Yok canım ya. Dün ve geceyi affedersin kusarak geçirdim. Bugün korka korka yedim. Şimdi fark ediyorum az yemişim açım. Artık yarın kahvaltıda doyururum karnımıMigdenden dolayıysa tamam kuzum tartı için zannettim kendini aç bırakıyorsun
Bugün listeyi paylaştınızmı kaptanım ben görmedim yada dünemi ekliycezKızlar benim misafirim var sporlarınızı puanlarınızı yazmayı unutmayın. Gece geçmişe bakacağım ben.
Kahvaltıya kalma hafif bişeyler atıştır kuzumYok canım ya. Dün ve geceyi affedersin kusarak geçirdim. Bugün korka korka yedim. Şimdi fark ediyorum az yemişim açım. Artık yarın kahvaltıda doyururum karnımı
40sn plank helal olsun ben 30da yere yapışıyom sıpatulayla kazıyolat beni yerden15 Ekim spor listesi
1. Flo==> 100 mekik= 20 p
60 squat = 12 p
40 sn plank= 4 p
30 leg raising= 6 p
Toplam= 42 puan
2.
Dün rahat yaptım ama bugün 30. Saniyede gobegim 2 sn yere değdi40sn plank helal olsun ben 30da yere yapışıyom sıpatulayla kazıyolat beni yerden
Aminn canım.dua edin annem için. Rabbim acılarını gostermesinCanım Allah yardımcınız olsun. Bize dışardan konuşması kolay.. tekrar geçmiş olsun allah görmemişe çevirsin inşallah
Ama arada kilo farkımız var bunuda göz önüne almak lazımDün rahat yaptım ama bugün 30. Saniyede gobegim 2 sn yere değdi
Sen de dene. Zamanla artirirsin. Dün ilkti bugün kaslarim acıdı resmen.Ama arada kilo farkımız var bunuda göz önüne almak lazım
Geçmiş olsun canım Çarşamba günüde benim günüm ama ben Allahtan öyle sancılı falan olmuyorum çok şükürMenüm
Sabah 10:30 2 yumurtaya omlet,bir dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14:00 Bir kase mercimek çorbası ,bir kase yoğurt
Akşam 19:0 4yk yeşil fasulye ,2 yk pirinç pilavı
1,5 lt su
Regl ağrısından bütün yattım desem yeridir o yüzden spor yapamadım
Yapıyorum ara sıra ama 30sn zor dayanıyorum ya yapışıyom hemen yere aklıma gelmişken dur denim ayakkabılarımı giyimde çocuklarıda yıkadım perim çıktı bugün ya kadın olmak ne zorrrrSen de dene. Zamanla artirirsin. Dün ilkti bugün kaslarim acıdı resmen.
Sağlıklı menü,spor da var ,gayet güzel canımSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
3tane zeytin
3dilim domates
3dilim salatalık
3küp kaşar
3küp Beyaz peynir
1bardak şekersiz çay
Ara ögün
Yarım elma
1avuç üzüm
Akşam yemegi
1tabak haşlanmış karnıbahar
1kase yogurt
Ara ögün
1fincan dibek kahvesi
1süfahi dukan birası
1.5litre su
Bugün sporumu az tuttum çünkü temizlik yaptım yoruldum
Spor =45dk leslie 3mil
Sağolasın canım ya berbat geçti günüm ,vücudum şiş , atlatayım diye bakıyorum bir an önceGeçmiş olsun canım Çarşamba günüde benim günüm ama ben Allahtan öyle sancılı falan olmuyorum çok şükür
Kızzzz 16sn de yere yapıştım eşim güldü 90sn yapimmi dedi kendisi 68kilo 26sn de yere yapıştıSen de dene. Zamanla artirirsin. Dün ilkti bugün kaslarim acıdı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?