Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi aksamlar
Menum
Sabah11.00
İki bardak ilik su,kayisi, fındık
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Bir armut

Ara yok

Aksam 17.30, bir kase çorba,bir lahmacun,bol salata,ayran, bir kase aşure
Su 1.5 l
Lahmacun aşure benmi kendime eziyet ediyorum acep yoksa senmi çok gevşek davranıyorsun kuzum hiç olmamış

Canım alerjik bronşit olduğunu pek düşğnmüyoruz eşimle. Şöyleki bizim ev zemin kat alt bodrum yerden soğuk geliyor ayağımı yere koyunca anlıyorum. Çocuklarda hep yerdeler üsteliyor hastalıkları. Ama kaloriferler tam yandığında yerden soğukta gelse soğuğu kırıyor ve çocuklar hasta olmuyor. Bizim hastalığımız bu dönem ve mayısta oluyor kış ve yaz olmuyor. Alerjik olsa tüm sene boyunca hep olurduk. Şimdi pazartesi yalıtım yaptırcaz. Yeni sistem bor madeninden yapılıyormuş. 5 cm kalınlığındaymış ve yüzde 70 tasarruf artı ısı yalıtımı sağlıyormuş. 80 sene ömrü varmış. Mantolamaya yüzde 30 buna yüzde 70 ısı yalıtımı verdi. Bizde bunu seçtik. Püskürtme sistemiyle yarım günde yapacaklar. Mantolamaya göre daha uygun fiyatı. 100 metrekare 2 bin tl. Mantolama 3500 tl idi. Adamlar sırf bu işi yapıyorlar sadece ısı yalıtımı işini yapıyorlar. Mantolamayı hiç tavsiye etmeyince bizde diğerini seçtik. 2 günde kurur 3. Gün eviniz fırın gibi olur dedi bakalım inşallah rahat etcez. Biriktirdiğim paraları verdim gerisini taksit yaptık

Eee evdeki eşyaları ne yaptınız?

10'da: menemen, 2 dilim çavdar, çay

14'te: birkaç tane çubuk kraker.

19'da: 1 tavuk şiş, salata, yoğurt

21'de: sade türk kahvesi, yanında ufak bir çikolata yedim

22'de: 1 tane muz.

Su:1.5 lt
Spor:55 dk yürüyüş

KıZlar iyi geceler

3 buçukta sahur yaptım ama şu an uyku tutmuyor.

Menü de
7 zeytin
1 salatalık domates
Çok az peynir
3 yk mantar sote ve bir ince dilim ekmek vardı.

1 lt de su içtim .
Ve sonra spor özürlü biri olduğum için egzersizlerin yapılışıyla ilgili şeyler okurken squatı anlamaya çalıştım.

Ve sonra kalktım
25 kez yaptım .bacakları karnı zorladığından göbek ve basen için çok yarayacağına inandım artık boş bulduğum her dakka yaparım sanırım
(Bu arada 25 squat=5 puan bugün akşamki haneme eklerim inşallah )

Anka 3 mil leslie 45 puan. 30 dk stepper : 60 puan
florence_N
15 dk yürüyüş= 15 puan
100 mekik= 20 puan
40 saniye plank= 4 puan
20 leg raising= 4 puan
Toplam= 43 puan
kelekkarpuz
simeranya7
asya_01
hergaf 30 dk leslie =30puan
Z zeynepbbb 55 dk yürüyüş = 55 puan.
C cerulean
jane eyre_
gulenyuzumsunsen
30 dk leslie =30 puan
200 ip atlama=40 puan
Toplam=70 puan
H hugocuk
Gulumse24 45dk eliptik =135 45dk koşu bandı=135 45dk leslie 3mil=45 90dk parkta yürüyüş=90 15dk sabit bacak çalışması =90 Toplam=490

kaptan ben 97,7 ciktim bu hafta nasi veriyim iki kilo
gün boyunca elimde cekic, akülü ve tornavida ile dolap kurdum, tamir yaptim, su gibi ter attim
bu da mi spor degel hakim bey
Canım o hedefin. 1 kilo verip 86,7 olacaksın. Spor değel canım. Bizımle diğilsın...
O değil de badminton un puanı kaç olsun. Sen onu yapıyorsun.

Squat gerçekten güzel hareket. Onla tanışmadan önce popomun olmadığını farkettim squat before after yaz google da baya fark ediyor.

Günaydın canım nasılsın... Kız ben seni görünce bi seviniyorum daha çok yazsana
Ayy canımsın hafta içi full okul, hafta sonu akşama kadar topluluk işleri filan çook yoğun geçiyor. O yüzden çok yazamıyorum ama bundan sonra daha fazla yazmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…