Karbonhidrat olsun ama beyaz olmasın kepekli tam buğdaylı olsun bulgur kısır karabuğday esmer makarna integral makarna olsun. Bugün etsuyu çorba yaptım un yerine tam buğday unuyla kıvam verdim. Aslında 1 kaşık normal un ne yapar değilmi. Hiçbişey yapmaz ama iştah açar diyeti tehlikeye atmamak lazım. Ama sen kendini en iyi sen bilirsin iştahın açılmıyorsa diyeti sık bozmuyorsan ye. Ben yemem benim iştahımı açar mesela. Ben ayda 1 serbest günüm var o gün yerim karbonhidratı7 tane mi köfte yiyim
Aslında onu yeme amacım Biraz kilo verince menülerimde vazgeçeceğim birşeyler olsun istiyorum hemde hiç ekmek makarna vs yemiyorum biraz karbonhidrat olsun yinede diyorum yanlışsam düzeltin kızlar
Helal bacımaKoşu bandı
Süre:63 dakika
Eğim:1 ile başlayıp 8 e kadar kademeli
Km:7 km
Hız: 5.2 ile ısınma 6 ile koşu
Kalori:400
Nabız:140 ile 160 arası.
Eğimde o kadar yaptım canım. Düzde 6.6 filan o ara aralıksız yarım saat koşuyorum. Şimdilik bu seviye zayıflatıyor. Vücut bunada alışıp normal geldiğinde seviye yükseltiyorum. Ortalama 2 -3 hafta bazen 1 ayı alıyor vücudun alışması. Son kademeye gelince tekrar başa sarıyorsun çünkü sporda son yok6 koşu için mi ya? Salak ben 6 da hıldır hıldır yürüyeceğim diye bir tarafımı parçalıyorum. Koşu bandı özürlü flo
Haşlama içli köfte yenir canım zati bulgurlu kızartmada olmayınca haşlaması yinir. Ama kaç tane yinir bilmiyorum bakAnkaaa benim akşam menumde yine mercimek haşlama varEşim de KV de evde yok. Çocuklara içli köfte haşlayacagim. Ben mercimik yiyicigim. Şuan sade kahve içiyorum. İlk defa şekersiz kahveyi güzel buldum..
Kız köftelerin kafam kadar degil herhalde7 tane mi köfte yiyim
Aslında onu yeme amacım Biraz kilo verince menülerimde vazgeçeceğim birşeyler olsun istiyorum hemde hiç ekmek makarna vs yemiyorum biraz karbonhidrat olsun yinede diyorum yanlışsam düzeltin kızlar
İçindeki kıyma coook yağlı ama. Sorun oradaHaşlama içli köfte yenir canım zati bulgurlu kızartmada olmayınca haşlaması yinir. Ama kaç tane yinir bilmiyorum bak
10numara 5yıldızMenümü yazam
Sabah:1 dilim esmer ekmek. 1 haşlanmış yumurta akı 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi şekersiz limonlu ıhlamur
Öğlen: 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı yarım kepçe etsuyu çorba ve salata
Ara: 1 elma. Sade filtre kahve ve yeşilçay
Akşam: 6 kaşık ıspanak 1 kepçe etsuyu çorba ve 2 kaşık yoğurt
Spor: 63 dakika kardiyo
Spor: dumbbelle bacak kol karışık
Yok kafan kadar değil cevizden biraz büyükKız köftelerin kafam kadar degil herhalde
Niye böyle tepki verdin erişte yedikçe insanın yiyesi geliyo hem sana faydası yok acıkırsın o yüzden köfteni fazla ye dedim boyutlarını sen biliyosun ona göre karar kıl kuzum yinede sen bilirsin
Benimde 1 haftama maal olmuştuİnşallah kaptan ya. Bu hafta süt yaktı beni bence. @hugocuk un da dediği gibi. Sütlü kahve içmekten bir hal oldum. Yağ yakımını sabote ediyor. O kadar emeğim boşa gitti. Bahane gibi olmasında
Keşke içini doldururken yağını peçeteyle sıkıp alsaydın tüh beeİçindeki kıyma coook yağlı ama. Sorun orada
Bizim çoğumuz karataycı zaten kavrulmuş yemeyiz.Diyette ceviz fındık badem beyaz leblebi sarı leblebi ölçülü şekilde tüketile bilir ara ögün olarak tok tutma özelliğide var ama işlem görmüş kuru yemiş yenmemeli
Ben bugün Öglen 7tane misket köfte 1kase yogurt yedim başka yemege yer kalmadı doyurucu yani köftelerim küçük oldugu halde protein den zarar gelmez ye sen ye korkma köfte candır ama yagda kızartma yaglı kayıt ser fırına verYok kafan kadar değil cevizden biraz büyük
Tamam yemeyeceğim erişte
İnanimmiki acepBizim çoğumuz karataycı zaten kavrulmuş yemeyiz.
Evet bu gün pirinç yiyerek bozmuş olabilirim ama resmin bütününe bakmak lazımİnanimmiki acep
Tmm şimcik gördümEvet bu gün pirinç yiyerek bozmuş olabilirim ama resmin bütününe bakmak lazım
Ben anlamam canım içli köfteden. Kayinvalidem yapar ben yerimKeşke içini doldururken yağını peçeteyle sıkıp alsaydın tüh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?