yanlış aslında biri karbon biri yağ... ne alaka... ben sabah kahvaltılarında ceviz yiyorum bol bol...Canım ekmekle niye kıyaslanıyor çerez biliyor musun? Ekmek kadar kilo yapma potansiyeli var ondan mı?
İnşallah kaptan ya. Bu hafta süt yaktı beni bence. @hugocuk un da dediği gibi. Sütlü kahve içmekten bir hal oldum. Yağ yakımını sabote ediyor. O kadar emeğim boşa gitti. Bahane gibi olmasında12. takım 540. etap hedef listesi ... Arkadaşlar hedefleriniz en az %1 çıkacak şekilde ayarlandı...
daha fazla da verebilirsiniz tabii ki ama daha azla gelmeyin rica ederim... listede görüldüğü üzere %1 çıkarmak için çok büyük kilolar vermek yetmiyor... isterseniz yapabilirsiniz
Anka 57,8 =>0,6 kg vermek
florence_N 73,7 =>0,8 kg vemek
@kelekkarpuz 68,7 => 0,7 kg vermek
@simeranya7 96,7 => 1 kg vermek
asya_01 68,3 => 0,7 kg vermek
@hergaf 109,8 => 1,2 kg vermek
@zeynepbbb 60,4 =>0,7 kg vermek
C cerulean 59,7 =>0,6 kg vermek
@jane eyre_ 58,6 => 0,6 kg vermek
gulenyuzumsunsen 82,1 0,9 kg vermek
H hugocuk 79,8 0,9 kg vermek
Gulumse24 88,3 0,9 kg vermek
ikinci tabağı almamaya alışmak lazım... ben onceden 2 bazen 3. yü bile alırdımEvet canım evde yemek yiyince allahım bir ölçüsüz oluyorum anlatamam.
ben nefret ederim sütten hiç bilmiyorum vücuda etkisini ama diyetisyen günde 3 bardak süt yazmıştı bana...İnşallah kaptan ya. Bu hafta süt yaktı beni bence. @hugocuk un da dediği gibi. Sütlü kahve içmekten bir hal oldum. Yağ yakımını sabote ediyor. O kadar emeğim boşa gitti. Bahane gibi olmasında
Kaptan çok haksızlık. Alırken gani gani verirken milim milim. Daha çözemedim ben olayıikinci tabağı almamaya alışmak lazım... ben onceden 2 bazen 3. yü bile alırdım
Canım hiç iyi değil vücuda süt. Market sütü sonuçta. Besin değeri yok. Bu hafta stresten sütlü kahveye yüklendim. Şirkette veriyorlar ücretsiz.ben nefret ederim sütten hiç bilmiyorum vücuda etkisini ama diyetisyen günde 3 bardak süt yazmıştı bana...
iyiki içmemişsinben nefret ederim sütten hiç bilmiyorum vücuda etkisini ama diyetisyen günde 3 bardak süt yazmıştı bana...
Baş üstüne kaptanım her hafta 1kilo şeklinde gidiyodum bu hafta kabızlık beni etkiledi sanırım 800gitmiş bunada şükür gitsinde ne giderse kardır12. takım 540. etap hedef listesi ... Arkadaşlar hedefleriniz en az %1 çıkacak şekilde ayarlandı...
daha fazla da verebilirsiniz tabii ki ama daha azla gelmeyin rica ederim... listede görüldüğü üzere %1 çıkarmak için çok büyük kilolar vermek yetmiyor... isterseniz yapabilirsiniz
Anka 57,8 =>0,6 kg vermek
florence_N 73,7 =>0,8 kg vemek
@kelekkarpuz 68,7 => 0,7 kg vermek
@simeranya7 96,7 => 1 kg vermek
asya_01 68,3 => 0,7 kg vermek
@hergaf 109,8 => 1,2 kg vermek
@zeynepbbb 60,4 =>0,7 kg vermek
C cerulean 59,7 =>0,6 kg vermek
@jane eyre_ 58,6 => 0,6 kg vermek
gulenyuzumsunsen 82,1 0,9 kg vermek
H hugocuk 79,8 0,9 kg vermek
Gulumse24 88,3 0,9 kg vermek
Canım sıkma canını. İyi gidiyorsun. Arada tökezliycez elbette. Moral bozukluğuyla insan iyice yanlış seçimler yapabiliyor.Kendimi bayağı ifşa ettim sanki
Diyette ceviz fındık badem beyaz leblebi sarı leblebi ölçülü şekilde tüketile bilir ara ögün olarak tok tutma özelliğide var ama işlem görmüş kuru yemiş yenmemeliyanlış aslında biri karbon biri yağ... ne alaka... ben sabah kahvaltılarında ceviz yiyorum bol bol...
Ben de seninle tekrar başlıyorum yeşil çaya canım
Ellerine sağlık canım güle güle kirletİşim bitti, 1 koca kilim, 3 de orta boy kilim yıkadım. Balkonu da pırıl pırıl ettim. Kahvaltıyla duruyorum hala..
O vak vak beni öldürüyor zatinAkşam yemeğime hazırlık yaptım
Çorba koydum ocağa
Ve köfte yaptım .
Menüm şöyle;
1 kase mercimek çorbası
4 tane köfte
Bol salata
1 bardak ayran
2 yk erişte
Anka
Kaptanım emret hiç birini yemeyim
Şimdi 200 ip atladım
Leslie 1 yapmaya gidiyorum
Haydi kızlar vak vak vak vak
7 tane mi köfte yiyimO vak vak beni öldürüyor zatin
Güzel menü mercimek çorbası ekmek yerine geçiyo erişte yerine 3köfte fazla ye hem protein almış olursun hemde daha çok doyarsın
6 koşu için mi ya? Salak ben 6 da hıldır hıldır yürüyeceğim diye bir tarafımı parçalıyorum. Koşu bandı özürlü floKoşu bandı
Süre:63 dakika
Eğim:1 ile başlayıp 8 e kadar kademeli
Km:7 km
Hız: 5.2 ile ısınma 6 ile koşu
Kalori:400
Nabız:140 ile 160 arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?