Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kuzularr nasılsınız ben sabah 3 kaşık yoğurtla 3 kaşık nestle nesfit yedim öğlene ton balıklı salata yemek için getirdim bankaya :) dün sabah 70.1 gelmiştim hafta sonu çok kaçırmışım demek ki :) haftaya pzt bekliyorum hafif çıkmak için tartıda :) beni gruba alın diomm tepki verin bana

Kız şu an gruptasın işte geliyon gruba alın diyon gidiyon

15 gün deneme süren var
Kilo ,spor ve menü Bildirimlerine göre kaptanımız seni listeye alacak veya almayacak . Sen ne yediğini ne spor yaptığını yaz bizle sohbet etmeye bak

Aldık işte kız... 1. sayfayı bi oku da gel hadi. Olayı kapamadın sen

a
anaaam kurallar sıkı ben kesin takım dışı kalırım

ahahaa ben 1. sayfayı okumaya üşenmiştim bi ara okucamm ama gelmediğim zaman küsmeyin bana
bu arada öğlenleri bazen kızıma gidiyorum bazen yürüyüş yapıyorum yemeğimi yeyip yürüyüşe çıkıom en az 40 dk yürüyorum çıkamadığım akşamlar 10 dk kızımla evin koridorunda koşuyoruz koşamazsak o uyuduğunda ben 10 dk ip atlıyorum yani kesin spor yapıyorum

15 gün umarım düzenli girebilirim :) sabah menümü paylaşmıştım bugün kızıma gidicem muhtemelen yürüyüş yapamam öğlen :)

ahahaa ben 1. sayfayı okumaya üşenmiştim bi ara okucamm ama gelmediğim zaman küsmeyin bana
Canım diğer takımlarla yarıştığımız listemiz var. Kurallar o listeye girmek için. Ama ben uyamam yine de sizinle takılmak istiyorum dersen liste dışı katılırsın. 1. sayfadaki tabloya eklerim adını. Ordan takip ederiz

6 Ekim pazartesi spor listesi

1. Flo==> 45 dk yürüyüş: 45 p
125 mekik: 25 p
75 squat: 15 p
Toplam: 85 puan

2.gulenyuzumsunsen==>
25 Squat=5 puan
45 dk Leslie =45 puan
200 ip atlama =40 puan
100 bridge=20 puan
Toplam=110 puan

3.gulumse25:
30dk koşu cardıo=90

4.hugocuk
Dumbbel bench press=3×15=45(9 puan)
Dumbbel flyes=3×15=45(9 puan)
Dumbbel benxh press close=3×15=(9 puan)
Dumbbel pullover=3×15=(9 puan)
Toplam 36 puan

5. 3 fast miles leslile. 45 dk. = 45 puan
30 dk stepper = 60 puan
100 squat = 20 puan
Top:125 puan

6. jane _eyre:
30 dk yürüyüş:30 puan
100 mekik :20 puan
60 squat:12 puan
75 jumping jack:15 puan
Toplam:77 puan
Liste kapandıııııı diğerleri nerdeeeee

Dunki yediklerime sizin yorumlarinizdan snra kendime cok kizdim ceza olarak bugun spor yapacagim
Sabah sut+haslanmis yumurata yedim yanimada limonlu suyumu aldim
Bak bunu anlaman ve kendine ceza vermen çok güzel bende bigün hamburger yemiştim ve tabi fırçayı da yemiştim
Ertesi gün artıda koca bir +900 gördüm allahım ben kendime ne yapmışım dedim ve ceza vermiştim deli gibi spor yapmıştım ve cumaya - 1kilo 100 gr vererek hatamı telafi etmiştim

5 numara kim?

Bugün yine yogun bir spor güşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…