Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tebrik ediyorum valla müthiş bir spor. Ben bunları yapsam ertesi gün ayağa kalkamam
Bişeyi çok isteyince yorgunluğu pekte düşünmüyorsun kuzum o senin bi parçan oluyo sporda diyetle birlikte olmazda olmazımdır bişeyler yapmak istiyorsam bireylerden ödün vermek gerek sporu sevdinmi zor gelmiyor ama ödev gibi aman yapim da çıksın aradan dersen ne zevk alır insan nede yaparken zaman geçmez eziyet gibi gelir ben eglenerek yapıyorum hayal ediyorum ben bu yolda yalnız degilim şuan yüzlerce insan spor yapıyo diyorum bende onlardan biriyim dedinmi iş bitiyor
Ya bahanelerin olur ya sonuçların

Kızlar squat girl diye bi uygulama var. Bilmeyenler için... Yarın tüm vücut için Challenge başlıyor. Yapmak isteyenler uygulamasını indirsin.

Benim de yaptıkça yapasım geliyor ama gece 2-3saat uyuyunca maalesef yapamıyorum. Çocukların uykusu düzene girse de çoğaltsam..

Benim de yaptıkça yapasım geliyor ama gece 2-3saat uyuyunca maalesef yapamıyorum. Çocukların uykusu düzene girse de çoğaltsam..
Uyku çok önemli evet insan uykusunu alamazsa akşama kadar sersem gibi dolanıyo ben öyle oluyorum çık rüya görüyorum hiç uyumamış gibi kalkıyorum

Kızlar ben mekik çekmeye çalıştım şu an ama yapamıyorum ayaklarımı kanepenin altına girdiğinde biraz oluyo alışana kadar öyle yapsam ne olur ?
Bide bu mekiğin puan ı yokmu acaba

Kızlar ben mekik çekmeye çalıştım şu an ama yapamıyorum ayaklarımı kanepenin altına girdiğinde biraz oluyo alışana kadar öyle yapsam ne olur ?
Bide bu mekiğin puan ı yokmu acaba
Zatin mekik çekerken ayaklarına birinin agırlık vermesi lazım ben çocukları oturuyom yoksa destek alıp kalkamazsın kanepe güzel olur benim kanepelere ayak girmiyo mekik zor bi hareket puanda yüksek olması lazım çek bacım çek
Yolumuz uzun

20 tane yaptım zor zekat ama karnımı çok acıttı

İyi pazarlar kızlar,
Dün giremedim günü istifra etmekle geçirdim. Yürüyüşe inmiştim sahile bir anda tansiyonum düştü mide bulantısı. Gece iki defa uyumadırdı beni. Ne kaptıysam artık. Bu mideyle ne yenilir ne içilir ki bugün onu da bilmiyorum. Biraz açım çünkü ama korkuyorum bir şey yemeye. Yarına düzelseydim iş güç var

Tebrikler,harikasin. Bu hizla gidersen hedefine cabuk ulasirsin. Ben sporu severek yapmiyorum. Zorluyorum kendimi. Sendeki spor aşkı ve şevki bana da bulaşsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…