Geldin ya önemli değil. Bu hafta beslenmeni bi değiştirsen mi canım. Her gün aynı şeyler yiyorsun. İçin dışın balık oldu.Kızlar kusura bakmayın
Çok üzgünüm hem geç yazdığıma hem kilo durumuma
aminn canımm inşallahhÇok geçmiş olsun kuzum Rabbim acil şifalar versin bu günün hürmetine inş annecini size bagışlasın
İnşallah iyileşiraminn canımm inşallahhgünlerdir ağlamaktan helak oldum annem iyileşsin çocuk sevindirecem ya
Doğru söylüyorsun canımOff kızlar yaa bu hafta herkese ben hedef koyacağım siz ulaşacaksınız. Yine düşük yüzdemiz. %1 çıkarmak için çok kilo vermeye gerek yok ki. Biraz sağlıklı beslenme biraz hareket çok kolay çıkıyor zaten. Ben bu hafta sporu aksattım. Kızdan dolayı stresli de geçti al işte sonuç 300 gr.
20 squat bari yapalım dedik.. Yine aynı kişiler yaptı...
Hiç kimseyi diskalifiye etmek göndermek istemiyorum. Ama artık siz de takım için bişeyler yapın.
Canım balık değilde süt ve lor peynir cephesinde değişikliğe gitme niyetindeyimGeldin ya önemli değil. Bu hafta beslenmeni bi değiştirsen mi canım. Her gün aynı şeyler yiyorsun. İçin dışın balık oldu.
Menülerini hatırlamıyorum ama ekmek yemiyorsan ölçüp yediğin kavrulmamış Çerez'den birşey olmaz çanım bence . Yanlışmı biliyorumŞu an bir avuç çerez yiyesim var. Yeme krizine sokmasaın da beni. Başlayınca duramıyorum
Ölçü koy kendine yiyecegin kadar eline al paketi yanına alıp oturursan tabiki yersinŞu an bir avuç çerez yiyesim var. Yeme krizine sokmasaın da beni. Başlayınca duramıyorum
Hepsini yiyince daha kötü hattaÖlçü koy kendine yiyecegin kadar eline al paketi yanına alıp oturursan tabiki yersin
1avıç içi kadar ye yeter hepsini yesen de yine aynı tat valla bak
Hemsireyim canım, bizi sık sık haberdar et durumdan olur mu?Allah razı olsun canım.ya sen sağlıkçıydın değil mi
Benden hayır yok bu takıma yaBu hafta asılalım kızlarda takımımızı ve kendimizi 1. Yapalım inşallah
Ben de seninle tekrar başlıyorum yeşil çaya canımBen bu haftadan farklı olarak yeşil çaya başlamak istiyorum bakalım ,
Limonlu ılık su
Yeşil çay
Elma sirkeli ballı su
Mide de napcanı Şaştı valla
Canım ekmekle niye kıyaslanıyor çerez biliyor musun? Ekmek kadar kilo yapma potansiyeli var ondan mı?Menülerini hatırlamıyorum ama ekmek yemiyorsan ölçüp yediğin kavrulmamış Çerez'den birşey olmaz çanım bence . Yanlışmı biliyorum
Evet canım evde yemek yiyince allahım bir ölçüsüz oluyorum anlatamam.Ölçü koy kendine yiyecegin kadar eline al paketi yanına alıp oturursan tabiki yersin
1avıç içi kadar ye yeter hepsini yesen de yine aynı tat valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?