Allah bin kere razı olsun.anneme düşkün değilim diyordum birde.dünya başıma yıkıldı.Allahım nolur sadece nefes alsın diye yalvardımben gece okudum canım inşallah fırsat bulursam yine okurum
Allah korusun canımmm.... dua edin bol bol... inşallah toparlar çabucakAllah bin kere razı olsun.anneme düşkün değilim diyordum birde.dünya başıma yıkıldı.Allahım nolur sadece nefes alsın diye yalvardımeşimle eniştem biz dr lara yetiştirirken çarşafı üstüne çektiler öldü diye.sonra güvenlikler geldi ölmedi diye görsen hastane ayağa kalktı bizim ağıtımızla
Şu iki gündür aşure ve kebapları lüpletmeseydim daha iyi olabilirdi aslındaohhhh çok şükür sabit gelmedin....0,300 ü aştık artı gelen olmazsa... allahım millet 1. lik için uğraşıyor biz sonuncu olmayız inşallah diye...
menü bakmadım ben aşure kebap mı yedin perşembe perşembeŞu iki gündür aşure ve kebapları lüpletmeseydim daha iyi olabilirdi aslında
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim acil şifalar versin bu günün hürmetine inş annecini size bagışlasınAllah bin kere razı olsun.anneme düşkün değilim diyordum birde.dünya başıma yıkıldı.Allahım nolur sadece nefes alsın diye yalvardımeşimle eniştem biz dr lara yetiştirirken çarşafı üstüne çektiler öldü diye.sonra güvenlikler geldi ölmedi diye görsen hastane ayağa kalktı bizim ağıtımızla
Diyette aşure ve kebap hele hele tartı zamanı hiç olmamış bari tartıdan sonra kendine ödül verseydin vermemen lazım ama o kadar dayanamıycan madem bugünü bekleyeydin kuzucukŞu iki gündür aşure ve kebapları lüpletmeseydim daha iyi olabilirdi aslında
Diyette aşure ve kebap hele hele tartı zamanı hiç olmamış bari tartıdan sonra kendine ödül verseydin vermemen lazım ama o kadar dayanamıycan madem bugünü bekleyeydin kuzucukŞu iki gündür aşure ve kebapları lüpletmeseydim daha iyi olabilirdi aslında
Yaaa çok haklısın valla 400 gr gitmiş ben onu bile beklemiyordum, regl dönemlerimde dayanamıyorum birazDiyette aşure ve kebap hele hele tartı zamanı hiç olmamış bari tartıdan sonra kendine ödül verseydin vermemen lazım ama o kadar dayanamıycan madem bugünü bekleyeydin kuzucuk
Kendimi bayağı ifşa ettim sankimenü bakmadım ben aşure kebap mı yedin perşembe perşembe
Benim migde küsmüş yemesem aklıma açlık gelmiyor sonra farkediyorum ve yiyorum eskiden yemek için yaşayanlardandım şimdi yaşamak için yiyorum beyinde bitirin bence 1çatal alanda aynı tat 1tabak yesen de aynı beyninin seni ele geçirmesine izin verme sen beynini ele geçir kuzumAnka
Yaaa çok haklısın valla 400 gr gitmiş ben onu bile beklemiyordum, regl dönemlerimde dayanamıyorum biraz
Kötü bişey yapmadın dogru olanı yaptın bende diyetteyken hamburger yemiştim ama yedikten sonra pişman oldum niye yedim diye çocuklardan bir parça kopara bilirdim ama nefsime hakim olamadım tabi ertesi gün +900Kendimi bayağı ifşa ettim sanki
Merhaba 12. takımcım,
521. ve 538. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...si-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/page-
40#post-53082868
Geçer not aldığınız için tebrikler!
link açilmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?