Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben aksam yemegimi yedim 17.00 da ikisaat sonra kahve icip leslie yapacagim ve bir bardak ayran icerim yatmadan olmaz mi boyle Gulumse24
Olur kuzum neden olmasın akşama kadar yediklerini eritmiş olursun spor öncesi kahve çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyomuş ama ben kahve hiç sevmiyorum

Bilmiyorum yulaf falan bana eziyet gibi geliyor. Ben normal peynir zeytin yumurta ceviz falan kahvaltı yapıyorum.

Bilmiyorum yulaf falan bana eziyet gibi geliyor. Ben normal peynir zeytin yumurta ceviz falan kahvaltı yapıyorum.
Benimde kahvaltım aynı yumurta olmazsa olmaz ama bugün canım istemedi yulafı ilk defa lapa şeklinde denedim ama hiç sevmedim yogurt ve soguk sütle daha güzel oluyormuş dahada lapa yapmam çöpe gitti çünküm

Yağ yakımı için aç karna, bilhassa sabah kahvaltı öncesi spor öneriliyor diye biliyorum ben. Spor sonrası da protein ağırlıklı öğün yenecek ama. O yüzden açken yaptım.

Benim spor egitmenleri aç karina sporu asla tavsiye etmiyor Kahvaltidan 45 dk sonra falan öneriyorlar enteresan..

Benim komşum diyet bu bu kürle 1.5ayda 9kilo verdi kaptanım ama hergün akşam yatmadan yedi öyle 1hafta degil
2011 de de bi diyet maceram oldu benim. O zaman da yaptım ben de şimdi emziriyorum diye yapmıyordum. 1,yaşını geçtik artık yapacağım. Göbeğe çok faydası oldu o zamanlar.

hergaf ı gaza getireyim diye 1,hafta dedim sağolsun hiç bişey yapmıyor bizimle

Benim spor egitmenleri aç karina sporu asla tavsiye etmiyor Kahvaltidan 45 dk sonra falan öneriyorlar enteresan..
İnternette araştırıyorum, güvenilir bir yerde yazmışlar. Sabah aç yapınca vücut karbonhidrat bulamayıp yağ yakiyormus. Ama ağır veya uzun egzersizler olmayacak. Hafif kardio için sadece bu. Bı aç bir tok yaparız hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…