Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dün gece büyük oğlum öksürükle uyandı. Sürekli öksürmekten uyuyamadı. Ben ona ipeknyorgan kullanıyorum geçen sene almıştım yorganın iç dolgusu saf ipek. Tertletmiyor bakteri mayt cart curt barındırmıyor. Çokta rahat ettik kendimede aldım çok pahalı ama mecbur kaldık. Benim yorgana oğlan sahip çıkınca diğeri küçük geldi bana bende normal pamuklu kullanmaya başladım. Beraber yatıyorum çocuklarla. Baktım akşam çocuk çok rahatsız düşün düşün çocuğu ne rahatsız ediyor diye yorgan aklıma geldi kalktım yorganı dışarı çıkarttım diğer ipek yorganı getirdim çocuk dakikada sakinleşti uyudu.
Bu akşam kuşları kayınpedere bırakıyoruz malesefki oğlumun alerjisinden emin olduk. Ama yazın alacaz yazın atak olmuyo bu mevsimlerde oluyo. Yazın bizde atak evrelerinde hastalandığında filan kayınpederde kalacaklar.
Bugünde gidip dyson alerjikler için cyclonic süpürge alacağız. Fiyatı tuzluymuş ama alerjiklerde çok işe yarıyormuş kullananlar memnun. Bir

Bugün süpürgeyide alınca dünden beridir 6000 tl ye yakın para harcamış olcaz ama eve bir lokma girmedi borçlarımız bu ay yeni bitmişti ama borcun biri bitiyor biri başlıyor valla ben artık borcun biteceğine inanmıyorum

Menümüde yazam dünkü saçma sapan menüden sonra
Sabah: 1 haşlanmış yumurta akı. 1 dilim esmer ekmek.2 dilim hellim peyniri şekersiz çay
Ara: 2 hurma 5 badem sade filtre kahve
Öğlen yok geç kahvaltı ettim
Akşam: 4 fırın köfte salata
Sirkeli su çörekotu yağı

Yarın kontrol tartısı var. Bi de çarşamba yapcam bu sefer kontrol tartısı.. Ona göre gardınızı alın.
Yaaaa bu hiç iyi olmamış sürekli tartışmak iyi degil aslında farklı çıkıyo çünkü bende hastalık olmuştu her sabah soluğu tartıda alıyordum ama çok yalnış oldugunu duydum artık haftada tartılıyodum ne etsikki acep
Kaptanım sen beni cumaya kadar sabit yaz

Ben aura cleanmax kullanıyorum. Sulu. Döner fırçalı başlığı var. Koltuklar için de var. Yıkama da yapabiliyorsun. Çok memnunum. 1yi eskittim geçen sene yenisini aldım. Büyük oğlum alerjik astım. Halıdan çıkanlara inanamayacaksın.

Merhaba kizlar annem hala yoğun bakımda bizi tanıyor. O sarhoş hali falan düzeldi şükür. Ama tansiyon yükseliyor 17 ye yükselmiş bugün yine.şuan özellikle tansiyon a odaklilar.konuştum annemle moral verdim.ama iyileşmesi baya zaman istiyor kolları mosmor öyle böyle değil. Ama bunada sukur ediyorum.

Cerum geçmiş olsun ,dikkat et kendine yağlı şeyler vs yeme bugün ,arkadaşların dediği gibi nane limon iyi gelir

Menüm

10:30
2 haşlanmış yumurta
3 YK lor
1 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı bal
2 YK domates biber kavurması
Tek şekerli açık çay.

13:00
2 incir

17:30
5 YK Antep tavası

Su şimdilik 2 lt. Spor yapamadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…