Lahmacun aşure benmi kendime eziyet ediyorum acep yoksa senmi çok gevşek davranıyorsun kuzum hiç olmamışİyi aksamlar
Menum
Sabah11.00
İki bardak ilik su,kayisi, fındık
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Bir armut
Ara yok
Aksam 17.30, bir kase çorba,bir lahmacun,bol salata,ayran, bir kase aşure
Su 1.5 l
Yok seninki eziyet degil,benimki de gevseklik degil,disaridaydim,bu secenekten baska yoktu. Asureyi yemeseydim iyi olurdu ama arkadasim uzulurdu. Açıkçası çok pişman degilimLahmacun aşure benmi kendime eziyet ediyorum acep yoksa senmi çok gevşek davranıyorsun kuzum hiç olmamış
Canım alerjik bronşit olduğunu pek düşğnmüyoruz eşimle. Şöyleki bizim ev zemin kat alt bodrum yerden soğuk geliyor ayağımı yere koyunca anlıyorum. Çocuklarda hep yerdeler üsteliyor hastalıkları. Ama kaloriferler tam yandığında yerden soğukta gelse soğuğu kırıyor ve çocuklar hasta olmuyor. Bizim hastalığımız bu dönem ve mayısta oluyor kış ve yaz olmuyor. Alerjik olsa tüm sene boyunca hep olurduk. Şimdi pazartesi yalıtım yaptırcaz. Yeni sistem bor madeninden yapılıyormuş. 5 cm kalınlığındaymış ve yüzde 70 tasarruf artı ısı yalıtımı sağlıyormuş. 80 sene ömrü varmış. Mantolamaya yüzde 30 buna yüzde 70 ısı yalıtımı verdi. Bizde bunu seçtik. Püskürtme sistemiyle yarım günde yapacaklar. Mantolamaya göre daha uygun fiyatı. 100 metrekare 2 bin tl. Mantolama 3500 tl idi. Adamlar sırf bu işi yapıyorlar sadece ısı yalıtımı işini yapıyorlar. Mantolamayı hiç tavsiye etmeyince bizde diğerini seçtik. 2 günde kurur 3. Gün eviniz fırın gibi olur dedi bakalım inşallah rahat etcez. Biriktirdiğim paraları verdim gerisini taksit yaptıkH hugocuk
Çok geçmiş olsun canım üzülme
İnşallah geçer Allah şifalar versin .
Alerjik bronşit için şaraçoğlu 6-7 tane keçi boynuzunu ufak parçalara bölüp kaynayan yarım litre suya atıp 8 dk kaynatıp ılıyınca içilmesini öneriyor eğer kürlere güveniyorsan
5-12 yaş arası çocuklarda kahvaltıdan önce bir çay bardağı kadar içirebilirsin.
Yok kuşları yollamayacağız odaları ayrı alttan yalıtım yaptırcaz bakalım soğuk kesilsin birde öyle deneyeceğizayyyyyy kaç yıllık kuşlar.. onlara da zor olacak... çok geçmiş olsun...inşallah çabuk toparlanırlar...
Eee evdeki eşyaları ne yaptınız?Canım alerjik bronşit olduğunu pek düşğnmüyoruz eşimle. Şöyleki bizim ev zemin kat alt bodrum yerden soğuk geliyor ayağımı yere koyunca anlıyorum. Çocuklarda hep yerdeler üsteliyor hastalıkları. Ama kaloriferler tam yandığında yerden soğukta gelse soğuğu kırıyor ve çocuklar hasta olmuyor. Bizim hastalığımız bu dönem ve mayısta oluyor kış ve yaz olmuyor. Alerjik olsa tüm sene boyunca hep olurduk. Şimdi pazartesi yalıtım yaptırcaz. Yeni sistem bor madeninden yapılıyormuş. 5 cm kalınlığındaymış ve yüzde 70 tasarruf artı ısı yalıtımı sağlıyormuş. 80 sene ömrü varmış. Mantolamaya yüzde 30 buna yüzde 70 ısı yalıtımı verdi. Bizde bunu seçtik. Püskürtme sistemiyle yarım günde yapacaklar. Mantolamaya göre daha uygun fiyatı. 100 metrekare 2 bin tl. Mantolama 3500 tl idi. Adamlar sırf bu işi yapıyorlar sadece ısı yalıtımı işini yapıyorlar. Mantolamayı hiç tavsiye etmeyince bizde diğerini seçtik. 2 günde kurur 3. Gün eviniz fırın gibi olur dedi bakalım inşallah rahat etcez. Biriktirdiğim paraları verdim gerisini taksit yaptık
Çok zor Allah sabır versin canımOnu öyle görmek beni bitirdidüşün dr a onu verirken eşimle enistem üstüne çarşaf çekti öldü diye.yikildim resmen
Canım o hedefin. 1 kilo verip 86,7 olacaksın. Spor değel canım. Bizımle diğilsın...kaptan ben 97,7 ciktim bu hafta nasi veriyim iki kilo
gün boyunca elimde cekic, akülü ve tornavida ile dolap kurdum, tamir yaptim, su gibi ter attim
bu da mi spor degel hakim bey
Kaptanım bu spor listesi gibi bi liste yapalım altına, suyu kaç lt içtiğimizi de yazalım bence teşvik edici oluyor sankiDikkat dikkatttt kızlar dünkü puanlarınızı 11 e kadar ekleyin.. Unutmayın sakın.
Olur canım yazalımKaptanım bu spor listesi gibi bi liste yapalım altına, suyu kaç lt içtiğimizi de yazalım bence teşvik edici oluyor sanki
Günaydın canım nasılsın... Kız ben seni görünce bi seviniyorum daha çok yazsanaGünaydıın kızlar
Squat gerçekten güzel hareket. Onla tanışmadan önce popomun olmadığını farkettimKıZlar iyi geceler
3 buçukta sahur yaptım ama şu an uyku tutmuyor.
Menü de
7 zeytin
1 salatalık domates
Çok az peynir
3 yk mantar sote ve bir ince dilim ekmek vardı.
1 lt de su içtim .
Ve sonra spor özürlü biri olduğum için egzersizlerin yapılışıyla ilgili şeyler okurken squatı anlamaya çalıştım.
Ve sonra kalktım
25 kez yaptım .bacakları karnı zorladığından göbek ve basen için çok yarayacağına inandım artık boş bulduğum her dakka yaparım sanırım
(Bu arada 25 squat=5 puan bugün akşamki haneme eklerim inşallah)
Ayy canımsınGünaydın canım nasılsın... Kız ben seni görünce bi seviniyorum daha çok yazsana
45dk eliptik=135
45dk koşu bandı=135
45dk leslie 3mil=45
90dk parkta yürüyüş=90
30dk evde sabit hareket =90
Toplam=490
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?