Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah 9.30
2 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 çk margarin
1 tk bal

Ara 3/4 küçük elma

Ara şekersiz Türk kahvesi

18
1 kase az yağ ile haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt
1 kibrit kutusu ekmek

Su 2.5. yatana kadar 3 olur.

1 saat yürüyüş.

Sabah akşam niye Öglen yok sabah kahvaltını da erken yapmışsın mideyi aç bırakırsan metabolizman yavaşlar kuzum ara ögün de yediklerini aralara sıkıştırıp Öglen yemek yeseydin keşkem

Yine sabah akşam bir menü daha amaninnn

Sabah kahvaltım
Küçük bi kase yulaf lapası

Ara ögün
2tane çig köfte

Öglen yemegi
6tane misket köfte fırında
5küp patates fırında
1kase yogurt

Ara ögün
Nescafe 3/1arada

Akşam yemegi
1tabak pırasa
3parça haşlanmış tavuk
1kase yogurt

1sürahi dukan birası
1.5litre su
30dk eliptik
45dk leslie 3mil

Ara ögün kapanış
1mandalina

Sabah kahvaltım
Küçük bi kase yulaf lapası

Ara ögün
2tane çig köfte

Öglen yemegi
6tane misket köfte fırında
5küp patates fırında
1kase yogurt

Ara ögün
Nescafe 3/1arada

Akşam yemegi
1tabak pırasa
3parça haşlanmış tavuk
1kase yogurt

1sürahi dukan birası
1.5litre su
30dk eliptik
45dk leslie 3mil

Ara ögün kapanış
1mandalina

Oooooooo yooooooo
Yulaf, patates, neskafe, çiğ kofteden ara öğün.

Aynen bence de öğle olmalıydı. Bi de margarin nerden çıktı ya 2 gündür. Tereyağı bari ye. Köydesin margarin ne alaka

Oooooooo yooooooo
Yulaf, patates, neskafe, çiğ kofteden ara öğün.
Yulaf diyette çok önemli besin lif kaynagi 2yemek kaşıgı yedim koca bir kase si sadece 45calori kaptanım patates küp şeker büyüklükteydi ve Yagsız fırında köftenin yargıyla pişti nescafe komşum sagolsun o ikram etti çig köfte çocuklara getirdi eşim ben lavaş sız 2tane yedim sıkıntı yok ben sporla yaktım onları

Sabah akşam niye Öglen yok sabah kahvaltını da erken yapmışsın mideyi aç bırakırsan metabolizman yavaşlar kuzum ara ögün de yediklerini aralara sıkıştırıp Öglen yemek yeseydin keşkem
Karatay yapmaya calisiyorum. Karatayda iki öğün var. Yazin zorlanmiyordum hic,tatildeydim. Simdi calisiyorum,2,5 ogun yapiyorum

Aç karna spor olmaz yemekten en az 1yada 1buçuk saat sonra spor yapılır aç karna spor yapılırsa vücutta yakacak bulamaz diye düşün ye sonra spor ki yediklerini eritesin spordan sonra acıkır yemem gerekenin iki katını yersin

Yağ yakımı için aç karna, bilhassa sabah kahvaltı öncesi spor öneriliyor diye biliyorum ben. Spor sonrası da protein ağırlıklı öğün yenecek ama. O yüzden açken yaptım.

Karatay yapmaya calisiyorum. Karatayda iki öğün var. Yazin zorlanmiyordum hic,tatildeydim. Simdi calisiyorum,2,5 ogun yapiyorum
Ben 100kiloma gelme sebebim sabah akşam yemek yememdi çünkü acıkıyodum yükleniyodum yemege ama az ve sık yersen hem metabolizman sürekli çalışır hemde aç kalıp yemege saldırmazsın ne kadar az ve sık yersen o kadar kilo verirsin benim vücudum buna alıştı

Yağ yakımı için aç karna, bilhassa sabah kahvaltı öncesi spor öneriliyor diye biliyorum ben. Spor sonrası da protein ağırlıklı öğün yenecek ama. O yüzden açken yaptım.
Çok dogru biliyosun kuzum ama o sabah sporu kuzum sen Öglen yapmışsın hemde aç oldugun halde ben instegramdan 40kilo ve üzeri kilo verenleri takip ediyorum ve dm den konuşuyoruz böyle yaparak kilo verdiklerini söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…