi
70 dakika koşuyoruz 1 saatte dumbbelle çalışıyoz birde sguat yaptırıyon. Daha nidek yavru
Hiç bişey yapamayan simi var ama onu da yapamaz bekar kendisiValla bak beni edepsiz sanmayın diyetisyenim dediydi bende yazdım. Hiçbişey yapamıyosanız onu yapın
Kız ben buraya gelmeden önce 14.cü takımdaydım o yüzde hesabını yapamadım yanlış yaptım beni attılar takımdanSozum yapmayanlara zaten. Senin denemen dolsun hemen listeye alcam seni. Kaçamican.
Yaptımmm
Evin içinde Bu 15 dk bile İnanılmaz iyi geliyor.
Sizler gibi yürüme fırsatım olsa demekki ne kadar iyi gelecek
Yüzde hesaplayamadın diye attılar mı çok ilginç. Ben hesaplarım nolcak elime mi yapışcak. Sen kilo ver yeter.Kız ben buraya gelmeden önce 14.cü takımdaydım o yüzde hesabını yapamadım yanlış yaptım beni attılar takımdan
Bence sen beni hiç alma o hesabı yapamıyorum ben
Canım çok spor yapıyorumya tartıda kilo sanki yavaş gidiyo gibi oluyo ama görüntüde fark büyük. Spor yapamadığımda daha kolay gidiyor tartıda rakamlar.
Yüzde hesaplayamadın diye attılar mı çok ilginç. Ben hesaplarım nolcak elime mi yapışcak. Sen kilo ver yeter.Kız ben buraya gelmeden önce 14.cü takımdaydım o yüzde hesabını yapamadım yanlış yaptım beni attılar takımdan
Bence sen beni hiç alma o hesabı yapamıyorum ben
Canım çok spor yapıyorumya tartıda kilo sanki yavaş gidiyo gibi oluyo ama görüntüde fark büyük. Spor yapamadığımda daha kolay gidiyor tartıda rakamlar.
Hiç bişey yapamayan simi var ama onu da yapamaz bekar kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?