Aman Allah korusunnnn... Allah başımızdan eksik etmesin daha öğrenecek çok şeyimiz var.Ne gömüyoz ya kim öldü Karatayımı gömüyoz
Sabah akşam niye Öglen yok sabah kahvaltını da erken yapmışsın mideyi aç bırakırsan metabolizman yavaşlar kuzum ara ögün de yediklerini aralara sıkıştırıp Öglen yemek yeseydin keşkemMenumu kondurayim şuraya
Sabah8.00
2bardak ilik su
Kayisi, fındık
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates,salatalik
Kefir
Ara, sekersiz cay, 15.30 da iki kayisi,bir salatalik,5-6 findik
Aksam 17.00
bir tabak pirasa,4-5 parca tavuk sote,
bir bardak ayran
Su 1,5 litre
Saat 19.30 da bir fincan sekersis hcevizi yagiyla yapilmis turk kahvesi+ leslie 1 mil yapmayi dusunuyorum
O nun kendine hayrı yok bize nerden olcak yaAman Allah korusunnnn... Allah başımızdan eksik etmesin daha öğrenecek çok şeyimiz var.
Yine sabah akşam bir menü daha amaninnnSabah 9.30
2 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 çk margarin
1 tk bal
Ara 3/4 küçük elma
Ara şekersiz Türk kahvesi
18
1 kase az yağ ile haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt
1 kibrit kutusu ekmek
Su 2.5. yatana kadar 3 olur.
1 saat yürüyüş.
Vak vak vak vakHadi bakalımYaptıktan sonra da yaptım dersen sevinirim.
Aaaaa ben yeniden doğdum onunla. Ne şeker kaldı ne insulin direnci...Karatay candır...O nun kendine hayrı yok bize nerden olcak ya
Oooooooo yoooooooSabah kahvaltım
Küçük bi kase yulaf lapası
Ara ögün
2tane çig köfte
Öglen yemegi
6tane misket köfte fırında
5küp patates fırında
1kase yogurt
Ara ögün
Nescafe 3/1arada
Akşam yemegi
1tabak pırasa
3parça haşlanmış tavuk
1kase yogurt
1sürahi dukan birası
1.5litre su
30dk eliptik
45dk leslie 3mil
Ara ögün kapanış
1mandalina
Aynen bence de öğle olmalıydı. Bi de margarin nerden çıktı ya 2 gündür. Tereyağı bari ye. Köydesin margarin ne alakaSabah 9.30
2 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 çk margarin
1 tk bal
Ara 3/4 küçük elma
Ara şekersiz Türk kahvesi
18
1 kase az yağ ile haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt
1 kibrit kutusu ekmek
Su 2.5. yatana kadar 3 olur.
1 saat yürüyüş.
Normalde sabah erken yiyince dayanamıyorum. Ama bugün kilimleri yıkadım, öğlen oğlanı uyutunca. Zaten tam isim bitti o uyandı. Onu yedirdim vs kahve de içince yürüyüş yapayım hazır açım dedim. Bı baktım akşam olmuşYine sabah akşam bir menü daha amaninnn
Tereyağ bitti. Margarini küçükken ekmeğe sürerek de yerdik. Sana ama. Başka markadan o tat yok. Canım çekti yedim.Aynen bence de öğle olmalıydı. Bi de margarin nerden çıktı ya 2 gündür. Tereyağı bari ye. Köydesin margarin ne alaka
Yulaf diyette çok önemli besin lif kaynagi 2yemek kaşıgı yedim koca bir kase si sadece 45calori kaptanım patates küp şeker büyüklükteydi ve Yagsız fırında köftenin yargıyla pişti nescafe komşum sagolsun o ikram etti çig köfte çocuklara getirdi eşim ben lavaş sız 2tane yedim sıkıntı yok ben sporla yaktım onlarıOooooooo yooooooo
Yulaf, patates, neskafe, çiğ kofteden ara öğün.
Karatay yapmaya calisiyorum. Karatayda iki öğün var. Yazin zorlanmiyordum hic,tatildeydim. Simdi calisiyorum,2,5 ogun yapiyorumSabah akşam niye Öglen yok sabah kahvaltını da erken yapmışsın mideyi aç bırakırsan metabolizman yavaşlar kuzum ara ögün de yediklerini aralara sıkıştırıp Öglen yemek yeseydin keşkem
Aç karna spor olmaz yemekten en az 1yada 1buçuk saat sonra spor yapılır aç karna spor yapılırsa vücutta yakacak bulamaz diye düşün ye sonra spor ki yediklerini eritesin spordan sonra acıkır yemem gerekenin iki katını yersinNormalde sabah erken yiyince dayanamıyorum. Ama bugün kilimleri yıkadım, öğlen oğlanı uyutunca. Zaten tam isim bitti o uyandı. Onu yedirdim vs kahve de içince yürüyüş yapayım hazır açım dedim. Bı baktım akşam olmuş
Yağ yakımı için aç karna, bilhassa sabah kahvaltı öncesi spor öneriliyor diye biliyorum ben. Spor sonrası da protein ağırlıklı öğün yenecek ama. O yüzden açken yaptım.Aç karna spor olmaz yemekten en az 1yada 1buçuk saat sonra spor yapılır aç karna spor yapılırsa vücutta yakacak bulamaz diye düşün ye sonra spor ki yediklerini eritesin spordan sonra acıkır yemem gerekenin iki katını yersin
Ben 100kiloma gelme sebebim sabah akşam yemek yememdi çünkü acıkıyodum yükleniyodum yemege ama az ve sık yersen hem metabolizman sürekli çalışır hemde aç kalıp yemege saldırmazsın ne kadar az ve sık yersen o kadar kilo verirsin benim vücudum buna alıştıKaratay yapmaya calisiyorum. Karatayda iki öğün var. Yazin zorlanmiyordum hic,tatildeydim. Simdi calisiyorum,2,5 ogun yapiyorum
Çok dogru biliyosun kuzum ama o sabah sporu kuzum sen Öglen yapmışsın hemde aç oldugun halde ben instegramdan 40kilo ve üzeri kilo verenleri takip ediyorum ve dm den konuşuyoruz böyle yaparak kilo verdiklerini söylüyorlarYağ yakımı için aç karna, bilhassa sabah kahvaltı öncesi spor öneriliyor diye biliyorum ben. Spor sonrası da protein ağırlıklı öğün yenecek ama. O yüzden açken yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?