Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnşallah kaptan ya. Bu hafta süt yaktı beni bence. @hugocuk un da dediği gibi. Sütlü kahve içmekten bir hal oldum. Yağ yakımını sabote ediyor. O kadar emeğim boşa gitti. Bahane gibi olmasında

İnşallah kaptan ya. Bu hafta süt yaktı beni bence. @hugocuk un da dediği gibi. Sütlü kahve içmekten bir hal oldum. Yağ yakımını sabote ediyor. O kadar emeğim boşa gitti. Bahane gibi olmasında
ben nefret ederim sütten hiç bilmiyorum vücuda etkisini ama diyetisyen günde 3 bardak süt yazmıştı bana...

ben nefret ederim sütten hiç bilmiyorum vücuda etkisini ama diyetisyen günde 3 bardak süt yazmıştı bana...
Canım hiç iyi değil vücuda süt. Market sütü sonuçta. Besin değeri yok. Bu hafta stresten sütlü kahveye yüklendim. Şirkette veriyorlar ücretsiz.

H cevizi suyu içerken daha rahattım. 1 litre bazen içtiğim halde o tartıya hiç mi olumsuz yansımaz. O kadar meyve şekeri var güya

Baş üstüne kaptanım her hafta 1kilo şeklinde gidiyodum bu hafta kabızlık beni etkiledi sanırım 800gitmiş bunada şükür gitsinde ne giderse kardır

yanlış aslında biri karbon biri yağ... ne alaka... ben sabah kahvaltılarında ceviz yiyorum bol bol...
Diyette ceviz fındık badem beyaz leblebi sarı leblebi ölçülü şekilde tüketile bilir ara ögün olarak tok tutma özelliğide var ama işlem görmüş kuru yemiş yenmemeli

Akşam yemeğime hazırlık yaptım
Çorba koydum ocağa
Ve köfte yaptım .

Menüm şöyle;
1 kase mercimek çorbası
4 tane köfte
Bol salata
1 bardak ayran
2 yk erişte

Anka
Kaptanım emret hiç birini yemeyim

Şimdi 200 ip atladım
Leslie 1 yapmaya gidiyorum
Haydi kızlar vak vak vak vak

O vak vak beni öldürüyor zatin
Güzel menü mercimek çorbası ekmek yerine geçiyo erişte yerine 3köfte fazla ye hem protein almış olursun hemde daha çok doyarsın

Koşu bandı
Süre:63 dakika
Eğim:1 ile başlayıp 8 e kadar kademeli
Km:7 km
Hız: 5.2 ile ısınma 6 ile koşu
Kalori:400
Nabız:140 ile 160 arası.

Ankaaa benim akşam menumde yine mercimek haşlama var Eşim de KV de evde yok. Çocuklara içli köfte haşlayacagim. Ben mercimik yiyicigim. Şuan sade kahve içiyorum. İlk defa şekersiz kahveyi güzel buldum..

O vak vak beni öldürüyor zatin
Güzel menü mercimek çorbası ekmek yerine geçiyo erişte yerine 3köfte fazla ye hem protein almış olursun hemde daha çok doyarsın
7 tane mi köfte yiyim
Aslında onu yeme amacım Biraz kilo verince menülerimde vazgeçeceğim birşeyler olsun istiyorum hemde hiç ekmek makarna vs yemiyorum biraz karbonhidrat olsun yinede diyorum yanlışsam düzeltin kızlar

Koşu bandı
Süre:63 dakika
Eğim:1 ile başlayıp 8 e kadar kademeli
Km:7 km
Hız: 5.2 ile ısınma 6 ile koşu
Kalori:400
Nabız:140 ile 160 arası.
6 koşu için mi ya? Salak ben 6 da hıldır hıldır yürüyeceğim diye bir tarafımı parçalıyorum. Koşu bandı özürlü flo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…