Kim kaparsa onun olsun adını yazmamış bir aşık olsa gerek5 numara kim?
Ben sabah yaptim sporumu akşam yazarım. Baya puan çıkardımBugün yine yogun bir spor güşünüyorum bakalım
Bence bu listedeki isimler etiketli olsun ve tüm üyelerin adı olsun. Böylece spor yapmayanları görelim.Kim kaparsa onun olsun adını yazmamış bir aşık olsa gerek
Nasılsa ben geçiyorum temize sorun yok
Kaptanım nettin senn öyle
Tabloya ekleyince çıkacak spor yapmayanlarBence bu listedeki isimler etiketli olsun ve tüm üyelerin adı olsun. Böylece spor yapmayanları görelim.
Oh ne guzel geri telafi etmissinBak bunu anlaman ve kendine ceza vermen çok güzel bende bigün hamburger yemiştim ve tabi fırçayı da yemiştim
Ertesi gün artıda koca bir +900 gördüm allahım ben kendime ne yapmışım dedim ve ceza vermiştim deli gibi spor yapmıştım ve cumaya - 1kilo 100 gr vererek hatamı telafi etmiştim
Canım diğer takımlarla yarıştığımız listemiz var. Kurallar o listeye girmek için. Ama ben uyamam yine de sizinle takılmak istiyorum dersen liste dışı katılırsın. 1. sayfadaki tabloya eklerim adını. Ordan takip ederiz[/QUOT
aynen ben sizinle takılayım çok sık giremiyorum diye söylemiştim ya
hoş buldum canım umarım hepimiz bi sabah kalktığımızda 45 50 kilo oluruzAfiyet olsun canım hoş geldin aramıza bu arada şimdiden bol eksiler bol sabır ve iradeler inş
Ben bu kiloyla ayda 4kilo veriyorsam sende verirsin kuzum yeterki isteOh ne guzel geri telafi etmissin
Bnde yapabiljrim insallah bir de bnm 67 kiloya inmem lazim 1 ayda. En az 3 kilo vermem gerek
1 ayin 3 gunu bitti bile
Aynı hayali ben çok kuruyorum ama bi hayaller var birde hayatlar tartı hep aklımı başıma getiriyor rüya bitti gerçeğe dönme vakti diyohoş buldum canım umarım hepimiz bi sabah kalktığımızda 45 50 kilo oluruz
Tabloya ekleyince çıkacak spor yapmayanlar
Huuu kaptanım kaptanımBen sabah yaptim sporumu akşam yazarım. Baya puan çıkardım
nasıl yapıuyorsun tarif versene anlatsana bana ben varımKızlar ben her perşembe süt detoksu yapıyorum yapmak isteyen varsa birlikte yapalım ne dersiniz cumaya hazırlık olur
Nasılmış kız o detoks öyleKızlar ben her perşembe süt detoksu yapıyorum yapmak isteyen varsa birlikte yapalım ne dersiniz cumaya hazırlık olur
1.5litre sütü kaynatıyoruz içine 2yemwk kaşıgı yeşil çay atıp agzını kapatıp 20dk demlendirip süzüyoruz 2saatte bir 1bardak içiyoruz sabah 8de başlarsan akşam 10da son bardağını içersin saat 10da başlarsan gece 12de sın bardak ama başka hiç bişey yemek yok su ve meyve tükete bilirsin acıktırmıyor zatin ama wc çok çıkarıyor bagırsaklar temizleniyor resmen günde 1kiloda aşa vermezsin 3kiloya kadar veren var deneyenlerde tarifi İnternette de var yapanlarda ama sen Emziriyorsun yeşil çay tüketmen dogru olurmu ki canımnasıl yapıuyorsun tarif versene anlatsana bana ben varım
Yazmıştım aslında şarjım bitti gitti sandım kusura bakma canım. Dakika hesaplıyorsan 3 olsun adet hesaplıyorsan her 5 tanesi 3 olsun yazmıştım.ya patron aletlerin resmini ekledim bi sey demedin kac puandan hesapliycan kardiyomu
öksüz yetim bekliyrem ha buraya
yalniz o aletlerlen 50 kiloya kadar çalistigimi göz ardi etmeyesen
haminiza günaydin
Senin ne vardı baktım geçmişe ama göremedimHuuu kaptanım kaptanım
Sen bir de beni duysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?