- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Çok geçmiş olsun canımİyi pazarlar kızlar,
Dün giremedim günü istifra etmekle geçirdim.Yürüyüşe inmiştim sahile bir anda tansiyonum düştü mide bulantısı. Gece iki defa uyumadırdı beni. Ne kaptıysam artık. Bu mideyle ne yenilir ne içilir ki bugün onu da bilmiyorum. Biraz açım çünkü ama korkuyorum bir şey yemeye. Yarına düzelseydim iş güç var
Gecmis olsun canim.İyi pazarlar kızlar,
Dün giremedim günü istifra etmekle geçirdim.Yürüyüşe inmiştim sahile bir anda tansiyonum düştü mide bulantısı. Gece iki defa uyumadırdı beni. Ne kaptıysam artık. Bu mideyle ne yenilir ne içilir ki bugün onu da bilmiyorum. Biraz açım çünkü ama korkuyorum bir şey yemeye. Yarına düzelseydim iş güç var
İnstegram kullanıyo musunTebrikler,harikasin. Bu hizla gidersen hedefine cabuk ulasirsin. Ben sporu severek yapmiyorum. Zorluyorum kendimi. Sendeki spor aşkı ve şevki bana da bulaşsin inşallah.
HayırrrrrrrŞu an canım havuçlu tarçınlı kek istiyor
OrucumHayırrrrrrr
Borçkarınımı tutuyorsunOrucum
İftardan sonra tarçınlı süt içer havuç yersem geçer inşallah
Kızlar nerdesiniz ya toplaşında Cuma günü yüzde 1 i almak için neler yapıyorsunuz yapabilecekmisiz onu konuşalım .
Yoksa kaptan bizi
Evet canım borçlarım vardı onları tutuyorum .Borçkarınımı tutuyorsun
Yarın kontrol tartısı var. Bi de çarşamba yapcam bu sefer kontrol tartısı.. Ona göre gardınızı alın.
Allahım gücünü arttırsın canımSelam. Evdekileri düğüne gönderdim. Bebiyi uyutayım, yürüyüş yapacağım inşallah. Gece küçük ile büyük yataklarını ıslatmis, battaniye çıkardım bir de dolaptan, 4. makina çalışıyor. Dolapları düzelttim, yazliklarimi kaldırdım... 2 öğün yiyeceğim bugün çünkü kahvaltım geç vakte kaldı..
Benim de çok var borcum. Bi başlasam iyi olacak.Evet canım borçlarım vardı onları tutuyorum .
Canım son sistem artık yalıtımı alttan bodrum kattan tavana yapacaklar püskürterek. Bor madeninden 5 cm kalınlıkla ısı yalıtımı yüzde 70. Ama ev içine tavana olmuyor çok batık oluyor zift gibi yapışkan bişey. Evde bişey olmayacakEee evdeki eşyaları ne yaptınız?
Bana hiç canım demiyon beni görünce mutlu olmuyosunGunaydınnnn canımmmm...
Spor aşktır hastalıktır tedaviside spor yapmaktırBişeyi çok isteyince yorgunluğu pekte düşünmüyorsun kuzum o senin bi parçan oluyo sporda diyetle birlikte olmazda olmazımdır bişeyler yapmak istiyorsam bireylerden ödün vermek gerek sporu sevdinmi zor gelmiyor ama ödev gibi aman yapim da çıksın aradan dersen ne zevk alır insan nede yaparken zaman geçmez eziyet gibi gelir ben eglenerek yapıyorum hayal ediyorum ben bu yolda yalnız degilim şuan yüzlerce insan spor yapıyo diyorum bende onlardan biriyim dedinmi iş bitiyor
Ya bahanelerin olur ya sonuçların
Olsun o da olacak canım hiç dertlenmeBenim de yaptıkça yapasım geliyor ama gece 2-3saat uyuyunca maalesef yapamıyorum. Çocukların uykusu düzene girse de çoğaltsam..
Geçmiş olsun canım nane limon kaynat içİyi pazarlar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?