Bişeyi çok isteyince yorgunluğu pekte düşünmüyorsun kuzum o senin bi parçan oluyo sporda diyetle birlikte olmazda olmazımdır bişeyler yapmak istiyorsam bireylerden ödün vermek gerek sporu sevdinmi zor gelmiyor ama ödev gibi aman yapim da çıksın aradan dersen ne zevk alır insan nede yaparken zaman geçmez eziyet gibi gelir ben eglenerek yapıyorum hayal ediyorum ben bu yolda yalnız degilim şuan yüzlerce insan spor yapıyo diyorum bende onlardan biriyim dedinmi iş bitiyorTebrik ediyorum valla müthiş bir spor.Ben bunları yapsam ertesi gün ayağa kalkamam
Benim de yaptıkça yapasım geliyor ama gece 2-3saat uyuyunca maalesef yapamıyorum. Çocukların uykusu düzene girse de çoğaltsam..Bişeyi çok isteyince yorgunluğu pekte düşünmüyorsun kuzum o senin bi parçan oluyo sporda diyetle birlikte olmazda olmazımdır bişeyler yapmak istiyorsam bireylerden ödün vermek gerek sporu sevdinmi zor gelmiyor ama ödev gibi aman yapim da çıksın aradan dersen ne zevk alır insan nede yaparken zaman geçmez eziyet gibi gelir ben eglenerek yapıyorum hayal ediyorum ben bu yolda yalnız degilim şuan yüzlerce insan spor yapıyo diyorum bende onlardan biriyim dedinmi iş bitiyor
Ya bahanelerin olur ya sonuçların
Bende tam onu inceliyodumKızlar squat girl diye bi uygulama var. Bilmeyenler için... Yarın tüm vücut için Challenge başlıyor. Yapmak isteyenler uygulamasını indirsin.
Uyku çok önemli evet insan uykusunu alamazsa akşama kadar sersem gibi dolanıyo ben öyle oluyorum çık rüya görüyorum hiç uyumamış gibi kalkıyorumBenim de yaptıkça yapasım geliyor ama gece 2-3saat uyuyunca maalesef yapamıyorum. Çocukların uykusu düzene girse de çoğaltsam..
Bende popo varda sanırım şekil verir ve yan simitleri de eritiyormuşSquat gerçekten güzel hareket. Onla tanışmadan önce popomun olmadığını farkettimsquat before after yaz google da baya fark ediyor.
Zatin mekik çekerken ayaklarına birinin agırlık vermesi lazım ben çocukları oturuyom yoksa destek alıp kalkamazsın kanepe güzel olur benim kanepelere ayak girmiyo mekik zor bi hareket puanda yüksek olması lazım çek bacım çekKızlar ben mekik çekmeye çalıştım şu an ama yapamıyorum ayaklarımı kanepenin altına girdiğinde biraz oluyo alışana kadar öyle yapsam ne olur ?
Bide bu mekiğin puan ı yokmu acaba
20 tane yaptım zor zekat ama karnımı çok acıttıZatin mekik çekerken ayaklarına birinin agırlık vermesi lazım ben çocukları oturuyom yoksa destek alıp kalkamazsın kanepe güzel olur benim kanepelere ayak girmiyo mekik zor bi hareket puanda yüksek olması lazım çek bacım çek
Yolumuz uzun
5 bolgesel hareket 1 puan canım.Kızlar ben mekik çekmeye çalıştım şu an ama yapamıyorum ayaklarımı kanepenin altına girdiğinde biraz oluyo alışana kadar öyle yapsam ne olur ?
Bide bu mekiğin puan ı yokmu acaba
Maşallah ben bile 20tane yapıyorum helal olsun acı ve agrı varsa dogru yoldasın demek devam20 tane yaptım zor zekat ama karnımı çok acıttı
Sen bide yarınki agrıyı gör bana arabamı çarptı benim haberim yok diyeceksin20 tane yaptım zor zekat ama karnımı çok acıttı
Sen bide yarınki agrıyı gör bana arabamı çarptı benim haberim yok diyeceksin
Tamam canım5 bolgesel hareket 1 puan canım.
Zaten 10 -10 yaptım canım birden yapmadımBugün başka zorlamayım o zaman
Tebrikler,harikasin. Bu hizla gidersen hedefine cabuk ulasirsin. Ben sporu severek yapmiyorum. Zorluyorum kendimi. Sendeki spor aşkı ve şevki bana da bulaşsin inşallah.Bişeyi çok isteyince yorgunluğu pekte düşünmüyorsun kuzum o senin bi parçan oluyo sporda diyetle birlikte olmazda olmazımdır bişeyler yapmak istiyorsam bireylerden ödün vermek gerek sporu sevdinmi zor gelmiyor ama ödev gibi aman yapim da çıksın aradan dersen ne zevk alır insan nede yaparken zaman geçmez eziyet gibi gelir ben eglenerek yapıyorum hayal ediyorum ben bu yolda yalnız degilim şuan yüzlerce insan spor yapıyo diyorum bende onlardan biriyim dedinmi iş bitiyor
Ya bahanelerin olur ya sonuçların
Kaptan bu squat benim dizleri çok zorluyor. Popo yapacaz derken dizden olmayalim.Kızlar squat girl diye bi uygulama var. Bilmeyenler için... Yarın tüm vücut için Challenge başlıyor. Yapmak isteyenler uygulamasını indirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?