Amann her kafadan bi ses çıkıyor. Uzmanlar da ortak bi karara varamıyo. . Sen kendine hangisi iyi geliyorsa onu yap bence. Bence de sabah aç karna daha iyi...İnternette araştırıyorum, güvenilir bir yerde yazmışlar. Sabah aç yapınca vücut karbonhidrat bulamayıp yağ yakiyormus. Ama ağır veya uzun egzersizler olmayacak. Hafif kardio için sadece bu. Bı aç bir tok yaparız hallolur
Ben yumurtlamazsam kimse yumurtlamazYakında yumurtlıycam ama
Bazen degişiklik istiyorum o yüzden süte mısır gevregi ve yulaf katıp yiyorum
Aynen öyle. Hazır ortam müsait bahane oldu bana.Amann her kafadan bi ses çıkıyor. Uzmanlar da ortak bi karara varamıyo. . Sen kendine hangisi iyi geliyorsa onu yap bence. Bence de sabah aç karna daha iyi...
Bi de mesela benim diyetisyen de yemekten 1.5 saat sonra dedi. Eee uymuyor ki o zaman çocuklar uyanık oluyor. Vakit olmuyor. Ben hep sabah 6 da yaptım zayıflarken...
Benimde safram yohhhBen yumurtlamazsam kimse yumurtlamaz
Bazen 6-7 yediğimi bilirim günde
Şimdi safra kesem gitti çok yiyemiyorum.
Aslında kilosu fazla insan daha çok kilo verir beden bişey yapmıyo demekki buna hazır degil kafada bitirmek lazım2011 de de bi diyet maceram oldu benim. O zaman da yaptım ben de şimdi emziriyorum diye yapmıyordum. 1,yaşını geçtik artık yapacağım. Göbeğe çok faydası oldu o zamanlar.
hergaf ı gaza getireyim diye 1,hafta dedim sağolsun hiç bişey yapmıyor bizimle
Vatana millete hayırlı ugurlu olsun9. Olduk arkadaşlar.
Ay kaptan çok güldüm bunuOooooooo yooooooo
Yulaf, patates, neskafe, çiğ kofteden ara öğün.
1.5 aylik bbgm ne yapmm lazimHoşgeldin canım kaç aylık bebeğin. Emziriyorsan acele etme... Abur cubur yemedikten sonra sağlıklı beslenerek gidiyor zaten emzirirken...
Dedigim sekilde yaptim. Ben kahveyi cok severim hatta telvesini bile yiyorum.Olur kuzum neden olmasın akşama kadar yediklerini eritmiş olursun spor öncesi kahve çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyomuş ama ben kahve hiç sevmiyorum
O kure karsi korkum var kaptan. Bir akrabam bu kür nedeniyle acillik oldu,doktor çok kizmisYoğurt pul biber limon kürü mu yapsak bu hafta senle...
HarikaAnka leslie 1 mili tamamladim. 2 mil olanin yarisina kadar yaptim. Sabah bir mil,aksam bir mil yapmayı düşünüyorum
Hadi ya diyetisyenler de öneriyor ama.O kure karsi korkum var kaptan. Bir akrabam bu kür nedeniyle acillik oldu,doktor çok kizmis
Bence sabah 3mil akşam 3mil yap farkı görürsünAnka leslie 1 mili tamamladim. 2 mil olanin yarisina kadar yaptim. Sabah bir mil,aksam bir mil yapmayı düşünüyorum
Benim diyetisyende kızmıştı ama ben yaptım onun migdede sorun vardır bence biber yakmıştır bazılarına yaramıyoHadi ya diyetisyenler de öneriyor ama.
O kadar yapamaz bi anda. Hem kilosu fazla hem kondisyonu yok.Bence sabah 3mil akşam 3mil yap farkı görürsün
Öyle mi. Ben bir kaç diyetisyenden okudum da. Ondan yazdım. Midesinde sorun olan yapmasın o zaman. Herşey herkese yaramıyor demekki.Benim diyetisyende kızmıştı ama ben yaptım onun migdede sorun vardır bence biber yakmıştır bazılarına yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?