Allah kabul etsin canımEvet canım borçlarım vardı onları tutuyorum .
Yaaaa bu hiç iyi olmamış sürekli tartışmak iyi degil aslında farklı çıkıyo çünkü bende hastalık olmuştu her sabah soluğu tartıda alıyordum ama çok yalnış oldugunu duydum artık haftada tartılıyodum ne etsikki acepYarın kontrol tartısı var. Bi de çarşamba yapcam bu sefer kontrol tartısı.. Ona göre gardınızı alın.
Ben aura cleanmax kullanıyorum. Sulu. Döner fırçalı başlığı var. Koltuklar için de var. Yıkama da yapabiliyorsun. Çok memnunum. 1yi eskittim geçen sene yenisini aldım. Büyük oğlum alerjik astım. Halıdan çıkanlara inanamayacaksın.Dün gece büyük oğlum öksürükle uyandı. Sürekli öksürmekten uyuyamadı. Ben ona ipeknyorgan kullanıyorum geçen sene almıştım yorganın iç dolgusu saf ipek. Tertletmiyor bakteri mayt cart curt barındırmıyor. Çokta rahat ettik kendimede aldım çok pahalı ama mecbur kaldık. Benim yorgana oğlan sahip çıkınca diğeri küçük geldi bana bende normal pamuklu kullanmaya başladım. Beraber yatıyorum çocuklarla. Baktım akşam çocuk çok rahatsız düşün düşün çocuğu ne rahatsız ediyor diye yorgan aklıma geldi kalktım yorganı dışarı çıkarttım diğer ipek yorganı getirdim çocuk dakikada sakinleşti uyudu.
Bu akşam kuşları kayınpedere bırakıyoruz malesefki oğlumun alerjisinden emin olduk. Ama yazın alacaz yazın atak olmuyo bu mevsimlerde oluyo. Yazın bizde atak evrelerinde hastalandığında filan kayınpederde kalacaklar.
Bugünde gidip dyson alerjikler için cyclonic süpürge alacağız. Fiyatı tuzluymuş ama alerjiklerde çok işe yarıyormuş kullananlar memnun. Bir
Başla canım başla ben Başladım tuttukça tutasım geliyor. Gerçekten oruç çok mucize birşey normal de akşama kadar birşeyler yer kendine engel olamazsın yada litre litre su içersin ama şimdi hiç yiyeyim demiyorsunBenim de çok var borcum. Bi başlasam iyi olacak.
Ben her sabah tartiliyorum. Karbonu az kaçırsam hemen farkediyor.
Aynen bende küstümBana hiç canım demiyon beni görünce mutlu olmuyosun
oysaki bennnnn
Seninnnnnn
Beniiiiiiiii
Çokkkkkkk
Sevmeniiiiiii
İstiyorummm
Amin inşallah canımAllah kabul etsin canım
Yaa ama ben çok geç kaldım hatta nasıl hesaplanacağını sormuştum sana görmedin sanırım kaptanlığım ,gerçi sonra anladım ama geç kaldımDikkat dikkatttt kızlar dünkü puanlarınızı 11 e kadar ekleyin.. Unutmayın sakın.
Cerum geçmiş olsun ,dikkat et kendine yağlı şeyler vs yeme bugün ,arkadaşların dediği gibi nane limon iyi gelirİyi pazarlar kızlar,
Dün giremedim günü istifra etmekle geçirdim.Yürüyüşe inmiştim sahile bir anda tansiyonum düştü mide bulantısı. Gece iki defa uyumadırdı beni. Ne kaptıysam artık. Bu mideyle ne yenilir ne içilir ki bugün onu da bilmiyorum. Biraz açım çünkü ama korkuyorum bir şey yemeye. Yarına düzelseydim iş güç var
Oh afiyet olsun kilo olmasınBugün temizlik yaptım şükür bitti yemegimi de yedim
Kilo olacak bişey yemedim karnıbahar haşladım yogurt döktüm üstünede naneyle pul biber attım yedimOh afiyet olsun kilo olmasın
Bende iftara hazırlanıyorum
Bir kase mercimek çorba
Bol salata
Bir bardak ayran
Bir küçük karnıyarık
Afiyet olsun Allah kabul etsin canımOh afiyet olsun kilo olmasın
Bende iftara hazırlanıyorum
Bir kase mercimek çorba
Bol salata
Bir bardak ayran
Bir küçük karnıyarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?