Olur kuzum neden olmasın akşama kadar yediklerini eritmiş olursun spor öncesi kahve çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyomuş ama ben kahve hiç sevmiyorumBen aksam yemegimi yedim 17.00 da ikisaat sonra kahve icip leslie yapacagim ve bir bardak ayran icerim yatmadan olmaz mi boyleGulumse24
O da aç bu da aç diyip yaptım vallaÇok dogru biliyosun kuzum ama o sabah sporu kuzum sen Öglen yapmışsın hemde aç oldugun halde ben instegramdan 40kilo ve üzeri kilo verenleri takip ediyorum ve dm den konuşuyoruz böyle yaparak kilo verdiklerini söylüyorlar
Valla ben çocuklardan fırsat bulunca yapıyorum açmış tokmuş falan vakti çok olan için benceO da aç bu da aç diyip yaptım valla
Bilmiyorum yulaf falan bana eziyet gibi geliyor. Ben normal peynir zeytin yumurta ceviz falan kahvaltı yapıyorum.Yulaf diyette çok önemli besin lif kaynagi 2yemek kaşıgı yedim koca bir kase si sadece 45calori kaptanım patates küp şeker büyüklükteydi ve Yagsız fırında köftenin yargıyla pişti nescafe komşum sagolsun o ikram etti çig köfte çocuklara getirdi eşim ben lavaş sız 2tane yedim sıkıntı yok ben sporla yaktım onları
İyi ettin kuzum spor spordur kızmaO da aç bu da aç diyip yaptım valla
Yoğurt pul biber limon kürü mu yapsak bu hafta senle...Ben aksam yemegimi yedim 17.00 da ikisaat sonra kahve icip leslie yapacagim ve bir bardak ayran icerim yatmadan olmaz mi boyleGulumse24
Benimde kahvaltım aynı yumurta olmazsa olmaz ama bugün canım istemedi yulafı ilk defa lapa şeklinde denedim ama hiç sevmedim yogurt ve soguk sütle daha güzel oluyormuş dahada lapa yapmam çöpe gitti çünkümBilmiyorum yulaf falan bana eziyet gibi geliyor. Ben normal peynir zeytin yumurta ceviz falan kahvaltı yapıyorum.
Bence de yapma... Yumurta en güzeli.. Acıktırmıyor da...Benimde kahvaltım aynı yumurta olmazsa olmaz ama bugün canım istemedi yulafı ilk defa lapa şeklinde denedim ama hiç sevmedim yogurt ve soguk sütle daha güzel oluyormuş dahada lapa yapmam çöpe gitti çünküm
Bende yapıyorum size eşlik ederimYoğurt pul biber limon kürü mu yapsak bu hafta senle...
Bende yapıyorum size eşlik ederim
Yakında yumurtlıycam amaBence de yapma... Yumurta en güzeli.. Acıktırmıyor da...
Yağ yakımı için aç karna, bilhassa sabah kahvaltı öncesi spor öneriliyor diye biliyorum ben. Spor sonrası da protein ağırlıklı öğün yenecek ama. O yüzden açken yaptım.
O ne ya. Yeniyor mu?Ben yarın sabah yeşil mercimekli omlet yicem dehşet canım çekti
Benim komşum diyet bu bu kürle 1.5ayda 9kilo verdi kaptanım ama hergün akşam yatmadan yedi öyle 1hafta degil
Yok canım maske yapcamO ne ya. Yeniyor mu?
2011 de de bi diyet maceram oldu benim. O zaman da yaptım ben de şimdi emziriyorum diye yapmıyordum. 1,yaşını geçtik artık yapacağım. Göbeğe çok faydası oldu o zamanlar.Benim komşum diyet bu bu kürle 1.5ayda 9kilo verdi kaptanım ama hergün akşam yatmadan yedi öyle 1hafta degil
İnternette araştırıyorum, güvenilir bir yerde yazmışlar. Sabah aç yapınca vücut karbonhidrat bulamayıp yağ yakiyormus. Ama ağır veya uzun egzersizler olmayacak. Hafif kardio için sadece bu. Bı aç bir tok yaparız hallolurBenim spor egitmenleri aç karina sporu asla tavsiye etmiyor Kahvaltidan 45 dk sonra falan öneriyorlar enteresan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?