- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Eh işte. Daha uyusam iyiydi ama eşim gidince spor zor oluyor spor yapacağım.İyi yapmışsın canım
Daha iyimisin
Allahım başımı hangi taşa vurayımAaaa bu arada kızlar bu gün diyetisyene gideceğim ben. Yağ oranıma baktıracağım. Göbek kaldı öylece hiç 58 gibi görünmüyor
Çikolata yı sınırlı olarak bitter ye isteğin gelince,Dunki yediklerime sizin yorumlarinizdan snra kendime cok kizdim ceza olarak bugun spor yapacagim
Sabah sut+haslanmis yumurata yedim yanimada limonlu suyumu aldim
Kiz iste mantida 2-3 kasik alim birakayim olmuyor dun 1 tabak yedim ama 2. Tabagida gayet rahat yerdim yemedim en iyisi hic yapmamakÇikolata yı sınırlı olarak bitter ye isteğin gelince,
Mantı yiyeceksen öğle saatlerinde 3-4 kaşık ye canım
Bi de MuZ üzüm falan şeker oranı yüksek meyveler onları da yemek istiyorsan sınırlı olarak sabah saatlerinde öğleden önce ye ki akşama kadar hareket halinde olursan biraz kalorisini yakarsın en azından
(Ne zaman yediğini bilmiyorum dA ben genel olarak söyledim canım )
Acıkınca ayran iç ,
Yoğurt ye.
Sanırım çalışıyorsun çantana bi elma
10-15 kuru yemiş koyabilirsin atıştırmak için .
Bi de kahvaltını yumurtanın yanına
domates salatalık
Zeytinle koyarak zenginleştir.
Biliyorsun domates salatalığın kalorisi çok az
Çiğneyerek yediğinde de mideni güzel doyuracaktır
Benim öğrendiklerim bunlar
Ne demek canım görevimizKiz iste mantida 2-3 kasik alim birakayim olmuyor dun 1 tabak yedim ama 2. Tabagida gayet rahat yerdim yemedim en iyisi hic yapmamak
Meyvede aksam saatleri esim gelince yiyorduk ama bundan snra gunduz yiyeyim
Normalde sabahlari hic bir sey yemeden cikiyordum bebegim emmek istemiyor boyle olunca sabahlari ona sut sagip birakim derken kostur kostur cikiyordum 2 gundur yumurta haslayip sut icebiliyordum ama dedigin gibi en azindan 5-10 dk erken kalkip peynir zeytin domateste eklemeye calisayim cok sagol cnm
Spor yapiyorum ama oyle kuralli degil aklima geldikce mekik cekiyorum kizimla oynarken bir yandan gobegimi ceviriyorum oyleNe demek canım görevimiz
Spor yazmıyorsun yapmıyormusun canım
Bence onunda ihmal etme insanı motive ediyor
Mekiklerini say, günde 3 kere 10 tane yapsan 30 olur..Spor yapiyorum ama oyle kuralli degil aklima geldikce mekik cekiyorum kizimla oynarken bir yandan gobegimi ceviriyorum oyle
Tam kuralli sayili zamanli yapmiyorum
Onuda duzene oturtmadan bildirmek istemiyorum
Aynen flonun dediği gibi az da olsa say buraya yaz haftalık en 250 puanlık spor hedefimiz var Cuma günü kaptan toplayacak canım düşük olursa sana ceza verir haSpor yapiyorum ama oyle kuralli degil aklima geldikce mekik cekiyorum kizimla oynarken bir yandan gobegimi ceviriyorum oyle
Tam kuralli sayili zamanli yapmiyorum
Onuda duzene oturtmadan bildirmek istemiyorum
Valla yaa süper olurBende güne elma sirkeli limonlu su içerek başladım.
Detoxs suyumu dA hazırladım .
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum Cuma günü 82 sınırını geçsem ne güzel olur
Kasım'a 80 le girsemmm
Dün tartılmıştım 82,5 tum, bugün 82,3 çıktım aç karnaValla yaa süper olurvar mı umut tartıldın mı hiç.
Tmm cnm bn simdilik okuyorum puan durumlarini falan anlamaya calisiyorumAynen flonun dediği gibi az da olsa say buraya yaz haftalık en 250 puanlık spor hedefimiz var Cuma günü kaptan toplayacak canım düşük olursa sana ceza verir ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?